Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 104> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontesa i moje ruže su isto takve
![]() koliko god sa du mi oduuvijek ruže najdraže cvijeće...nemam sreće s njima
u proljeće su krasne....al kad krene ljeto počinju propadati a do kraja ljeta su u užasnom stanju
i ne pomaže ništa...ni zalijevanje...ni gnojenje...ni sredstva za zaštitu
šmmmmrrrcccc nesretna sam
sve ti je cvijeće lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Kontesa, cvijeće ti je super ali za majčinu dušicu si se ipak prevarila.
Ona ima sitni list i ne raste u visinu nego puzi po zemlji a najdraže joj se nasloniti na kamen.
![]() Slikaj je iz bliza da vidimo što je.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kontesa prekrasne sukulente imas,obozavam ih,naravno i ostalo cvijece ti je super
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Svega imaš lijepog......ipak je to Zagorje sve zeleno i sočno....
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Super je sve! A ja ruže šišam na proljeće!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Za sarenu biljku ne brini,prezimljuje,tacan naziv ne znam,znam da je vinka al koja
![]() i moje ruze imaju taj problem nazalost... ostali dio vrta ti je divan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam još malo
![]() frezija je odlučila procvjetati iako joj nije ni približno vrijeme ![]() i dalija iz kupljenog gomolja se tek sad udostojila proviriti ![]() bijela cinija i nakon nje, narančasta ![]() ![]() ![]() ![]() malo zečeka,narančasti i rozi ![]() ![]() ![]() žuta kadifica se izdvajala oblikom od ostalih ![]() japansko nešto ![]() (tek je užicano) opet ne znam kako se zove,ali me oduvijek oduševljavalo jednostavnošću ![]() ![]() metvica?? ili?? raste ko šašava,a mirišiiii ![]() stari panj je udomio par cvijećki ![]() ![]() namjerno sam ga zaobišla kosilicom jer priroda ipak daje najljepše primjerke ![]() ![]() eh,jedna stara sličica,karanfilčeki koji su mi mrak (i koje sam užicala) su nakon obilne cvatnje jednostavno usahnuli ![]() ![]() kako se ova šarena biljčica presađuje? smije to prezimiti vani? dobila sam ju iz like gdje ju nisu nosili unutra...a inače se kod nas koristi kao padava za tegle ![]() ciklama ![]() skupljam sjeme ![]() ![]() ![]() jel mi to ruže nekaj napalo ili samo jesen dolazi? da znam djelovati na vrijeme ![]() za sada je to sve ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam par novih sličica
![]() možda da krenem od kamenjara..nije nešto,ali spremam ga se preurediti,napokon imam sliku kako bi trebao izgledati ![]() mislim da je ovo neka vrsta seduma,nisam sigurna,ali raste i širi se ko šašav ![]() koliko sam mogla usporediti sa slikama,ovo bi trebao biti kantarion ili gospina trava,lijepo je cvalo ove godine ![]() ![]() nemrem se sjetiti kako se zove,ali ponovo je počelo cvasti i spasilo se od sušenja ![]() eh,moje najdraže u kamenjaru,campanule ili zvončeki kako ih ja zovnem,imala sam i bijeli,ali su ga puževi poklopali ![]() ![]() nisam znala da kućna sreća cvate,a bila je skoro skroz usahnula i odjednom bum ![]() ![]() ja sam baš tu morala sjesti i pozirati ![]() ![]() i phloxs (ili kako se već piše) je ponovo odlučio cvjetati nakon ljetne stanke ![]() ![]() ni ovo ne znam kako se zove,ali su mi se proljetos svidjeli listići pa eto i njega u društvu ![]() ![]() majčina dušica? ako se ne varam ![]() ![]() ![]() micekovo omiljeno mjesto za ležanje u kamenjaru,mekano je valjda ![]() ![]() ![]() ja vam se volim naslikati gdi me ne treba ![]() ![]() vidla sam miša tamo negdje ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
znaš da stvarno fino miriše
![]() ![]() e sad pitanjce (naravno)...kada se ruže moraju podrezati? |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bravo za nove cvjetnjake! Ruže- krasne! Mirišu sve do našeg brega!
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Ruže me uvijek oduševe u proljeće a razočaraju u ljeto.
Ali mi na moru imamo sreću što nam cvjetaju sve do Nove godine pa i kasnije. |
|
![]() |
|
silvek,hvala,probat ću,ako ne uspijem prodavat će tete na sajmu opet iduću godinu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nisam na moru,u Zagrebu sam,ali je vrtek u Zagorju gdje je ipak malkice hladnije,sad se već navečer ne može sjediti na terasi u kratkim rukavima
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kontesa vrt ti je super!!!
![]() Samo ti slikaj i stavljaj sličice, mi to jedva čekamo...
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
ljepo cvijece
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Kontesaa, ne mogu vjerovati da su ti ruže tako lijepe u ovo doba godine.
Sigurno nisi na moru.Kod mene su katastrofa.Oporavit će se vjerojatno kad padne kiša i malo zahladi. |
|
![]() |
|
Imala sam tu gonfermu prije dvije godine.Strašno zahvalna biljka.A cvjetove sam osušila za suhi aranžman, još ih imam nekoliko.
Sad kad znam kako se zove dogodine ću je obavezno potražiti. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
U ocvalim cvjetovima, u podnožju latica u malom zadebljanju bi trebala biti mala svjetla sjemenka...dosta je teško izdvojiti ga, ostavi cijeli cvijet da se osuši pa probaj.
|
|
![]() |
|
đo morat ću malo pogooglat da vidim koje su to biljčice
![]() silvek,čuvat ću ja mjesto nema frke ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Nepoznato je gonferna. Javim kad biljčice porastu, ali to će sigurno biti tek druge godine, sad su tek malecki izdanci.
Što se gazanije tiče, možeš probati nekoliko presaditi u teglu pa staviti u svjetlu negrijanu prostoriju preko zime, meni je prošle na tavanu prezimila jedna slučajno niknula mala gazanija u tegli, a i odrasla viseća... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |