katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Korisnik | |
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IIIDEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ SAD VIDIM DA KLIJAM JA JA JUPI JUPI JEJJJJJJJJJ
![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sviđa mi se tvoja detaljnost i urednost. Svi radovi jako lijepi.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kato,Kato kutijice su ti kao zlato.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
stzu jos 4 uskoro
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Barem jedna neka doputuje do MO.nekom čarobnom kočijom,ali ona s pregradicama neurađena.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
koliko kutija! predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ovo je prava poplava kutijica.
Stvarno svaka čast na obavljenom poslu i nadasve lijepim kutijicama. ja bih na neke malo boje dodala, možda kao sjene bar, ali to sam ja,a i ovako su lijepe. ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa dokle ces kao u tvornici na sihti to slagati.
Super su kutije, mene samo zanima dali su drvene. Mogla bi speci kolace za utorak. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutijice su preslatke a i ideja ti je dobra!ja sam nešto slično napravila za krštenje moje unučice-napravila sam tanjuriče i poklonila svim prisutnima,mali poklončić za sječanje na taj dan!dobro si odradila svoj dio posla!vjerujem da su svi bili zadovoljni!
![]() |
|
![]() |
|
ove nisu drvene kartonske su.. bako nako kakvi kolaci ja tii naeznam peć kolače |
|
|
|
![]() |
|
bum donesla nekaj za grickat :)))
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Tvoj zanimljivi, posebni stil je uvik gušt za pogledat!
Baš mi je drago šta te uhvatila štrumfomanija-ma sva sam se rastopila kad sam to vidila ![]() ![]() ![]() I ostale kutije su mi za 10-čistoća, jednostavnost, maštovitost,...sve je tu na njima!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...krasne kutijice, posebno mi se dopada doista rijetko vidjen povijesni motiv s likom Nikole Zrinskoga, odlična, decentna i zanimljiva kutija, a predivna mi je i bijela s buketom neodoljivih kala
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne kutije katarina,uzivala sam hledajuci ih.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Čestitam ti na lijepim kutijama.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasne kutijice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |