Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasan suncobran
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ukrasna dunja je predivna, boja cvijeta je neodoljiva.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne slike, rajski
![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
e
da mi je leći ispod takvog suncobrana gledat u njega i razabirat njegovu paletu nježnih boja a kad spustim glavu doli druge lipote e to je užitak |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Uvijek kad zavirim u tvoj vrt uživam u ljepoti raznoraznog bilja...slično kod mene sa jabukom ispred kuće koja jedina daje hladovinu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Danas sam opet malo šetala i upijala mirise iz tvog vrta.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivna jabuka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
aurelia, ![]() KARMEN, ![]() vila2, ![]() ![]() hvala vam drage moje od ![]() Prvi cvjetić moga prvog clematisa. Drage moje ovo je gospodin Multi blue ![]() Poklon moje drage vile2 ![]() Perunike sam jesenas sve izvadila (po savjetu drage miske ![]() ![]() Ovo je Brachycoma kupljena za balkon. Nisam ju nikad imala, pa vrijedi pokušati. Engleska pelargonija I lysimachia bi trebala biti na balkonu Meni nikad dosta bijelog ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Predivne fotkice predivnog cvijeća.. ovaj prirodni suncobran mi se jako, jako sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
hostored mi se jako sviđa, a boja englezice je par exellence
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
multi blu prednjači a i drugo ga prati
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Iako ni meni nikad dosta bijelog, jako mi se sviđa boja prvog klematisa. Uvjerena sam da će kameleon ispuniti dodijeljenu mu zadaću. Boja paprati je očaravajuća!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 hvala ti draga na šetnjici i pohvalama.
![]() Nisa hvala ti srećo. Sa englezicom nisam imala sreće prije par godina ... idem ju pokušati ponovo ukrotiti. ![]() kamenjarka1 ti si draga moja glavni "krivac" za nabavu clematisa. Hvala ti na tome jer stvarno su predivne biljke. Reći ću svojima da se ugledaju na tvoje i da me ne smiju sramotiti. ![]() ![]() lucy hvala ti draga od
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klematis je predivan! Hvala što si podijelila sa nama prvi cvijetak... Jabuka je stvarno krasno orezana, takvog susjeda bi i ja trebala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da si bliže, moj susjed bi ti sigurno došao ... divan je čovjek.
![]() Je, paprat je u tegli ali samo preventivno i privremeno. Hoću da malo ojača prije nego što ju stavim u zemlju, a i moj Garo se nešto okomio na kopanje pa ga nisam htjela dovesti u iskušenje. ![]() Tražila sam jel mora u potpuni hlad ... u principu da. Guglala sam je malo, predivna je, a ime za slomit jezik Athyrium niponicum "Silver falls" (ovi japanci baš znaju zakomplicirati) ![]() Hvala ti draga moja na savjetu i šetnjici.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Multi blue je prekrasan i najljepši
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Moram priznat da sam se i sama iznenadila kad sam shvatila da očito imam dvije paprati athyrium niponicum... Jednu sam kupila u Decori pred par godina i stalno ju seljakam, ali ona se ne da, sad je stvarno ogromna ( a odvajala sam dosta od nje ), ta je Metallicum,... Drugu sam kupila prošle godine na placu jer sam se oduševila što je ima tako za kupiti, e od nje sam pola tebi poslala... ona je možda Silver falls... baš ću prosurfati malo... E morat ću ti onda poslati i ovu drugu
![]() Moje iskustvo je da trpi ona i nešto više sunca, ali ju treba samo dobro zaljevati, iako je kod mene preživjela i gadno isušivanje... |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti zvjezdice. Nikad mi ništa nije tamanilo hoste, čak ni puževi, iako ih imam u vrtu. Recimo od kadifica sam potpuno odustala jer ih ne mogu sačuvati od puževa, potamane ih za jednu noć. I kod tebe su najvjerojatnije krivci pužići, te male, balave nemani. ![]() Draga moja vilo2 posadila sam ja japanku u zemlju, u najsjenovitiji dio koji sam mogla pronaći. Guglala i ja malo Metallicum i Silver falls ... teško je na slikama vidjeti razliku jer su gotovo iste. Morati ćeš ti uživo riješiti tu dilemu, jer mislim da je razlika u nijansi sive. Koja god da je, sretno joj bilo kod mene i nek samo raste.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala.... uživala.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |