Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga lucy hvala, samo se nadam da ova godina neće biti kišna kao prošla.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ma isplakat će se i oblaci, granut će sunce, a onda ti slijedi uživanje u tvom raju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
moon draga zima je na izmaku, neće još dugo i neka svima kuca proljeće, dva sam dana uživala na suncu a danas opet kiša, no proći će niš nije zanavek...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe proljeće zakucalo na vrata, a kod mene još uvijek zimsko raspoloženje
|
|
![]() |
|
Rubensica ma meni je samo žao kaj ne mogu više uživati u svom dvorištu, biljkama i cvijeću, nažalost zbog nekih okolnosti u životu tek sam 2011 krenula sa uređenjem dvorišta o kojem sam dugo sanjala. Volim osjetiti mir, mirise i ljepotu prirode i nadam se da ću stvoriti svoju oazu u kojoj ću uživati. Nekima u našem gradu vjerojatno to nije interes i ne zanima ih.
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Catalpa tvoj vrt je puno ljepsi od mnogih u nasem gradu cije su vlasnice stalno doma. Na njemu i na tvojim biljkama se zaista ni najmanje ne vidi da nisi s njima svaki dan
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Aralija
![]() |
|
![]() |
|
Aralija draga vrata su ti uvijek otvorena, nisu baš sve biljke u dobrom stanju ne slikam one koje su loše i trpe još uvijek puno vode u tlu, ja ti nisam na bregu nego u nizini gdje se dugo zadržava voda. Fitnesa mi je i previše na poslu tako da mi je jedno lopatanje dovoljno onako za gušt, e sad kad sunce krene mi kontinentalci zaostajemo u cvatnji i past ćemo oči u vašim mediteranskim vrtovima.
|
|
![]() |
|
Slavujčice hvala ti na odgovoru, nešto sam posadila prošle jeseni svuda pomalo i na brzinu, bila sam iznenađena cvatnjom irisa reticulata, sad se sjećam da je tako pisalo na paketiću. Ne mogu puno boraviti u vrtu i zaboravim imena te gdje sam kaj posadila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kuc, kuc, evo me, ma ne ja već proljeće, haucere i čuvarkuće bolje podnose snijeg nego moju posolicu uz kratki minus, eh i onda kažu vi dalmatinci sretni nema zime, ali ja kažem pod snijegom sve spava, a kod nas kad bura pokaže bijele zube od posolice, a i blagi minus onda sve strada, moje haucere i čuvarkuće nisu ni sjena ovima na tvojim bregima, moram priznati da sam pomalo ljubomorna, imate snijeg (lopatanje je besplatni fitnes) a ja kišurinu, buretinu i sol kao na autoputu,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Drago mi je vidjeti kako se raduješ svakom cvijetiću i proljeću koje je provirilo i u tvoj vrt.
Patuljasti iris je iris reticulata. Ima malu lukovicu, ponekada procvjeta i pod snijegom. Kod ovog irisa je važno da se lukovica ne sadi duboko jer može izostati cvjetanje. ![]() |
|
![]() |
|
lucy
rajski vrtovi kaktus josipaNu hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno radjanje...i kod nas se sve polako budi pravo zadovoljstvo je prosetati i gledati tvoje cvijece...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ništa ne može zaustaviti rađanje novog života. I snijeg i hladnoća koliko god moćno izgledali, nestat će sa prvim zrakama sunca. Sedumi su me uvijek fascinirali da onako mali i krhki prvi izviruju iz svog zimskog gnijezda. I salix je protrljao svoje okice i pokazao svoje lijepo baršunasto odijelo.
Draga catalpa, fotkice su nagovještaj jednog predivnog proljeća u tvome vrtu. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Divno je gledati buđenje biljaka iz zimskog sna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Evo sad sam vas zagnjavila slikama a nisam ni zahvalila anabistrici na pohvali.
Ana drago mi te vidjeti u mom vrtu i hvala na pohvalama ![]() Rubensica heuchere su zgužvane i morat ću ih rasađivati otišle su dosta visoko, zelene mi ne izgledaju tako dobro kao karamel.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
I heuchere super izgledaju.. Moje su sve neke jadne...
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |