Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 133>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 10:09
Čini mi se da kod mene nema tako velikih šteta kao kod tebe.

Na cikasicama ne vidim nikakvih oštećenja, a bile su pune snijega, a i bura ih nije štedila. Vjerujem da je i kod tvojih oštećen samo list, ali ne i cijela biljka i da ćeš se za par mjeseci radovati novim listovima.

Najniža temperatura kod mene je bila -3, kod tebe je valjda bilo hladnije.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 10:44
uf...ove snjezne slike uopste mi se ne svidjaju
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 23:15
Kako god su te snijezne idile lijepe ali sad ih je vec po malo dosta ! Obzirom na to da je pola veljace proslo , sad moze ici samo na bolje ! To zelim tebi Duda , to zelim nama svima   smile79  barem mala utjeha !
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 22:34
sretan rođendansmile99
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 22:58

Uploaded with ImageShack.us

I ja, i ja,  želim ti čestitat sretan rođendan !!!!

Budi i dalje naše sunce sa toploga juga, jer kad zime nepovratno ode, tvoj vrt će opet postati oaza sunca i ljepote!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 20:22
hvala lijepa djevojke na čestitci za ročkas Big%20smile
moj vrtek trenutno kao i svaki ima mao proljetnica zumbula,narcisa al sve je to tako rijetko da i nije za slikati sad izviruju ehinacee i rudbekije ,violica počinje cvasti,čak i turski karanfil ima pupoljke,dosta toga je otišlo u nepovrat kao i drugima no sada sam ipak vidjela da apsolutno postoje biljke koje mogu izdržat veliku vrućinu al i veliku hladnoću...malo ću poslikati drugi tjedan kad mi se malo smanji ritam predsezonskog sređivanja...dotle budite sve pozdravljene koje dolazite u moj skromni vrtek
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 10:46
kod tebe je prva liga sve eto da se ja javim duda onaj tvoj paketic je stigao ostale su mi pelargonije i onaj mali sedumic to je se primilo ovo ostalo nista lijep pozdrav i hvala ti zao mi je sto se nisam ranije javio
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 16:02
Originalno poslano od člana panda panda napisao:

kod tebe je prva liga sve eto da se ja javim duda onaj tvoj paketic je stigao ostale su mi pelargonije i onaj mali sedumic to je se primilo ovo ostalo nista lijep pozdrav i hvala ti zao mi je sto se nisam ranije javio
haha pa bolje ikad nego nikad ja sam mislila da je cili paket otiša u kupus..dobro je bar ti se nešto primilo..ja sam nažalost ostala bez svih pelargonija (osim one mirišljave)...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 13:36
a sada i malo slikica
dakle vrt i nije tako grozomoran bilo je štete ali je polako sanirana Big%20smile dosta sam biljaka nakupovala dok su bile vrlo male pa nije bilo baš za slikanje ali sada već vrt se polako šareni ..
u mom vrtu nema ništa što nema u drugome ,skroman je ali me veseli pa da onda podijelim s vama to veselje..

šeboji imam tri boje ali za sada su procvale ovaj lila i šareni koji divno miriši ali voljela bih nabaviti sadnicu onog smeđe-žutog

imam pet hosti i voljela bih im znati imena pa ako neko zna Big%20smile da mi prišapne

pa malo marghareta sad su počele tek cvasti

bijela

roza

žuta

lila

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 13:44
dUDA-lave, baš lijepe margaretice.
 ja ti mogu poslati smeđe-žutog šeboja.
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 15:14
Obožavam margarete. Ja sam moje tek posijala - tvoje su divne Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 16:12
evo me dalje
još jedna dupla roza marghareta

s obzirom da su mi se svi ostići smrzli evo i novih,na ovog prvog sam posebno ponosna sijeme je poslala moja seka iz Engleske i zgodan je jer u grmu se mijenjaju boje na cvijetu

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:03
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

dUDA-lave, baš lijepe margaretice.
 ja ti mogu poslati smeđe-žutog šeboja.
primam od sveg srca Big%20smile jako tog volim to me veže na mamin vrt kako je izgledao nekada
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:05
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Obožavam margarete. Ja sam moje tek posijala - tvoje su divne Clap
kupila sam ih kao malecne grmiće ali evo čim je sve toplije one ubrzano napreduju,volim ih i ja jako brzo naprave veliki grmić i cijelo ljeto cvatu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:29
onda malo gerbera sa mojim najljepšim cvijetkom Lavandom..napokon sam došla do tog nivoa da curica od nepunih 6g ne trga cvijeće jer zna da ja najviše volim živo u tegli 

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:34
Evo joj jedne ljubiteljice margareta. Tvoje su prekrasne,ja imam samo bijele ali dvije vrste jedna ista kao tvoja  druga visoka i širi se vriježama već je zauzela pola travnjaka.Odlučila sam je ne dirati čekat ću da procvijeta onda je pokosim :) A roze i žute nisam uopće vidjela od sada budem bolje gledala.Inače ove bijele bez problema prezime vani na velikim minisima.

“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:36
Lijepi su gerberi ali  tvoj najljepši cvijetak je tvoja princeza......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 17:41
smile113A ipak je zima iza nas,tvoje margaritice,gerberi su preljepiClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:23
ovdije nemam kaj reći dost je novoga ..

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 18:30
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Evo joj jedne ljubiteljice margareta. Tvoje su prekrasne,ja imam samo bijele ali dvije vrste jedna ista kao tvoja  druga visoka i širi se vriježama već je zauzela pola travnjaka.Odlučila sam je ne dirati čekat ću da procvijeta onda je pokosim :) A roze i žute nisam uopće vidjela od sada budem bolje gledala.Inače ove bijele bez problema prezime vani na velikim minisima.

ma ja gdije kupujem u jednom malom plasteniku ima ih raznih ,uvijek mi sline cure sve me sram kad dojdem k njoj LOL najrađe bih sve kaj ima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.