dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 139> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ona reče da se nema što viditi? Pa ne mora baš stalno biti sve rascvitano da bi bilo lipo. Draga moja ima tu poprilično kvadrata i baš dobro držiš sve pod kontrolom!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prošetala i ja tvojim dvorištem,bravo, vrijedne ručice.!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lijepo si sve uslikala.
nadam se da će cure biti zadovoljne.ja sam to sve vidjela uživo i mogu samo reći da je vočnjak najljepši! na proljeće ću opet doći. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anđelka, hvala ti! U tebi uvijek imam podršku
![]() Nadam se da ću postići ono što sam zamislila na opće zadovoljstvo. Belina draga, hvala ti na posjeti, na pohvalama. ![]() Miska, ![]() Slavice, i ja se nadam da će cure biti zadovoljne. Obećanje je obećanje..... I meni je voćnjak najljepši! Velik, zelen, prirodan... bez betona koji ga naružuje i ograničava. Prostor u kojemu se mogu ograditi od svijeta i opustiti se u zelenilu. ![]() Držim te za obećanje ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sve sam pregledala i jako sam zadovoljna.lijepo si ti to zamislila i posadila,još samo da sve poraste.bit će to mali raj.za raspucani beton se ne sekiraj.to se stvarno ne može sakriti,no neka ga.voćnjak će bti pravi raj.šteta je jedino da nije tvoje vlasništvo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Ajama!
![]() Željela sam stvoriti oku ugodan kutak, dvorište u kojem će se svatko osjećati dobrodošao, mjesto za opuštanje.... i ako jednog dana više i ne budem stanovala ovdje, ostat će iza mene trag.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lijepo sam se našetala kod tebe bome imaš svega sve jedno lijepše od drugoga ,vidi se da tvoje biljkice uživaju
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Dadinice,ovo se zove hrabrost,svaka ti cast,iskreno kazem jer i sama ako nesto procenim da nije bas reprezetativno ja ga ne prikazem...
sa tvojim elanom ti ces sve ovo srediti,tako da za 2 godine necemo ni prepoznatida je to sve bilo tu a ja ti od srca to i zelim...dakleM ![]() PS za onaj deo izmedju tebe i komsije sto si vec pre spominjala,ja sam ti nesto spremila da to pokrijes ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona
![]() Budimo realne.... na ovim slikama je svakakvo, samo ne reprezentativno dvorište.... zato i nisam slikala panoramike. I da, trebalo je smoći hrabrosti i pokazati ga ovako javno... Ja ovdje odlučujem samo o izgledu gedica koje sam sama napravila, o izboru biljaka koje ću uzgajati i to je to. Cijelo bi se dvorište moglo jako lijepo urediti opločnicima i tko zna čime sve ne, ali nije moje pa u takve lude pduhvate ni ne ulazim... svi koji ne žive u "svoja 4 zida" znaju o čemu pričam. PS. Srce si!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Blue sky,
![]() Hvala ti draga, na komplimentima također! Nadam se da se nisi umorila.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, ovo tvoje dvorište je ogromno i puno potencijala, koji ti vidim već koristiš. Mogu samo reći: jedva čekam proljetne slikice |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kažu pametniji od mene " želje su jedno a mogućnosti drugo" ali kad se spoji želja s ljubavlju onda i nemoguće postaje moguća, a to se vidi , svaki kutak ispunjen je ljubavlju, jer svugdje nešto raste, cvjeta,lista, iako nisu 4 zida tvoja, lijepo si rekla kad jednom odeš ostavit ćeš prepoznatljiv trag, trag neizmjerne ljubavi utkane u svaki cvjetić koji će ostati . Iako kažeš da panorama nije reprezentativna, ne bih se složila, trebala si i prije sve ovo prostranstvo pokazati
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Predivno,veeeliko dvorište!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kao što vidiš žiri ti je bio naklonjen,ali stvarno realan.imala sam ja filling da je tako lijepo.
imaš našu podršku.samo naprijed
moram se još vratiti.žao mi je da su se izbrisale prve slikice ,pa ne možemo uporediti,ali ja ih se sjećam.naročito se sjećam one baščice ''na špagu''
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Nisa, hvala ti!
![]() Potencijala je puno.... na proljeće će se vidjeti šta sam dobro uradila, a šta ne. Aralija, ![]() Rekli su mi da je ovo što radim nemoguća misija, no ne obraćam pažnju na to. Znam da će se jednog dana naći netko tko će u živati u tom parku isto kao i ja sada dok ga stvaram. Vijolice, hvala ! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Isla ja sama i tumarala po tvom dvoristu videla i komsiju
![]() lep buketic i ove malene tikvice ili vec kako ih zoves....preleeepeeee ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Ajama, samo za tebe!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A ovdje, u pozadini, se vidi hrpa granja i svačega nečega...... to je bilo onda. Sada je ovdje moj novi vrt i kamenom ograđena gredica.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |