Sijanje kaktusa, sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko treba sjemenkama epithelante da niknu ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
Pozdrav svima!
Evo danas sam prvi put posijala kaktuse- echinopsis 11 kom. Inače obožavam kaktuse. Nisam još skužila kako da postavim fotku (čini mi se da je prva nekud odletela krivo ![]() Mali plasteničić sam napravila od kutije od sira sa prozirnim poklopcem, unutra sam stavila manju posudicu sa sjemenom, poklopila i to je to. Jedva čekam!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jkonsta1 dobro došla na forum i želi ti uspjeh sa sijancima
![]() Evo ti link s uputama kako staviti slike na forum: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=1&PR=3&title=kako-staviti-slike |
|
![]() |
|
jkonsta1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 105 |
Hvala na dobrodošlici! I hvala na uputima. Mada sam plavuša (doduše friško pofarbana) valjda ću skužiti!
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/mali_plastenicic/67107.aspx -
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/mali_plastenicic/67108.aspx -
|
|
![]() |
|
Evo nas! Mali echinopsisi - dan prvi.
![]() |
|
![]() |
|
A jesam bila ushićena! Od kaktusa još ni "k"!
![]() |
|
![]() |
|
Sanja187 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Rujan 2014 Lokacija: Prižba Status: Offline Bodovi: 2 |
Kakva iskustva imate sa sijanjem sukulenata?
Ja sam ih posijala prije par dana i sad ih stalno vidim. Pozz |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Pinus divim ti se na trudu i znanju!!! 10mj rada i truda !!!!!!!!!!
Da li kupiš sjeme ili ga skupljaš, ako ga skupljaš kako to pobogu činiš?!?!!? ps. koja je uloga cievčice u sredini??
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ivona, sjeme astrića sam kupio a kroz cijev
kaktuse zalijevam i prihranjujem.
![]() |
|
![]() |
|
Alma.M. ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Pinus pridružujem se čestitkama, svaka čast sve besprijekorno izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Mammillaria theresae, francuskog porijekla ADBLPS. Približno 10 mj. od sijanja. Klijavost 3 od 10
sjemena. Ova mi je jedina preživjela jednu noćnu
svibanjsku kišu. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovo je predobro. Divno.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sara124567 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 21 |
Pinus, ako ste ih posijali početkom prosinca 2015., a ovo je slika od siječnja 2016., znači da su ne samo tak brzo niknule, već i uspjele narasti? ovo je super!
ja sam pred tjedan dana posijala M. mollendorfianu i nadam se da bude uspjelo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |