Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha-ha hvala vam svima što ste tu i što vas imam.
Da ideja je predivna, već sam razmišljala o tako nečemu, ali tko bi to zaljevao
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
koliko taj štap mora biti dug
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Pa vidis koliko ih sidi doli, svak po kanticu i za cas zaliveno,hehhhe(ovo se sad sigurno odmaraju od zalivanja) ![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša vrt se već pokazuje u svoj svojoj ljepoti, a kako će tek izgledati za mjesec dana??? Nego, kakve su ti ono bijele tegle, plitke i široke, od čega su??
I još jedno pitanje, da li to postoje i mini noćne frajle ili sam nešto pogrešno skužila???
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
to je u Španjolskoj..prekrasno..gledala sam to na tv al ni meni nije jasno kako to uspiju zalijevati vidla sam da imaju kantice na dugom štapu al ipak..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Smem pitat kako to zalijevat
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ajme što ti svega imaš, prekrasno!
a da probaš ovako
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek ti hvali malo cvijeća pa daj mi još
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, baka bea još mi naravno fali onaj crnolisni što mi ga ti "čuvaš".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je Triša..imaš stvarno puno puno biljkica, kaktusi izgledaju super na stalaži, panoramske slike su super..bravo..
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
E stvarno si čarobnica... toliko biljaka strpati u tako mali vrt, to treba biti 'majstor svog zanata'. Još nisi iskoristila do kraja vrtlarenje po visini, iako je polica za kaktuse začetak-
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da je prekrasno biti u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Cure, prava je uživancija sada biti u dvorištu, jer se svaki dan nešto novo događa.
Šefi drago mi je da si ti svratila, uz moje redovne posjetitelje. Ti i niho znate kako to izgleda uživo, pa si lijepo rekla da ni leptir nebi imao kamo stati, no srećom leti, pa se nekako snađe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
definitivno se vdi da je vrt živnuo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Točno sam si mislila da je moj upis odlepršao u "dim".
A divila sam se policama i zaključila da si ideju vjerojatno dala ti a realizirao TM.
![]() U međuvremenu još novih slika. Kod tebe "puknulo" pravo ljeto.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ajme Triša!!!! Nebum gledala svih 143 stranice. Dovoljno sam vidjela i na str.142. Dakle tu više ni leptir nezna kam bi sletil vjerojatno!!! A kaktusi i njihova stalaža... ma mrak!!! A sigurna sam i da znam ko ti ju je napravio!!
![]() |
|
![]() |
|
Ma ti si žena za ne povijerovati-------ma šta reći bolan-baš sam oduševljena.svaka čast-i samo da znaš da neću na ----FLORU:.....tako se i ja premišljam ko i ti -baš smo slične u tome
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |