Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bas im se opet radujem jer sam ih trebala unistiti jer su bili prepuni biljnih usi ali nekih supersize bijelih.
Ovaj put cu nove posaditi na drugo mjesto pa mozda imam nekoliko godina mira i ljepote od njihovih cvjetova.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ja se vodim politikom ako ne uspijeva u mom vrtu nije mu ni mjesto u mom vrtu, ja nemam toliko vremena da rastem nesto sto teorestski ne moze uspjeti u ovim uvjetima, i ja bih htjela imati i maslinu i svasta mediteranskog ali je uzalud trositi novac i vrijeme na takve snove.
A meni moj vrt nece jos dugo biti premali
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
magnolia,srdašca.... prekrasno
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo je sve.Imeni se sviđa ta zelena boja
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa i moja je boja zelena, to je i većinom boja prirode, pa i more je ponekad zeleno, a srdašca prekrasna, a magnolija super, ma sve su boje lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Euphorbiu si je moj suprug izabrao i sad raste kod nas tako da i ja imam malecku kod sebe, ali mi se čini da ću je morati presaditi drugdje jer ako ovako izraste neće kod mene imati mjesta, a Dicentru ili Srčeka sam ove godine nabavila bijela, a ovakve sam imala ali sam izgleda pri kopanju oštetila korijen pa mi ove godine nisu cvala već samo izbacile jedan listić
|
|
![]() |
|
I ja sam si nabavila bijelu dicentru ove godine (bas bi trebala provjeriti je li se primila)
![]() Za euphorbiu ja uvijek nadem mjesta makar se neke vrste euph. jako sire i pustaju puno malih sadnica (ja ih samo pocupam ako mi ne trebaju ili ih presadim u posude i dam prijateljima).
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zeleno, volim te zeleno, kad bude kod nas preko ljeta trava žutila od suše ti ćeš imati pravu zelenu
Moja vrtna politika je ista ko i tvoja, ono što ne uspije u mom vrtu to više ne pokušavam saditi, npr. božure sam dva put sadila već odrasle, prvi put su nestali (nemam pojma kako) a drugi put mi nisu htjeli cvjetati. Samo par metara dalje moja sestra ima predivne božure, veliki, cvatu ko ludi, pa ti budi pametan........
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ove mlječike kod nas po otoku rastu na divlje, ali ih je prekrasno vidjeti kad ih je puno i kad su u cvatu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Te mlječike sam htjela prije par godina staviti u dvorište pa su mi se moji smijali, a sad ih mnoga lijepo uređena dvorišta imaju i stvarno su lijep ukras.
Imam dio koji je dosta kameniti i na jakom suncu - ko stvoren za nju. I sad ću baš ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Oni su meni super za cvjetnjak da malo razbiju monotoniju, visinu cvijeca. Ovi svjetlo zeleni su mi najljepsi i kad su u pozadini cvjetnjaka , cvijece ispred njega bas dode do izrazaja.
|
|
![]() |
|
Jos jedna 'mala' kupovina
![]() ![]() Pet cvijetova Digitalis Excelsior
Cetiri cvijeta Geranium Brookside
Dva cvijeta Allysum Mountain Gold
Geranium Johnson's Blue (3) + Primula veris (2)
Artemisia Powys Castle
I kupila sam dvije fuksije ,biti ce kao grm oblik. Inace fuksije nisu moj omiljeni cvijet i do sada sam ih izbjegavala ali je muz rekao da bi on rado imao koju u vrtu pa ajde njemu za ljubav
![]() Kupila sam i dvije posude od gline (clay), za posaditi mentu u zemlju . Posude u kojemu su sada su im premalene.
I sto mi se jako svidalo, znakovi za zacine ( za upiknuti u zemlju)napravljeni od gline, za persin i ruzmarin.(ovaj put nisu imali znakove za basil(bosiljak?), sage, i thyme).
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo si se ponovila, baš dobar izbor, jako su mi se svidjele one oznake za začine.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super ti je ta mala kupovina,bit ce posla oko sadenja,al kad se to sve posadi i procvjeta...
|
|
![]() |
|
Gustam se na Geranium jer ih nisam nikada imala u vrtu ,jednostavno nisam znala puno o njima . Ove se fino sire (sto je u mome vrtu jako dobra kvaliteta
![]() |
|
![]() |
|
Pokusati cu nabaviti i druge znake, a vidjela sam da imaju i za povrce ali malo vece .
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Eto kak te "male" kupovine završe....brdom novih biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Joj kak sam ljubomoran zas to tak nije i kod nas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo, još jedan misli kao i ja. Da je vrt kao na filmu. Lako tebi "male" kupovine s "malim" prostorom!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |