Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, mali pomagači su ko bombončići.
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Miška, catalpa, Miranda - hvala vam na lijepim riječima, maleni pomagač je riješio da mami sredi cvjetne gredice, pa nisam sigurna hoće li išta ostati od te velike pažnje, samo čupka redom, šta god ima cvijet... usput sve pogazi... no slatke su to muke... Šaljemo vam veliku
![]() Dijete cvijeća... ![]() Ukrasne jagode su okupirale pola vrta... jesu slatke i odličan pokrivač tla, ali ih je jako teško kontrolirati... ![]() Šumske jagode... ![]() Aronija u cvatu... ![]() Stanje u kamenjaru... ![]() Ipak i u njemu po koji cvjetić... ![]() ![]() Razveseliše me cvjetni pupovi seduma spathulifoliuma... znači da im je dobro kod mene ![]() ![]() ![]() Novi stanovnik... poklon moje majčice... ![]() Karanfil trajnica... nisam još imala u vrtu... ako može koja riječ o njemu? Za kraj, moj ljubljeni acer, poprimio novu boju... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Uživala sam u tvom prekrasnom vrtu i čarobnim fotografijama.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
proljetnice,sedumi,tulipani a paprat kakvu jos nisam vidjela..predivno...lijep obilazak sam imala....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Rabarbara, JosipaNu - hvala vam na posjeti našem malom vrtu, drago mi je što vam se sviđaju slikice
![]() ![]() Pakujci su trenutno u punom cvatu... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
samo polako....mlada si ti i imas o kome brinuti sada, a kasnije ces imati pomagaca
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
tvoje carstvo lijepo pakujac nježan isavršen sedum isto a nepopunjen prostor i mašta to imam i ja i želje ali to i mene čini sretnom i ja sam uređivala jedan po jedan dio jednu po jednu želju ali kad bi se sve ostvarile isti dan šta će ostati za iduće godine .Meni su djeca malo podrasla pa imam više vremena za vrt ali moj vrt je ko i moja djeca traži brigu ljubav pažnju ali oboje nagrađuju lipotom i širi nam srce onim što se nemože opisati i platiti .Imam običaj reći kad gledam svoju djecu i svoj vrt meni srce ko bukara,
|
|
![]() |
|
Monna - hvala što si navratila do nas
![]() ![]() ![]() kamenjarka1 - hvala ti na posjeti, lijepo si to rekla, malo toga u životu imamo, što je nenaplativo i neopisivo lijepo, sretni su oni koji znaju uživati u " malim " stvarima ![]() Pozdravljam vas uz sliku misterioznog tulipana... ( Takav nisam nikad posadila i stvarno ne znam od kuda se stvorio... možda se pricufuknuo sa Slavujčicinim iglicama... ) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
pakujac obara...a ideje su nam svima tu samo ih treba izfinancirati...ja sam isto kao ti sve bih sredila a nema se sa cim i nema se snage..bude sve to samo polako....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bajkovito, dijete cvijeća je najljepše
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
To se zove pravi dnevni boravak. Pogled ni na jedan TV ne može zamijeniti ovakvu sliku.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Stvarno imaš lijep dnevni boravak
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
tako se uziva u boravku...i ja bi takav boravak...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi, dijana7566, JospiaNu - hvala vam drage moje, to stvarno je naš dnevni boravak jer u kući nismo uopće kad god vrijeme dopusti da budemo vani... Tv imamo, ali nikad ga ne gledamo, služi MM kao komp... Foteljice za vrt smo kupili prije nego smo uredili stan
![]() Mali update iz vrta... Marelice su ekstra rodne ove godine... ![]() U kamenjaru me veli Pulsatila, koja i ocvala izgleda jako zanimljivo... ![]() ![]() Još malo boje u njega je donesla moja prijateljica, koja mi je poklonila ovaj lijepi zlatnik... ![]() Paprat i heuchera su se preselile... ![]() Nadam se da će im se svidjeti novo mjesto... |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Kad vidim ovu tvoju paprat uvijek se sjetim svoje nedavne blamaže
![]() Prelijepa je ! ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |