aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Milice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala sam.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Procvao i drugi grm u drugoj, ali sličnoj boji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lucy
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo, i ja se zadržala i divila lupinusu. Baš je lijep!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Snježne lopte dosad mi nikad ništa nije "napadalo", ali zato svake godine mladice napadaju crne biljne uši a kod korjena se stvaraju mravinjaci
Hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
meni su snježne lopte (žganci) svi požderani od nekakvih sitnih crnih gusjenica, već se drugu godinu mučim s time, prekjučer sam već drugi put špricala i mislim da sam pola spasila.....lani dok sam se snašla potermitirali su mi kompletno svo lišće....to je izgledalo užasno, svo lišće ko paška čipka, ali doslovno...
Da li ti se to kad dogodilo ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Baš htjedoh reć, prekrasni lupinusi
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Hvala...u tom dijelu vrta cvijeće je bujnije nego drugdje jer nije cijeli dan na suncu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Lupinus je baš bujan, izgleda prekrasno, boja je divna
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Kamenjarko
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
prekrasno posebno lupinusi
|
|
![]() |
|
Nisa
![]() Janja ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
W.o.W kako krasan plavi lupinus!!!!! I kod mene se počeo sjemenit taj krtičnjak Morat ću ga orezat jer stvara prevelik hlad drugim biljkama. Kao ga tir azmnožavaš ako smijem pitat. Ja ga imam tek dvije godine i ove godine je počeo dobijat male tornjiće sa svih strana i sjeme na vrhu. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasne vučike, jako ih volim, ali one mene baš i ne
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Mlječike čuvaju vrt od krtica...a vrt je pun krtičnjaka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |