Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 70> |
Korisnik | |
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga aralija puno mi znače tvoje lijepe riječi i drago mi je da si došla u moj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro nam došla Catalpa, veseli me da je broj zagorskih vrtova na ovom forumu povećan tako lijepim vrtom. Vidi se da je vrt pažljivo planiran i da ga s ljubavlju uređuješ, a nadam se da ćeš imati koji puta vremena za koju kavicu s obzirom da nismo daleko.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Anabistrica hvala na lijepim riječima o mom vrtu, sretna sam kaj si došla i pogledala ga.Da nismo daleko, nedavno sam putovala po vinskom vrhu i gledala sa kojeg brijega se vidi ona crkvica a vremena se uvijek nađe za kavicu.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jednostavno receno P R E K R A S N O !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga gute na lijepim riječima.
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
Cotoneaster ili dunjarica to je pokrivač tla ali je pokušavam oblikovati u drvce pa da grane padaju prema dolje. Može se cijepiti na dunju i onda je jako dekorativna.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
catalpa pregledala sam ti vrt i stvalno je jako lijep.Drago mi je da si ga ovdje pokazala i veselim se novim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Ova dunjarica je fantastična! Kako dobra ideja!
|
|
![]() |
|
Camellia hvala ti što si došla u moj vrt i pohvalila ga. Ispričavam se unaprijed jer jedno vrijeme neću moći stavljati slike. Puno mi znače tvoje riječi podrške. Lijep pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo hvala na posjeti, kad nemaš puno prostora treba iskoristiti visinu tj. treću dimenziju vrta.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Dunjarica je jako dekorativna ovako okićena crvenim bobicama, snažno istaknutim među zelenim lišćem.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala lucy nije još to ono što sam zamislila ali nadam se da će biti.Lijepo je opet čuti tvoje mišljenje.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ova slika mije prekrasna. A javor ovako crven moja tiha patnja. Ja ga imam u posudu posađenog pa ga nosamo zimi unutra. Ovaj tvoj je vani posađen i ništa mu nesmeta, tako barem izgleda. Kakvi su uvjeti gdje raste je li puno sunce ili ima i hlada. I zanima me ona ukrasna trava - šarena da li i ona prezimi vani. Ostavljam ti veliki ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Draga karli drago mi je što posjećuješ moj vrt. Javor i trava su vani ne smeta im zima. Držala sam i ja javor u tegli pa sam ga čak dva puta selila. Sad je na jugoistočnoj strani dvorišta i mora imati dosta sunca zbog crvene boje listova inače mijenja boju tokom godine.
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Još jedan lijep, harmoničan, raznolik i p r e d i v a n vrt. Oduševile su me četinjače koje među nježnim cvijećem baš ostavljaju dojam moćnosti. Još dok mladi grmovi narastu, biti će to pravi raj. Bravo !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rajski vrtovi na lijepom komentaru podršci i posjeti. Volim i cetinjace jer zimi daju vrtu strukturu i lijepa su kulisa za trajnice i grmove
![]() |
|
![]() |
|
Najljepše se zahvaljujem administratorima koji su vidjeli i promijenili moj lapsus kod registracije na forum. Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
catalpa i ja tebi lijepe pozdrave ostavljam
![]() (ako ćeš trebati neku pomoć, samo reci) pregledala sam tvoj prekrasni vrt i ostala oduševljena, bravo
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Evo i mene k tebi u vrt. Puno je tu raznovrsnog cvijeća, grmova, drveća, a sve pažljivo ukomponirano. Baš mi se sviđa taj velik prostor u kojemu možeš imati prekrasan travnjak obrubljen cvjetnim gredicama, a tu je još i povrtnjak! Doduše, puno je to posla za jednu osobu, no ako imaš pomoć, savršeno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |