Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 16:43
I ona reče da se nema što viditi? Pa ne mora baš stalno biti sve rascvitano da bi bilo lipo. Draga moja ima tu poprilično kvadrata i baš dobro držiš sve pod kontrolom!ClapClapClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 16:52
Prošetala i ja tvojim dvorištem,bravo, vrijedne ručice.!smile159
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 18:04
smile199evo i mene opet,ajme koliko ti je veliko dvoriste!Bravo za trud,a tikvice su prekrasna dekoracija u jesenskom stihuNamigivati
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 18:55
lijepo si sve uslikala.
nadam se da će cure biti zadovoljne.ja sam to sve vidjela uživo i mogu samo reći da je vočnjak najljepši!
na proljeće ću opet doći.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 19:49
Anđelka, hvala ti! U tebi uvijek imam podršku Heart. Jeste, prostor je velik.... pruža puno mogućnosti. Ali, imam i dosta ograničenja, pa moram puno balansirati. 
Nadam se da ću postići ono što sam zamislila na opće zadovoljstvo.

Belina draga, hvala ti na posjeti, na pohvalama. Hug

Miska, Hug, neka si navratila, obraduje me svaka tvoja posjeta! I tikvice su moj uzgoj...

Slavice, i ja se nadam da će cure biti zadovoljne. Obećanje je obećanje.....
I meni je voćnjak najljepši! Velik, zelen, prirodan... bez betona koji ga naružuje i ograničava. Prostor u kojemu se mogu ograditi od svijeta i opustiti se u zelenilu.Heart
Držim te za obećanje Smile

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:03
sve sam pregledala i jako sam zadovoljna.lijepo si ti to zamislila i posadila,još samo da sve poraste.bit će to mali raj.za raspucani beton se ne sekiraj.to se stvarno ne može sakriti,no neka ga.voćnjak će bti pravi raj.šteta je jedino da nije tvoje vlasništvo
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:09
Hvala Ajama!Heart 
Željela sam stvoriti oku ugodan kutak, dvorište u kojem će se svatko osjećati dobrodošao, mjesto za opuštanje.... i ako jednog dana više i ne budem stanovala ovdje, ostat će iza mene trag.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:17
Lijepo sam se našetala kod tebe bome imaš svega sve jedno lijepše od drugoga ,vidi se da tvoje biljkice uživajusmile106
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:39
Dadinice,ovo se zove hrabrost,svaka ti cast,iskreno kazem jer i sama ako nesto procenim da nije bas reprezetativno ja ga ne prikazem...
sa tvojim elanom ti ces sve ovo srediti,tako da za 2 godine necemo ni prepoznatida je to sve bilo tu a ja ti od srca to i zelim...dakleMLOL neka te samo zdravlje posluzi
PS za onaj deo izmedju tebe i komsije sto si vec pre spominjala,ja sam ti nesto spremila da to pokrijesLOLWink  ..........smile79
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 20:57
Leona Hug Hvala ti!
Budimo realne.... na ovim slikama je svakakvo, samo ne reprezentativno dvorište.... zato i nisam slikala panoramike. I da, trebalo je smoći hrabrosti i pokazati ga ovako javno... Ja ovdje odlučujem samo o izgledu gedica koje sam sama napravila, o izboru biljaka koje ću uzgajati i to je to.
Cijelo bi se dvorište moglo jako lijepo urediti opločnicima i tko zna čime sve ne, ali nije moje pa u takve lude pduhvate ni ne ulazim... svi koji ne žive u "svoja 4 zida" znaju o čemu pričam.

PS.      Srce si! smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 21:06
Blue skyHug, baš si me obradovala posjetom!
Hvala ti draga, na komplimentima također! Nadam se da se nisi umorila.smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 21:25

Dadinice, ovo tvoje dvorište je ogromno i puno potencijala, koji ti vidim već koristiš. Mogu samo reći: jedva čekam proljetne slikice

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 22:31
Kažu pametniji od mene " želje su jedno a mogućnosti drugo" ali kad se spoji želja s ljubavlju onda i nemoguće postaje moguća, a to se vidi , svaki kutak ispunjen je ljubavlju, jer svugdje nešto raste, cvjeta,lista, iako nisu 4 zida tvoja, lijepo si rekla kad jednom odeš ostavit ćeš prepoznatljiv trag, trag neizmjerne ljubavi utkane u svaki cvjetić koji će ostati . Iako kažeš da panorama nije reprezentativna, ne bih se složila, trebala si i prije sve ovo prostranstvo pokazatismile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2013 u 23:48
Predivno,veeeliko dvorište!

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 09:00
kao što vidiš žiri ti je bio naklonjen,ali stvarno realan.imala sam ja filling da je tako lijepo.
imaš našu podršku.samo naprijed

moram se još vratiti.žao mi je da su se izbrisale prve slikice ,pa ne možemo uporediti,ali ja ih se sjećam.naročito se sjećam one baščice ''na špagu''
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2013 u 09:01
Nisa, hvala ti! Hug
Potencijala je puno....  na proljeće će se vidjeti šta sam dobro uradila, a šta ne.

AralijaHug
Rekli su mi da je ovo što radim nemoguća misija, no ne obraćam pažnju na to.
Znam da će se jednog dana naći netko tko će u živati u tom parku isto kao i ja sada dok ga stvaram.

Vijolice, hvala ! Hug

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 13:30
smile55pa tu ima šta da se vidi i sve ti jesmile57
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 13:48
Isla ja sama i tumarala po tvom dvoristu videla i komsijuLOL ali me ovo odusevilo,
lep buketic i ove malene tikvice ili vec kako ih zoves....preleeepeeee

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:57
Ajama, samo za tebe!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 21:01
A ovdje, u pozadini, se vidi hrpa granja i svačega nečega...... to je bilo onda. Sada je ovdje moj novi vrt i kamenom ograđena gredica.

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.