Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 133> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čini mi se da kod mene nema tako velikih šteta kao kod tebe.
Na cikasicama ne vidim nikakvih oštećenja, a bile su pune snijega, a i bura ih nije štedila. Vjerujem da je i kod tvojih oštećen samo list, ali ne i cijela biljka i da ćeš se za par mjeseci radovati novim listovima. Najniža temperatura kod mene je bila -3, kod tebe je valjda bilo hladnije. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uf...ove snjezne slike uopste mi se ne svidjaju
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kako god su te snijezne idile lijepe ali sad ih je vec po malo dosta ! Obzirom na to da je pola veljace proslo , sad moze ici samo na bolje ! To zelim tebi Duda , to zelim nama svima
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us I ja, i ja, želim ti čestitat sretan rođendan !!!! Budi i dalje naše sunce sa toploga juga, jer kad zime nepovratno ode, tvoj vrt će opet postati oaza sunca i ljepote!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala lijepa djevojke na čestitci za ročkas
![]() moj vrtek trenutno kao i svaki ima mao proljetnica zumbula,narcisa al sve je to tako rijetko da i nije za slikati sad izviruju ehinacee i rudbekije ,violica počinje cvasti,čak i turski karanfil ima pupoljke,dosta toga je otišlo u nepovrat kao i drugima no sada sam ipak vidjela da apsolutno postoje biljke koje mogu izdržat veliku vrućinu al i veliku hladnoću...malo ću poslikati drugi tjedan kad mi se malo smanji ritam predsezonskog sređivanja...dotle budite sve pozdravljene koje dolazite u moj skromni vrtek
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
kod tebe je prva liga sve eto da se ja javim duda onaj tvoj paketic je stigao ostale su mi pelargonije i onaj mali sedumic to je se primilo ovo ostalo nista lijep pozdrav i hvala ti zao mi je sto se nisam ranije javio
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a sada i malo slikica
dakle vrt i nije tako grozomoran bilo je štete ali je polako sanirana
![]() u mom vrtu nema ništa što nema u drugome ,skroman je ali me veseli pa da onda podijelim s vama to veselje..
šeboji imam tri boje ali za sada su procvale ovaj lila i šareni koji divno miriši ali voljela bih nabaviti sadnicu onog smeđe-žutog
![]() ![]() ![]() imam pet hosti i voljela bih im znati imena pa ako neko zna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa malo marghareta sad su počele tek cvasti
bijela
![]() roza
![]() žuta
![]() lila
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
dUDA-lave, baš lijepe margaretice.
ja ti mogu poslati smeđe-žutog šeboja. |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Obožavam margarete. Ja sam moje tek posijala - tvoje su divne
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me dalje
još jedna dupla roza marghareta
![]() s obzirom da su mi se svi ostići smrzli evo i novih,na ovog prvog sam posebno ponosna sijeme je poslala moja seka iz Engleske i zgodan je jer u grmu se mijenjaju boje na cvijetu
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
onda malo gerbera sa mojim najljepšim cvijetkom Lavandom..napokon sam došla do tog nivoa da curica od nepunih 6g ne trga cvijeće jer zna da ja najviše volim živo u tegli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo joj jedne ljubiteljice margareta. Tvoje su prekrasne,ja imam samo bijele ali dvije vrste jedna ista kao tvoja druga visoka i širi se vriježama već je zauzela pola travnjaka.Odlučila sam je ne dirati čekat ću da procvijeta onda je pokosim :) A roze i žute nisam uopće vidjela od sada budem bolje gledala.Inače ove bijele bez problema prezime vani na velikim minisima.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su gerberi ali tvoj najljepši cvijetak je tvoja princeza......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovdije nemam kaj reći dost je novoga ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |