moj ranč |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 19:09 |
Sad sam skužila da nemam otvorenu temu o mom vrtu na ranču pa evo nove slike na jednom mjestu.
![]() Prije košnje sve je zaraslo u maslačke i plave ivice.
![]() ![]() ![]() jesenski grašak već cvjeta
![]() ![]() ![]() proljetni grašak tek niče
![]() rajčice iz mog uzgoja
![]() kad sam na kraju obavljenog posla išla slikati naišli su neki djed i bakica u šetnji pa mi kažu da ja to slikam koliko komada sam posadila ako mi netko ukrade. Ne, slikam dok je sve još uredno, kad za par tjedana zaraste u travurinu neće izgledati ovako idilično
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa to je pravi ranč,a vidim da ima i puno posla! Bit će povrća!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bravo"rančerice"
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odličan ranč a volim ja viditi i nepokošenu livadu - samo me strah zmija :(
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš sve izgleda predivno, livade su prekrasne..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Već sam zavirila u dnevnik, pa ovdje ima još toga - poljoprivreda krenula, to je važno.
A bakice su smješne - ima toga i u mojoj vikendici, uvijek neki komentari, ali najviše se čude kad ja psu Triši rečem "makni se ljubavi", e to je vrhunac čuđenja.
Grašak proljetni, grašak jesenji, pa ti imaš graška za prodaju - vljda ga volite ......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
nemam za prodaju , moji obožavaju grašak. Ostalo povrće puno manje.Kelj imam zabranu kuhati.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Renčerice, ima tu puno posla ali vidim da tebi to dobro ide! Samo naprijed! Grašak bum ti i ja došla pomoć brat (ali i jest)!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Xenia, bravo, moram zapamtiti : jesenski grašak. Kada stavljamo bob, onda i grašak!
![]() |
|
![]() |
|
Uz građevinske radove u vikendici morala sam uloviti malo vremena i za fotkanje. Kako poslije ovih kiša raste samo trava najprije sam opet bila u akciji sa kosilicom.
![]() Slika za sjećanje, dok još nema korova
![]() Stavila sam kolčiće za rajčice
![]() uskoro branje prvog graška
![]() niče cikla
![]() pogled prema gradu
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nikuda bez fotoaparata! A da imaš posla, imaš!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Xenija, ranče sve više sliči na one koje vidimo u filmovima i na tv, samo tako napred možda snime film na tvom ranču, pa dobiješ hrpu love.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivno, baš predivno
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Baš lijepo, obožavam rančeve ili kako kod nas kažu "salaše".
Vidim da ti u vrtu sve lijepo raste. Jesi li imala problema sa nicanjem sjemena povrća? Ove godine meni sve niklo polovično, koji je to đavo?:))
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Znaš kako ti je kad si samo na proputovanju autoputom, ali je ipak bilo zgodno okom pogledati gdje se nalazi tvoj brijeg!!!! ![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vidim da ti je lijepo,nije ti dosadno,posla koliko hoćeš.Koliko vidim ranč ti je zaista krasan.Reci ,molim te koje je to mjesto pored NG
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasan ranč! Vrijedne ruke!
![]() |
|
![]() |
|
Mali Gogo meni ove godine nije nikao peršin.
|
|
![]() |
|
Vepre, nije mjesto pored Nove gradiške nego baš u gradu.Naravno , ne u centru nego ideš tamo prema Rešetarima pa skreneš lijevo u Ulicu braće Radić i tako do kraja puta
Hvala svima na pohvalama, samo na slikama izgleda puno bolje nego stvarno.Ali eto trudim se .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |