Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 370> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da je ova sličica zasližila da se je vidi ponovo!
Ovo je nešto prekrasno!Uz to što je lijep cvjetak, jako si dobro uslikala ga!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kako lijepo cvate krunica! Nisam još vidjela cvijet na njoj, sad mi je moja mala krunica od Bromi još draža, lijepo napreduje, a nadam se da će jednog dana i procvasti! Super je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moram potpisati Bergeniju, slika je stvarno posebna, vrijesak prekrasan.
A i onaj bobičasti sukulent, stvarno zanimljiva biljčica krasnog cvjetića
![]() .....i tko bi rekao da je prošlo već godinu dana....stvarno vrijeme brzo prolazi ...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovu sliku nije potrebno posebno komentirati, sama govori dovoljno o svojoj ljepoti..
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kad biš ovu sliku okrenula na okomito prvo što mi je palo na pamet je kako bi to bio lijepi privjesak za lančić......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovih dana me nije bilo na forumu pa sam tek sada pregledala preljepe aranžmane, pjesma"Utjeha kose", sve je još tako živo i potresno teško je preboljeti ali se ne može zaboraviti...kažu da vrijeme lijeći rane...
možemo se samo tješiti našim cvijetićima a tvoji su predivni ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na tvojim slikama i mali i inače neugledni cvjetići izgledaju veličanstveno.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Eto ga na, nisam nikada vidjela cvjetić na krunic,predivan je tako nježan!Kod tebe svega neobičnoga.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kod tebe mi je tako teško komentarisati tvoje cvijeće ne znam se ni izraziti -----------Ma svaka ti čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vrijesak sada kod nas cvate po cijelom Braču i meni je jako lijep cvijet, a ova mala krunica mi je cvala i ovo ljeto ovo joj je drugi put, cvjetić je mali, ali na dugoj stapki i jako je ineresantan.
Danas sam snimila lampinjon i što ostane od njega kad nestane crvena opna ![]() Kao neka sitna čipka, a unutra crvena kugla u kojoj je sjeme ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni se cini da to ima i kod nas,da sam negdje gledala...ili se varam,ali sam sigurna 100% da sam vidjela. Predivno mi je
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho, ma to raste ko ludo, čak previše, ja se ne mogu rješiti nikako, ostane korjen i korjenom se širi.
Eto kod tebe snijeg, a kod mene danas malo sunca i na kraju prekrasan zalazak sunca, sve je bilo crveno, malo sam slikala da vas ugrije iako je već bio sumrak Pogled kroz visoki bijel aster koji još cvate ![]() Šipak i žuta ![]() Žuta se vinula u visine ![]() Maslina je neobrana ![]() Pogled na bugenviliu kroz žutu ![]() Malo ruža ![]() ![]() I na kraju zalazak ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ta draga Lantana.Koja divota ma neću više ništa reći ali de mi prepiši otu kuću-biježim odavde odma
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
slike su prave umjetničke,zalazak sunca je prekrasno slikan
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako je dobar taj putić, s jedne strane žuta, s druge šipak.
A vjerovatno ti svi zavide na suncu, čak i ja, kod nas je cijeli dan kiša i južina |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
I mi smo jucer imali jako lijep dan...vidjele su sve planine..i na njima snijeg
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma predivno, zalazak sunca, bugica i moreee...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zalazak sunca na moru.. Ljepota, ljepota! Uživam u šarenilu tvojeg vrta sada kad se kod mene još samo zelenilo zeleni - a šareno čeka proljeće i nove zrake nekog toplijeg sunca!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
opet šetam kroz tvoj divni "vrtal" - i naravno uživam!
Ma nikako ne mogu skužiti gdje je posađena tvoja Žuta biljčica; jeli se spoušta sa zida il je zasađena u podnožju pa je dižeš prema gore?
Ja sam svoju/tvoju posadila u podnožje al kako se munjevito brzo raširila i narasla ne znam kud bi s njom- jako teško mi se održava u visini-stalno mi spada s konopca, pritke itd....možda je na krivom mjestu?
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
U tvom sam vrtu skoro svaki dan. Osim što sam prošetala predivnim vrtom i vidjela mnogo predivnih slika, pročitala sam pjesmu i sve komentare. Jednostavno ne nalazim neku novu, originalnu rečenicu, ponestalo mi je teksta. A da opet ne produžim, a da se ne javim danas za tebe imam veliki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |