Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera: Blagdanski izlog
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera: Blagdanski izlog

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
Korisnik
Poruka
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 18:01

Kakva umjetnička obitelj!

Tvoj mužić nam je pravo otkriće, a sigurna sam da će vas i kćerka slijediti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 14:51
Drago More Thank%20Youhvala ti od sveg srca 

...Kami draga Thank%20Youhvala ti puno, uz dužno poštovanje svim dragim curama, tvoji komentari me oduševljavaju...

...draga Elza B. Thank%20You  ...najljepša hvala, moram priznati da je kćerka isto izuzetno nadarena, samo joj zahtjevan i stresan posao uz koji još i studira, ne ostavljaju baš previše vremena za kreativno izražavanje... svakako, meni je puno lakše raditi okruženoj ljudima koji me razumiju u svakom smislu...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:15
Ova galerija je bajka a kako se u svakoj bajci pojavljuje princ na kraju,eto ga u liku TM!!!Prekrasno ,čestitke !!!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 11:21
smile227 što reći osim - fantastično!!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 00:39
Drage moje Maslina i Monna, srčeka ste prava i puno vam hvala...Valentine%20artist
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 22:36
Drage moje, došlo je vrijeme da se počne opet puniti blagdanski izlog, točno je mjesec dana do Uskrsa... Za početak, četiri nove pisanice, od čega su dvije slične već viđene, no po želji naručiteljice, jedne naše drage članice, evo ih u novom ruhu...

...priča je ista, ispuhano kokošje jaje, dobro oprano i osušeno, prekriveno prvo zaštitnom "plahticom" polimerne gline (fima), pečeno i brušeno da bude dobra podloga krajnjem cilju - ukrašavanju ornamentima...

...cvjetovi i lišće od polimerne gline boje starog zlata izrezani iz silikonskog kalupa i aplicirani na plahticu kojom sam prethodno "obukla" jaje, tamnoplave je boje s malo zlatnih listića... nakon pečenja 3D dijelove patinirala sam crnom uljanom bojom da sve skupa dobije starinski izgled...

...ovo jaje radjeno je u donjem dijelu tzv. mica shift tehnikom, što naravno nema nikakve veze s micama i macama, nego se odnosi na micro metalne čestice koje se nalaze u tzv. metalic bojama... da bi priredila ovu plahticu, nakon što sam ju razvaljala na cca 2 mm debljine, utisnula sam u nju gumeni pečat s ovom ornamentikom i zatim vrlo oštrim i savitljivim posebnim nožem za polimernu glinu doslovce "obrijala" gornji sloj...rezultat je pomalo hologramski izgled, koji se, kao i obično iz mog fotkanja baš i ne kuži LOL ...gornji dio je samo nizanje već prethodno priređene tubice (cane) s ovim veselim uzorkom...

...ovakvo jaje radila sam i lani, dakle ništa novo, ali je bali uzorak nešto što jako volim i u svim verzijama odlično ispada... velika pomoć za postizanje jednakih "zmijica" je moj extruder, mala ali čudesna spravica za istiskivanje raznoraznih duguljastih oblika...

...i na kraju, nešto čisto proljetno, na zelenoj podlozi nešto poput rascvjetalih trešanja u proljeće, a ružice prethodno napravljene u obliku tubice i onda aplicirane na jaje... uz ovo jaje i najnovija ambalaža za moje pisanice koju mi je iskreirao i napravio MM svojim vrijednim rukama...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 08:13
Primavera, zaista sam zadivljena tvojim radovima sa polimernom glinom!  Ova jaja su čudesna, ono predzadnje me čisto oduševilo, prekrasno je! Ma sva su prekrasna!
ANĐELKA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 08:24
Stvarno vrijeme brzo prolazi i evo nam opet blagdana. I evo nam opet Primavere koja mami uzdahe svojim radovima. Thumbs%20Up Moj naklon.
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 08:54
prekrasno!!!!!!!!!!! i jaja su savršena kao i kutijica
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 10:27
smile39ovako izgleda moja reakcija!!! Jaja su savršena! Kutija isto tako!
              smile120
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 11:13
Primavera ove tvoje pisanice su čarooobbbnneeeee i prekrasno lijepe, prava mala umjetnička djela smile58smile120
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:06
smile227 nemam vise riječi.....
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:45
Primavera,oči ću ostaviti u tvojoj galeriji,nikad se dosta nagledati ljepote tvojih radova!smile73
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 15:19
...drage moje vjerne posjetiteljice hvala vam puno... Anđelka Thank%20You     ...Otok Thank%20You    ...Sandra Thank%20You    ...MonnaThank%20You   ...Dorina Thank%20You   ...Rose Thank%20You    ...Slavice Thank%20You
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:39
Uvjek sam se pitala kako uspiješ napraviti te ornamente sa tim tankim"zmijicama" i sad sam tek pročitala objašnjenje.Pokušala sam par puta nešto takvo ali nema šanse da to napravim,očito za to nisam stvorena!Za sada zadovoljit ću se gledanjem !Malo je reći da ti se divim!                                  smile64
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:41
...hvala ti još jednom draga Slavice Thank%20You...taj extruder je doista velika pomoć, to ti je kao jedna metalna cijev s navojem gore i dolje, dolje se mijenjaju nastavci, slično kao za one mašinske kolačiće, a gore se okreće jedna ručica i istiskuje polimernu glinu kroz odabrani nastavak... ranije sam sama valjala te zmijice, ali naravno, nikada nisu bile idealno jednake, a to se kod bali uzorka jako vidi... a ta malena spravica uštedi i puno vremena, tako da je stvarno od koristi...
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 20:02
predivne pisanice.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 22:20
smile227koje li ljepote ,kod tebe stalno nesto novo i profinjeno svaka cast
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 18:18
...hvala vam cure moje drage, Prila, Rosa... Thank%20YouThank%20You
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:43
bez riječi sam , ništa što bi rekla nije dovoljno dobro da iskaže divljenje za tvoje radove.
Dakle samo gledam , šutim i mislim , gdje je domet tvoje kreativnosti i umijeću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.