Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Korisnik | |
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e
da mi je leći ispod takvog suncobrana gledat u njega i razabirat njegovu paletu nježnih boja a kad spustim glavu doli druge lipote e to je užitak |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike, rajski
![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ukrasna dunja je predivna, boja cvijeta je neodoljiva.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasan suncobran
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
bugicaza5, hvala ti draga moja. Ne moju veeeliku radost clematis je odlučio živjeti i već je veliki, obožavam ga. ![]() kamelia dobro mi došla i hvala ti. ![]() hvala ti draga JosipaNu. Konačno smo dočekali proljeće i radost buđenja prirode. ![]() aurelia, hvala ti draga na lijepim riječima. ![]() janja-nja-nja, hvala ti na šetnjici i pohvalama. Drago mi je ako ti se nešto sviđa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Predivan ti je hostinjak! Inspirirala si me da kupim bar jednu hostu.
Boje si isto super iskombinirala počevši od običnih begonija ( ako su to begonije na slikama šarene u teglama).
Stvarno imaš divan vrt i cvjetnjak:) |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Upravo sam se vratila sa šetnje Rajskim vrtom...neopisivo lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivne suncane slike....uzitak i nestrpljenje da krenu dani da se radi....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prošetala...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
hvala ti zvjezdice. I ja jako volim maćuhice, imam žute i bijele, žute su jako lijepe, a bijele katastrofa. Ne znam što im je, kao da su spaljene. Polomljeni clematis je Dr. Ruppel, a onaj drugi Multi blue. ![]() aralija hvala
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Rajski vrtovi ovo je zbilja raj!!!!!!
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Ugodno sam prošetala tvojim lijepim vrtom, magnolija je krasna, maćuhice jako volim i imam ih u puno boja, tvoja žuta je baš lijepa, clemantis dobro izgleda i vjerujem da će i onaj drugi potjerati i podariti te krasnim cvjetovima. Kako se zovu Clemantisi?
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
miska draga hvala ti. Nesvjesno si mi identificirala travicu koju već dugo imam, a nisam znala što je. Jako mi je lijepa, ali je ludo invazivna pa sam ju morala ugurati negdje u kut da se toliko ne širi. Konačno joj znam ime phalaris arundinacea Picta. ![]() Nisa moja hvala ti. Uf, iz tvojih usta u clematisove uši (u stvari noge). Daj Bože da se odluči krenuti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
rajski predivne slike, sviđa mi se kombinacija biljaka, kamena, malča koju si ti znalački složila, a za klematis ne brini, onaj otrgnuti dio se vjerojatno neće primiti, ali će novi izboji začas krenuti
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Hvala ti vilo2 draga ![]() Morat ću u buduće ipak malo više proljeća "donijeti" u svoj vrt.
|
|
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike! Magnolija ti je predivna, ružice su poprimile svoju savršenu proljetnu boju, a ovaj zeček i jaja su preslatki! Baš si me razveselila slikama!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu hvala ti draga moja ![]() miska hvala ti. Evo ciklame tek sada posustaju u cvatnji. ![]() catalpa ne sumnjam da će i tvoje biti divne, ona je jednostavno takva ![]() vilo2 draga, hvala ti na šetnjici ![]() clematis, naručila sam 2, ovaj je ok, a drugi je na moju žalost bio slomljen (vjerojatno u transportu). Ipak sam ga posadila (korijen i otprilike 5 cm stabljike) , a onaj ostatak sam isto zapiknula. potentille posađene u veći cvijetnjak |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasna ruža
![]() Jedva čekam proljetne slikice! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |