dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dmirce, hvala ti!
![]() Pa još kad se primi i razraste.... bit će to samo moj kutak raja, mjesto za odmaranje duše. Leona draga, nadam se da se nisi komšije prepala, nije on baš gostoljubiv.... Drago mi je kad svratiš! ![]() A tikvice su obavezne u mom vrtu, da malo ukrasim dvorište i poželim dobrodošlicu rodnoj i berićetnoj jeseni.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prijavljujem šetnjicu po tvome carstvu, i kažem samo ovo: lijepo.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Jesen je prekrasna u tvome vrtu, brugmansija me odusevila obiljem cvetova, ruze su ti takodje divne, ali lespedesa me je ostavila bez daha!!!!Bozanstvena je!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jagode, ruže, sve tako uredno, kao po špagi
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Vidi ti nje,.....jagode ruze ...komsija
![]() ![]() Dadinice bas si vrednica nigde travcice sve pod konac ....sve pohvale ...a granje...pa mora negde i toga biti ne zivimo u soliteru ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Sve ti je lipo draga
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
dadinice draga, ma to je ono pravo, vrt s dušom....to se uvijek osjeti kod tebe
Bravo draga! ![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala i ja tvojim dvorištem,a bez teksta me ostavila gredica sa jagodama i ružama,prekrasan voćnjak i sve jako uredno.Sigurna sam da ćeš jednom urediti onako kako želiš i biti zadovoljna,ali meni je i ovako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dadinice - i sebi i nama i svijetu svojim si marljivim rukama uljepšala pogled!
Čestitam ti na tome!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Draga, lijepo si se ti to proširila! E neka, neka se sve zeleni! Vidim da i ti imaš cvijeća svugdje gdje se može ukrasti koji komadić zemlje. To i ja radim, svako malo nekud se proširim. I kao i ti jedva čekam proljeće! Vrt svake godine ima novi izgled i to me veseli. Neke biljke premjestiš, neke su ti nove, i svake godine vrt je drugačiji (i sve ljepši)!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bila si vrijedna i na proljeće kad se to sve razraste stvarno ćeš moći uživati. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida draga, hvala ti!
![]() Floramy ![]() Anastazija, hvala! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Na naše veselje samo nastavi sa ispunjavanjem svojih želja jer uz tebe i svi mi ostali uživamo.
![]() |
|
![]() |
|
Petit
![]() Lijepo je čitati da netko dijeli moje oduševljenje!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Danas mi je bio jedan od onih prekrasnih dana, ispunjen srećom, zadovoljstvom.
Želim to podijeliti s vama, a počeo je ovako... ![]() damica je ipak procvala, procvala i zablistala. ![]() Iako sam mislila da ove godine neće, i pampasica me obradovala ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |