Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan uzorak na sotiličici... jako lijepo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
evo jedne proljetne vesele vješalice, nježnih boja, loše uslikane na iznimno ružnoj podlozi koja je gotovo skroz ubila njene boje! ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas slatke vjesalice,svidja mi se ova nijansa zelene.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super ti je vjesalica, motivi ovih gospodja su stosne
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasna ti je vješalica - boje su mi sjele samo tako!!!
a i motivi, naravno! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Vješalica nikada dosta,krasna vješalica
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Prekrasna vješalica, kod tebe uvjek zanimljivi radovi i sve s mjerom.
Nikad ničega previše. Bravo! |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Krasna vesela proljetna vješalica
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nježna i privlačna vješalica.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako volim tu salvetu,tako je nježna......odlična vješalica........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa vješalica
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Pa joj, nešto se čudno događa, popodne sam Vam svima zahvalila i sad vidim da mi nema posta! Pa da ponovim: Zahvaljujem Vam svima na lijepim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Stolić sa elegantnim "kašmirskim"motivom je poseban
|
|
![]() |
|
Evo mene ope u crno-crvenoj kombinaciji! Daklem...priča ide ovako: ovi ormarići su moj prvi rad rađen za nekog drugog. Jedan gospodin mi je dao ova dva noćna ormarića-stolića od potpuno novog drva (nikad nisu bili bojani, lakirani ni upotrebljavani) da mu ih sredim i pustio mi skroz slobodu i maštu na volju. Kako će oni ići u daljnju prodaju napravila sam ih različite ali opet slične kako bi se mogli kupiti kao komplet ili odvojeno. Slike su napravljene na brzinu u mojoj radioni prije nego sutra odu tek toliko da ih imam zabilježene. Aparat je negdje uhvatio takav odsjaj da se čini kako je prijelaz oko salvete jako uočljiv ali u stvarnosti to zapravo nije tako. Također se ne vidi da su svi oni slini cvjetići zapravo zlatni, a da vas ne zamaram mnoštvom slika nisam stavila slike brojnih detaljčića svuda naokolo ormarića. E jesam se raspisala... mislim ono ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo ni samoj mi se nije dalo ponovno pročitati i pregledati tekst pa tek sad vidim koliko grešaka ima! Slini cvjetići!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ja sve procitala i tebi skidam kapu za ovako lijepo sredjenim nocnim ormaricima,bozanstveno si to odradila,svaka ti cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Meni je ovo krasno, baš je dobro da su različiti ormarići. A da si stavila više slika s detaljima ne bi nas zamarala, nego bi mogli još više uživati
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ormarići su prekrasni. sviđa mi se ta crveno-crna kombinacija.odlično!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Više slikica sigurno ne bi zamaralo ničije oči, kad je nešto lijepo teško je odvojiti pogled od toga.
Opet si to odlično izvela, stvarno mi se sviđaju i kao što si rekla i napravila ih tako mogu i ne moraju biti komplet. ma ![]() zlatni cvjetići su crtani ili je otisak ili nešto treće? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |