moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 38> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su predivne i ne vjerujem da su, dok te nije bilo, bile drugačije. Budući je palo poprilično snijega!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Hamara, osjetila sam tako intenzivan miris zumbula da sam krenula za njime i završila u tvojem vrtu, odnosno kući.
O tvojim retriverima sam već odavno sve rekla, obožavam ih, kao i svoju.
Kućno cvijeće je krasno, a ono koje je bolesno ćemo izuzeti i nadati se da će ozdraviti.
Preslatki kukurijek, a tvoja adrisia s cakanim bobicama je neodoljiva. Zanima me kako će izgledati sama biljka, kada nestanu bobice.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Imaš jako lijepe biljke..mogu zamisliti kako ti kuća miriši od zumbula..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hamara baš ti je vrt romantičan ovako prekriven snijegom, a u kući toplo i rascvjetano...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Te morsko- snježne slike su zakon
![]() Sve miriši od zumbula......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala djevojčice odmah mi dajete volju da još malo zatrpam kuću
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ma Mare - to ti je ko kod glumica! vidiš ju na filmu - wow - pa na cesti - auuuu. e i biljćice su ti glumice - doćeraju se za snimanje
![]() a nazivi... a čuj, ionako od vas doznam što treba znala ja "lupino lupinos lupinosis" naziv ili ne - pa što da se mučim!
![]() a jesu li narasle... pa mogla bi doči provjeriti, što jest - jest [/QUOTE]
eto mene do teba ovih dana.......nismo se dosta napričale večeras
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() |
|
![]() |
|
a sad malo u kući, malo oko nje... danas sam posadila dio kupljenog, dio dobijenog... nešto nisam znala kud pa ču vas pitati...
![]() ovo je dobijeno. koliko veliko naraste?
![]() i ovo...
![]() Jagodini "lukići" koji su krasno proklijali čekajući Godota... pardon, da ih posadim
![]() ![]() zumbulići koji su krenuli u jednom od tanjura-jedan cvate, ostali tek rastu
![]() oko njih nešto starih jaglaca koji još ne cvatu, i novi sa kavice
|
|
![]() |
|
![]() ![]() treći tanjr - u njega sam prošle godine zapiknula nešto slatko malo - sad drvo
![]() ![]() i u zapuštenom cvjetnjaku se pojavljuju zumbuli...
![]() ![]() tulipani
![]() ![]() ![]() polako ču ga opet pretvoriti u cvjetnjak...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() tegla u kojoj svašta nešto niče
![]() ![]() izniknuli i bijeli ljiljani
![]() ![]() agavina djeca postala pubertetlije
![]() cedar doživio opasno kresanje grana jer su ruže puzavice od njega pobjegle kud ne spadaju
![]() sad ih moramo nagovoriti da se opet pričvrste uz zid
![]() |
|
![]() |
|
sad malo pitanja, molim: kud s ovim? u kuću ili van? sjena - sunce?
![]() isto pitanje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad idemo u kuću...
![]() začinsko i ino prošlogodišnje bilje
![]() penju se, pletu...
![]() još malo i mo nečemo imati kud
![]() ![]() potomak biljke stare barem 50 god...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ko da mi ih nije dost vani, palma i u kući
![]() drveko života
![]() begenvila i zamić
![]() hibić
|
|
![]() |
|
![]() amarilisi
![]() gužva u kutu
![]() pred 5 minuta sam znala kak se zove
![]() ![]() još jedan fikić benđi
![]() ono nešto što lijepo cvate... kad cvate
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() drugi zamić, ovaj u kupaoni
![]() da vidite kolko pupoljaka imaju moje gardenije
![]() bambusić, zbilja je sretan
![]() kroz prozor - asparagus vani, koji se smrznuo. ali lako vidite tjera...
![]() još jedan fiki - elastica, još malo pa ne znam kud s njim...
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prvi put sam u tvom vrtu,...šta reći, pohvale za sve naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara, ja sam ostala bez riječi. U tvojoj velikoj kući i okućnici, sve se to na neki način "izgubi", ali ovakva prezentacija me baš razveselila.
Palmu imam istu, ma van s njom čim zatopli i ne unosi je u kuću, samo malo zaštiti korijen.
Ono što pitaš kamo van, unutra, hlad sunce - mislim da je gazanija-van naravno, pa voli sunce, ali neće joj smetat ni malo hladovine.
Na kraju agava i njene bebice predivne, sve ih je više od kad smo bili kod tebe, a dok opet dođemo na ljeto biti će šuma agava, a ja čekam smokve.
No ipak su mi jaglaci u cvatu u onom tanjuru
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
još malo pa če i ona polazati svoju raskoš
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto me k tebi! Imaš svašta, ali po kući doista mini botanički vrt!
![]() ![]() A niču i prave proljetnice.
Ono na drugoj slici dobijeno je ako ja dobro vidim pacifička krizantema.Dobro je posađena ne treba joj više prostora ima dosta za širenje, ona naime vremenom dobija mladice pokraj glavne biljke i napravi se kao grm. Drugo ne znam.
Da li mi se čini ili si slikala u krupnom planu cveteke koji izlaze pomalo van?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |