Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakva umjetnička obitelj! Tvoj mužić nam je pravo otkriće, a sigurna sam da će vas i kćerka slijediti. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drago More
![]() ...Kami draga
![]() ...draga Elza B.
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ova galerija je bajka a kako se u svakoj bajci pojavljuje princ na kraju,eto ga u liku TM!!!Prekrasno ,čestitke !!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Drage moje, došlo je vrijeme da se počne opet puniti blagdanski izlog, točno je mjesec dana do Uskrsa... Za početak, četiri nove pisanice, od čega su dvije slične već viđene, no po želji naručiteljice, jedne naše drage članice, evo ih u novom ruhu...
...priča je ista, ispuhano kokošje jaje, dobro oprano i osušeno, prekriveno prvo zaštitnom "plahticom" polimerne gline (fima), pečeno i brušeno da bude dobra podloga krajnjem cilju - ukrašavanju ornamentima...
...cvjetovi i lišće od polimerne gline boje starog zlata izrezani iz silikonskog kalupa i aplicirani na plahticu kojom sam prethodno "obukla" jaje, tamnoplave je boje s malo zlatnih listića... nakon pečenja 3D dijelove patinirala sam crnom uljanom bojom da sve skupa dobije starinski izgled...
![]() ![]() ...ovo jaje radjeno je u donjem dijelu tzv. mica shift tehnikom, što naravno nema nikakve veze s micama i macama, nego se odnosi na micro metalne čestice koje se nalaze u tzv. metalic bojama... da bi priredila ovu plahticu, nakon što sam ju razvaljala na cca 2 mm debljine, utisnula sam u nju gumeni pečat s ovom ornamentikom i zatim vrlo oštrim i savitljivim posebnim nožem za polimernu glinu doslovce "obrijala" gornji sloj...rezultat je pomalo hologramski izgled, koji se, kao i obično iz mog fotkanja baš i ne kuži
![]() ![]() ![]() ...ovakvo jaje radila sam i lani, dakle ništa novo, ali je bali uzorak nešto što jako volim i u svim verzijama odlično ispada... velika pomoć za postizanje jednakih "zmijica" je moj extruder, mala ali čudesna spravica za istiskivanje raznoraznih duguljastih oblika...
![]() ![]() ...i na kraju, nešto čisto proljetno, na zelenoj podlozi nešto poput rascvjetalih trešanja u proljeće, a ružice prethodno napravljene u obliku tubice i onda aplicirane na jaje... uz ovo jaje i najnovija ambalaža za moje pisanice koju mi je iskreirao i napravio MM svojim vrijednim rukama...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Primavera, zaista sam zadivljena tvojim radovima sa polimernom glinom! Ova jaja su čudesna, ono predzadnje me čisto oduševilo, prekrasno je! Ma sva su prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno vrijeme brzo prolazi i evo nam opet blagdana. I evo nam opet Primavere koja mami uzdahe svojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasno!!!!!!!!!!! i jaja su savršena kao i kutijica
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera ove tvoje pisanice su čarooobbbnneeeee i prekrasno lijepe, prava mala umjetnička djela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Primavera,oči ću ostaviti u tvojoj galeriji,nikad se dosta nagledati ljepote tvojih radova!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Uvjek sam se pitala kako uspiješ napraviti te ornamente sa tim tankim"zmijicama" i sad sam tek pročitala objašnjenje.Pokušala sam par puta nešto takvo ali nema šanse da to napravim,očito za to nisam stvorena!Za sada zadovoljit ću se gledanjem !Malo je reći da ti se divim!
![]() |
|
![]() |
|
...hvala ti još jednom draga Slavice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne pisanice.
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
bez riječi sam , ništa što bi rekla nije dovoljno dobro da iskaže divljenje za tvoje radove.
Dakle samo gledam , šutim i mislim , gdje je domet tvoje kreativnosti i umijeću. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |