Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Mamina svi radovi su ti prekrasniiiiiiiii, ne znam šta mi je ljepše
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Mamina, ovo je zaista izvedeno maštovito i prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ostala sam bez riječi,ovo je nevjerojatno
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() Evo mog pokušaja makeovera bivše kutije za beštek.Bila je boje trešnje,ali mojoj rodici,kojoj ide komoda,više odgovara ova boja vanilije.Na vrhu je bila praznina,pa sam staklara zamolila da mi odreže staklo po mjeri.Sa obrnute strane zalijepila sam motiv na rižinom papiru i zatim nježni pittorico.Napravila sam i šablone na vrhu sa strane.Montirala sam nogice.No imala sam problem sa najdonjom ladicom jer je nisam mogla ugurati radi matica od nogu.Odrezala sam komad ladice i montirala da sakrijem neuglednu šupljinu.Još nije bilo dovoljno pa sam na čičak-traku ušila gotovu čipku. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mamina pa ovo je super
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Hvala Julija
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Kakve su ovo ljepote. Uvijek me kod tebe iznenade ovi prijelazi sa salvete na podlogu, ko da to nije salveta nego si sve sama slikala. Prekrasno!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Hvala cure drage
![]() Tanja-za sat sam prvo bušilicom (oko središnje rupe za mehanizam) izbušila utore,pa sam posli lagano kacavidom štemala koliko mi je trebalo. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno si ovo uradila,jako lijepo stopljene boje,bas ugodno oku...bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Sat je zbilja super. Kako ti je uspilo odštemat za
satni mehanizam, moj pokušaj je iz prve napravija 3 djela ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
predobro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Okić
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Divna preobrazba tanjura , eto ništa ne treba baciti, ja sinoć od prijateljice donjela hrpu malih tanjurića koje je htjela baciti i boce od jegera, doći će uskoro duge večeri i već ću iskoristiti odbačene stvari.
Bravo za sve radove
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovo je nekad bio suvenir donešen iz bivšeg SSSR-a (drveni tanjur ).Svekrva ga je tila bacit ,ali,pored mene žive ![]() ![]() ![]() tu sam na rubovima dodala pozlatu.Nadam se da se bar malo vidi jer u stvarnosti upotpunjuje "stvar" |
|
![]() |
|
wooooooo to je super
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Klara
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja,
lajkam i ovdje... ![]() sve ovo si majstorski napravila, ne znam što mi je ljepše... ![]() ![]() baš je posebno... sve... do najmanjih detalja... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
au šta sam jutros zaboravna---evo unutrašnjost kutije
![]() |
|
![]() |
|
zaboravila sam napomenit da sam ovu kutiju sa anđelom radila direktno na metal,bez bojanja
|
|
![]() |
|
![]() evo jednog zidnog sata rađenog na biber crijepu donešenog sa jednog ugodnog i lijepog izleta.Na ovaj način je postao i podsjetnik na lijepe trenutke.Istina da sam se namučila dok sam oštemala pozadi da bi mogla smjestiti mehanizam za sat.Hvala curama na savjetima kako montirati mehanizam ![]() ![]() ![]() izgleda da sam ovu zaboravila okrenut ![]() ![]() ![]() prije ![]() poslije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |