Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cure, orhideje su vam prekrasne
![]() moon, za sad jedan ali vrijedan....želim ti da ima najmanje ovoliko cvjetića koliko ih ima ova deja od moje kolegice ![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pčelica7.....da bar, još niti jedna mi nije bila tako bogata cvjetićima
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
D.i.n.a. Bravo za tm-a svaka mu cast
![]() ![]() Ja vec dugo nisam niti jednu kupila bas me svrbe prsti opet ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Za svašta su oni sposobni,samo kad im se da ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tea, znam da su za svašta tipa gluposti, al ovo... čovjek uči dok je živ.
Zvjezdić, naći će se mjesta,samo ti jednu nabavi. Jedna više-manje ko će skužit ! |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
d.i.n.a.,slažem se
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
hehehe nije dugo trajalo
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Odmah tri, pa nek se nađe ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
i tako se brojka zaokružila na 30 komada
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
lijepe su anastazija, koliko kosta jedna ak se smije znat, ja bi isto htjela jednu novu
![]() |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
zvjezdana,lijepo si se ponovila----------d i n a -
![]() |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
u krupnom planu,stare ali u punom sjaju
|
|
![]() |
|
mandevila,i tvoje oduzimaju dah
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
predivne su ova druga mi je na listi želja :) a i prva isto nije loša ;)
žutu imam rozu sam imala |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Ovo su moje orhideje.
![]() ![]() ![]() Dobivene su u supstratu za orhideje, ali im nije pasalo. Nakon što su posađene u treset, nisu prestale puštati nove listove i cvjetne stapke. Cvjetaju bez prestanka već skoro godinu dana. |
|
![]() |
|
Hannah,bravo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
hannah
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hannah prekrasne su ti orhideje
![]() Vidim da su posađene u običnu zemlju a ne u zemlji za orhideje što je vrlo neobično
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Posađene su u treset jer su nam se u supstratu za orhideje počele lagano sušiti. Bila sam i ja malo skeptična u početku, ali od tada puštaju stapku za stapkom i napokon su opet dobile zračno korijenje. Znam da je čudno, ali očito im odgovara
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |