Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vilo hvala ti puno na lijepim riječima i posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Lilie
![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
ovo moram izdvojiti bijeli klematis
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Rea hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Miska da ovaj je u redu ali plavi president mi je propao ne znam zašto, hvala ti na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Radovi su u tijeku, a acer, pravi veliki dečko, krasno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Vrtek krassssssssssaaaaaaan ,,,,, zečje uškice su mi preslatke , a heuchere obaraaaaju!
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
sve lipo ali ja zna se izdvajam klematis vau
|
|
![]() |
|
Moon radovi stoje pitam se u kakvom će stanju biti moj vrt kad dodjem kući nakon mjesec dana. Samo se nadam da gusjenice neće uništiti simsir te puzevi pojesti mlade biljke.
![]() |
|
![]() |
|
Fiki hvala ti, imam puno zecjih uskica dok ih ne zamijenim drugim biljkama, malo ću ih prorijediti, naravno kad stignem.
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kad ih budeš rijedila ,,,javi se ,,,obožavam zečje uškice
![]() Zabranjeno je žicanje po temama
|
|
![]() |
|
Kamenjarka hvala, pitala bi te dali znaš kakav je ono lomljeni kamen koji sam složila oko gredice, imam ga još ali je sklizak s jedne strane.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jao mene ,jesam bezobrazan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fiki ovaj smajlić sa grabljama ili zubačama je baš zgodan.
![]() |
|
![]() |
|
Ništa od mojih slikica danas.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koje promjene u vrtu!!! Sve je jako lijepo, nova gredica u nastajanju. Kod tebe se uvijek nešto radi (ove klizave ploče su polirane s jedne strane, zato se jako kližu, ako su mokre lako se na njih može i pokliznuti)
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy hvala ti na šetnji i odgovoru za kamen, htjela sam ga postaviti kao stazicu na jednom mjestu u vrtu, sad ne znam dali bi to bilo dobro. Radovi kod mene sporo napreduju, doma sam nakon dvadeset i tri dana.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |