Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ovaj hrust uživa na suncu..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovi sićušni stanovnici vrta me uvijek razvesele!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruže su ti prelijepe a eto dosele i nepozvani cvijetići. Znaju gdje će im biti lijepo i gdje će ih voljeti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me napokon do tebe, vidim ovo ljeto nam nije baš išlo, ali nadam se da si sada dobro. Ruže su ti prekrasne
![]() Šaljem ti puno pozdrava iz pretoploga juga ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
zlatnica je i kod mene nekim cudom dosla u vrt kao i kod tebe i bas sam sretna da je imam ...nadam se da ce se razmnoziti ;))
i sve ostalo je superiska ;) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti toni na lijepom buketiću
![]() bako, Monny uživam ja u svemu što moj vrt ćini živim!
![]() Lantana senecio je završio u tegli, neću riskirati da nestane kad ovdje sve zamrzne! Za sada je na balkonu jer su mu dvije od četiri grane duže od 2 metra pa mu ograda dobro dođe. Kad malo zahladi morat ću smisliti gdje će stati taj prelijepi dugonja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jesenski zvjezdan sad je već raskošan!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova ogromna hortensija mijenja boju ali je i ovako prelijepa!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nostalgija se baš iskazala!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prvi cvijetak moje prve lantane baš me razveselio! Hvala ti za ovaj poklon Lantana! |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Lantana je imeni poslala ovakvu , stvarno je draga osoba , a zvjezdani su sada zavladali vrtovima ovaj vikend smo putovali kroz Bosnu i ima ih doslovno u svakoj bašći
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasni su i zvjezdani i lantana...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni zvjezdani, a lantana mala slatka
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty draga, puno novih slika krasnog vrteka
Ove s posjetiteljima su mi sjajne! Odgovor na pitanje što je kupivona si dobila, a da ti pojasnim zašto kupivona. U mojoj najranijoj mladosti na radiu je išla jedna krasna emisija za djecu pa je u najavi govorila jedna mala Tonkica Palonkica kojoj je najvažnije u životu bilo da ne tiga pjocice u kupivoni :) Odatle "kupivona" ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Puno lijepog cvijeća ima u tvom vrtu,a zvjezdanima je sada vrijeme
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto su predivne slike sto je uslikala tvoja prijateljica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e.nona, kaktusiću, Lantana i treba da vladaju sada po vrtovima, njihovi su grmovi prekrasni!
Medo dragi mogla bi ih gledati satima kako uživaju na svakom cvijetiću! S njima sve izgleda nekako življe!
![]() gio ona je inače poznata i odlična pjesnikinja, a umjetnik je umjetnik ma koji medij izabrao da se izrazi! Zbilja ne znam koji fotić ima, dobila ga je na poklon od sina koji joj je naglasio da je toliko skup da joj je to poklon za sva slavlja i rođendane za iduće tri godine!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U vrtu baš nema ništa novoga osim najezde pčela na zvjezdane i prezrelo grožđe. Suša još vlada..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
vidim da imaš rozi niski zvjezdan. Jel je to pokrivač tla? Moj je bijeli.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |