Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 46> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
molim vas za pomoć,nedavno sam kupila ovaj cvijet i odmah ga presadila,sad sam primjetila da mu listovi dobivaju nekakvu hrđavu smeđkastu boju,a dva pupa za koje sam jedva čekala da procvatu otpala...neznam u čemu je problem,može li mi netko pomoći kakvim savjetom...sad je biljka vani,jer je toplo,a do sad sam ju unosila preko noći...molim pomoć....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
ovo je moj jadni bolesni cvjetić ,kojem ne znam kako pomoći.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Neznam što bi bilo,uzmi jedan list i idi u poljoprivrednu ljekarnu pa pitaj za savjet.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Neki dan u Portanovi u Osijeku sam zapazila VEEEELIIIIIKUUUU dipladeniju,ajme što je prekrasna,odlučila sam da će i moja jednog dana slično izgledat.Žao mi je što je nisam slikala!
|
|
![]() |
|
možda zbog nagle promjene ,jer je bio u toplom u plasteniku,a ja ga naglo ostavila vani....jer čini mi se da su ovi novi listići koji tjeraju ok,možda to ili mu nešto fali....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prošli tjedan u metropoli vidjeh ispred željezničke stanice, na tramvajskoj stanici štandiće sa cvijećem!!! Sa mnoštvom dipladenija, sa cijenama za velike od 60kn do manjih za 25kn, ali i te male su rasvjetane!!! Samo mi je žao što nisam mogla iskočiti van i ponjeti koju sa sobom!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja je vani i izgleda da je konačno odlučila procvjetati. Valjda joj je duže trebalo jer se neko vrijeme oporavljala od promjene klime (iz kuće van).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Danas sam i ja postala vlasnica dipladenie red,nadam se lijepim cvijetovima.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jesam li vam već spomenula da sam i ja bogatija za jednu prekrasnu dipladeniju?
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Pozdrav.Posadila sam ovu prekrasnu biljčicu prije mjesec dana i puna je pupova.Na pupićima sam primjetila zelene uši(poput onih na ružama).Zanima me s čim bi ih mogla tretirati a da ne naštetim biljci i pupovima?
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Confidorom, sa špricom. Ja tako i sve je ok.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morena imamo temu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja imam crvenu i rozu jednu pored druge .Jednako se brinem za obje .
Crvena ima po listovima neku crvenu boju ,ako opekline a roza se lijepo drži .
Zna li tko što se događa sa crvenom diplandenijom ?
Kako joj pomoći ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Bijela krasotica iz Barbarige, pre-kra-sna!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us I moja ljepotica, svakim danom sve ljepša!! Baš sam happy!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja sam happy, oporavila se lijepo:
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
moja je na cijelodnevnom suncu i ništa joj ne smeta već 6 godnina....
![]() roza obična ![]() još očekujem bijelu da procvijeta, a primjetila sam da ona ne voli puno sunca pa sam je malo sklonila i sad je super crvena mi je prošle godine imala mahune sa sjemenom koje sam posijala i sada imam moje mlade diplice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Možda ne voli vodu ,svakodnevno ih zaljevam a smještene su tako da imaju popodnevno sunce
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |