Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:35
I ovaj hrust uživa na suncu..

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 05:39
Ovi sićušni stanovnici vrta me uvijek razvesele! Smile

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 08:01
smile73
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 08:18
Ruže su ti prelijepe a eto dosele i nepozvani cvijetići. Znaju gdje će im biti lijepo i gdje će ih voljeti!Big%20smileClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 22:50
Evo me napokon do tebe, vidim ovo ljeto nam nije baš išlo, ali nadam se da si sada dobro. Ruže su ti prekrasne Clap, znam da uživaš u njima. Svašta lijepog već raste u tvom vrtu. Ona senecio angulatus je ono što je zovemo jednostavno žuta, cvate na suncu, ali lijepa je i ovako, samo nisam sigurna da li kod tebe može vani po zimi.
Šaljem ti puno pozdrava iz pretoploga juga smile78
život je more
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 14:03
zlatnica je i kod mene nekim cudom dosla u vrt kao i kod tebe i bas sam sretna da je imam ...nadam se da ce se razmnoziti ;))
i sve ostalo je superiska ;)
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 06:15
Hvala ti toni na lijepom buketiću Smile

bako, Monny uživam ja u svemu što moj vrt ćini živim! LOL

Lantana senecio je završio u tegli, neću riskirati da nestane kad ovdje sve zamrzne! Za sada je na balkonu jer su mu dvije od četiri grane duže od 2 metra pa mu ograda dobro dođe. Kad malo zahladi morat ću smisliti gdje će stati taj prelijepi dugonja Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 06:16
Jesenski zvjezdan sad je već raskošan! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 06:18
Ova ogromna hortensija mijenja boju ali je i ovako prelijepa! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 06:19
Nostalgija se baš iskazala!! Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 06:21

Prvi cvijetak moje prve lantane baš me razveselio! Hvala ti za ovaj poklon Lantana! Very%20Happy

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 09:01
Lantana je imeni poslala ovakvu , stvarno je draga osoba , a zvjezdani su sada zavladali vrtovima ovaj vikend smo putovali kroz Bosnu i ima ih doslovno u svakoj bašći Thumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 12:50
Krasni su i zvjezdani i lantana...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2011 u 23:30
Krasni zvjezdani, a lantana mala slatka Clap
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 05:22
Misty draga, puno novih slika krasnog vrteka
Ove s posjetiteljima su mi sjajne!
Odgovor na pitanje što je kupivona si dobila, a da ti pojasnim zašto kupivona. U mojoj najranijoj mladosti na radiu je išla jedna krasna emisija za djecu pa je u najavi govorila jedna mala Tonkica Palonkica kojoj je najvažnije u životu bilo da ne tiga pjocice u kupivoni :)
Odatle "kupivona"
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2011 u 19:52
Puno lijepog cvijeća ima u tvom vrtu,a zvjezdanima je sada vrijemeClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 00:02
sto su predivne slike sto je uslikala tvoja prijateljica ,da mi je znati koji aparat ima ...za tvoj rascvetani vrt
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 05:26
e.nona, kaktusiću, Lantana i treba da vladaju sada po vrtovima, njihovi su grmovi prekrasni!

Medo dragi mogla bi ih gledati satima kako uživaju na svakom cvijetiću! S njima sve izgleda nekako življe! LOL

gio ona je inače poznata i odlična pjesnikinja, a umjetnik je umjetnik ma koji medij izabrao da se izrazi! Zbilja ne znam koji fotić ima, dobila ga je na poklon od sina koji joj je naglasio da je toliko skup da joj je to poklon za sva slavlja i rođendane za iduće tri godine! Tongue
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 05:37
U vrtu baš nema ništa novoga osim najezde pčela na zvjezdane i prezrelo grožđe. Suša još vlada..Unhappy
A ova fotkica je cijela mala priča koja bi mogla započeti ovako:
Male sjemenke s čežnjom su gledale nebo i molile se za malo vjetra kako bi ga mogle ispuniti zvijezdama...

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2011 u 07:55
vidim da imaš rozi niski zvjezdan. Jel je to pokrivač tla? Moj je bijeli.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.