Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 06:40

Jesenski zvjezdan u kamenjaru je pun pupova a evo otvara i prve cvjetiće Very%20Happy

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 07:02
Evo kako može izgledati jedan skromni cvijetak u oku vještog fotografa s dobrim fotićem! Ovo je snimila moja prijateljica Smile

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 07:46
Nema cvijeta koji nije lijep, još kad se dobro slika
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 08:22
Još se zapravo ne vidi jesen kod tebeBig%20smile.Raskoš cvijeća i dalje. Jedino grožđe odaje...Wink
Slika s pčelicom je krasna!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2011 u 11:25
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Neka čudna biljka, sjajnih i mesnatih listova ispuzala je iz lijehe iza đardinjere. Zbilja brzo raste, izgleda dekorativno i voljela bih znati kako se zove Embarassed

Misty, i ja se pridružujem željama za brzim oporavkom, a i tvoje cvijeće daje sve od sebe da se ti bolje osječaš!!  Jelda da je krasan osječaj kad biljčica procvate i buja, samo za TEBE!!!WinkWinkWink

Ovo je biljčica koja me kod Lantane ostavila bez daha, em je lijepa bez cvijeta, em lijepo cvate, em prekrasno miriše po medu, to je senecio a ja je jednostavno zovem. moja žuta!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 04:23
Otok imaš pravo, svaki je cvijetak lijep na svoj način LOL

bako ti znaš da neko cvijeće zablista tek u bablje ljeto ili čak u jesen, ali mislim da će se mnoge naše biljčice morati prilagođavati na sasvim nove klimatske uvjete Unhappy

free hvala ti na informaciji, sad ću malo proguglati o senecio jer je svakako želim sačuvati! I mene je već oduševilo ovo, za sada samo prelijepo lišće! Pada poput slapova i tako je sjajno da mu cvijet niti ne treba! Smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 04:26
Viđam ga po livadama pa po tome zaključujem da je "obični" poljski cvijet. A ja sam baš zadovoljna što je doselio u moj skromni kamenjar Smile

[/

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 04:27

Moja dvobojna ljepotica ponovo cvjeta Very%20Happy

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 06:30
Misty baš je posebna ovako dvobojna ruža..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 07:28
Ružica je posebno lijepa,a onaj lijepi cvijet što se doselio u tvoj vrt je zlatnica,solidago,medonosna biljka kasnog ljeta.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 09:26

Hibi sa prethodne stranice me se baš dojmio - tako mlad a pun pupova. Thumbs%20Up

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2011 u 12:26
Misty, nije me bilo kod tebe jen čas, al tvoje ruže se ne predaju...baš kak veliš...lijepe i jednostavne...
Ovaj žuti poljski cvjetak, probaj malo "privesti u red"....jer je...bar kod mene...pravi agresor...tiranin čak...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 05:08
Anaida zbilja je posebno lijepa, niti jedan cvijet joj nema iste šare! Posađena prošlu godinu a već je popriličan grm! Pokušat ću zapelcati koju grančicu Wink

kaktusiću čini mi se da čak malo miriše na med Smile

Nataly i meni je prelijep, a ima puno pupova jer ga dosta zalijevam, valjda zato? Embarrassed

Lovro za sada je samo jedan i malo je "obojio" moj skromni kamenjar, ako krene u agresiju neće ga biti teško "srediti" Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 05:09
A evo još jedan uradak moje prijateljice, nije li prekrasan?

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2011 u 06:13
Zista je... Uz kaplje rose okupan suncem!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:29
Usprkos suši kamenjar već izgleda veselije Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:31
A izgleda da suša ni ružama ne smeta Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:31
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:32
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:32
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 117118119120121 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.