Četinjače - identifikacija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
prekrasno, uopće nisam znala za to, morala bi posjetiti na putu za more....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
sequoiadendron ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
Najviše svih vrsta scedra ti raste uz more. Lijepi park sa cedrama je u Puli na brdašcu iznad Pule (Monte Zaro). Gle, tu ti je link s jednog drugog foruma, gde sam slike stavio.
http://rastline.mojforum.si/rastline-about5484.html Kopiraj link gore umjesto www... |
|
![]() |
|
sequoiadendron ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 30 Travanj 2010 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 137 |
To je isto cedra, samo nisam siguran koja. Možda je himalajska cedra (C.deodara)
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() koje je ovo drvo?? isto ili nešto drugo. meni djeluje različito ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
slika je s neta, al bi ga rado vidjela uživo. eh, smjestila bi ga negdje taman da mi pogled puca s prozora na tu ljepotu....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ovo drvo je Remek djelo prirode. Ljepše i savršenije jednostavno ne može.
![]() |
|
![]() |
|
To je libanonska cedra. A gdje raste? Ili je slika z neta?
Baš je fenomenalna |
|
![]() |
|
![]() koji ljepotan ![]() sigurno je star, još da znam kaj je....? |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bravo
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Hvala, ali izgleda da ovi iz RS biosan ne djele link. Probala sam ali ga ne otvara.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tu gdje pišeš odgovore imaš ovu kuglu sa lancem - iznad prozorčića, druga ikona, pokraj smajlića
klikneš na nju i kad ti se otvori kopiraš link u predviđeno polje za adresu, trebalo bi ostati nakon što potvrdiš s ok |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tehničko pitanje. Kak napraviti da se klikom na link link otvori?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo još malo za pogledati : http://www.biosan.rs/katalog/vcetinar.htm
|
|
![]() |
|
Liquidambar ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 66 |
wow... 130 komada?
oprezno sa njima... sade se na šire nego "obična" Occidetalka...
hajde, čekamo rezultate.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zapelcala sam onu thuju, oko 130 kom, sad mi držite fige.
|
|
![]() |
|
Liquidambar ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 66 |
Thuja occ. Columna!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yes...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |