spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | ||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Špagu tj u ovom slučaju konac za heklanje nisam močila u drvofix jer mi je bilo nezgodno već sam kada je bio gotov zavaljala u jednoj posudi u kojoj je bio drvofix razrijeđen s vodom.. i stavila van da se ocijedi!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
a špage imaš u konzumu za 6 kn cijelo klupko....drvofix u bauhausu 750 g za 30 kn....i to je sve kaj ti treba....hrpa kuglica za 36 kn....
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
balon probušiš i iščupaš van za kraj, stvarno super ispadnu...ja sam ih doduše radila malo debljom špagom....evo vidi...javim za paket kad stignem doma...
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
na balonu? ma daj me ne zafrkavaj! idesh.... a kak ne ostanu komadici balona na spagi (ne vidim nigdje balon) ali je zaista super fora. fala bubamaro, je li ti stigla posiljka? :)
|
||
![]() |
||
|
na balonu ninochka.....napušeš balon, a špagu močiš u drvofix i motaš....to ti je cijela mudrost...dadin recept...i baš lijepo ispadnu...
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
kako se to radi? na sto se namota spaga da ostane o obliku kugle? kuzim kad namotas na kuglu unutra ali ovo je suplje? kak se to radi?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sjedi 5 |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Dio mojih kugla od špage!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
baš su simpa!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Evo ja radim koliko stignem i kada stignem....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
spring tanjurici su prekrasni,neznam koji mi je ljepsi,pohvale i ostalim radovima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Triša navali na tanjure uopće nije teško, meni je bilo baš zabavno.. ak ne bude dobro uvijek je tu voda i ajmo iz početka!! ![]() Tri sam radila a naravno jedan sam oprala!! ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Spring prekrasni su tanjurići, no plava je moja boja pa mi se i više sviđa.
Ti si majstorica, ja se još ne usudim probat na staklu, ali vidim da uz vašu pomoć mogu svašta.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma ja sam još uvijek na "gornjoj strani", oprosti na brzopletosti
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pa ako radiš stakleni tanjur odozdo i ne bi se vidilo
vjerojatno je Otok mislila na keramički tanjur kojeg radiš odozgo
|
||
![]() |
||
|
Nisam znala da se to može.. mislila sam da se ništa neće vidjeti tako!! ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Oba rada su lijepa ali meni osobno je ljepši ovaj plavi... ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Zašto ne crtaš kontur linerom nakon što zalijepiš salvetu?
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
predivno.........
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Krasno!
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |