renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koje obilje radova
![]() a moje
![]() uz pohvale za sve radove idu i želje za što skoriji oporavak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Još jednom prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ti si stavila toliko lijepih radova kao da si dobila treću ruku. Stvarno si bila vrijedna. Meni osobno se najviše sviđa komplet s cvijećem - mislim da su božuri i kutija s ljuljačkom (ma gdje si samo našla ovako lijepu salvetu, ja sam neizlječiva romantičarka)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
divni i romanticni,to su tvoji radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ti si se pošteno naradila izgleda. Tacne i sve kutije zaista su predivne, baš po mom ukusu, pa ogledalo koje je jako neobično (bar meni)lijepo i ukusno napravljeno, polica za šta oćeš mi sjela posebno zbog jednostavnosti...a one dvije radišne curice-preslatke su za oči s onim leptirićima,ta sličica mi je za 5+, kao i ostali radovi. Zaista si sve odlično napravila!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uuuuu, polica i ogledalo su mi zakon! Baš onako pravo starinski komadi i super si ih uredila! Čuvaj ruku i brzo nam ozdravi!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Puno prekrasnih radova...ova polica je jednostavno za 10
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je divno, ne znam šta bi izdvojila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Dugo te nema a onda se pojaviš sa puuuuuunooo predivnih radova. Ne znam što mi je lipše (mislim na radove)
![]() Želim ti brz oporavak
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
drage moje tete-salvete, puno vam hvala na posjeti i lipim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj one kutje sa cvijećem i ljuljačkom su predive, na koji način dobiješ tako divne boje iloi je to cijela salveta. ponovo i ponovo se vraćam i gledam te kutije
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Drage moje, puno vam hvala. Moram poslikati još toga, pa ću "prijaviti ispit".
Kad već ne mogu mackat, bar da stavim staro... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Preslatke su ,ona s onim cvijetom,šablonom je posebno dobra!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uuuuuu, dobre su ti kutijice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savršene al ova zadnja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |