moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali koje od toga troje je gazanija?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
jesam, u gro planu, ali ja imam... ma recimo jači zum
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja bi rekla da je to sve gazanije, jer nje imaš sa srebrnim lišćem i sa zelenim, ako i nije, slično je i sve ide van - moje su u teglama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma gazanije sam imala - ovo mi ne liči na njih, nešto je drvenasto, nešto - recimo - puzeće...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odusevile me tvoje biljke,koliko ti toga imas,prekrasno...i vec ti svasta nice,bas super...jedva cekam da svratim kad bude u punom cvatu...
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Au Hamara pa tvoj stan je pravi botanički vrt, prekrasni primjerci, sve pohvale
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala curke na svemu - biljkama, savjetima, pohvalama... ma srećom ima mjesta, ali ipak ču morati uvesti "strop nad željama" da na kraju ja ne završim u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Jagodice, ja sam dobro ubola - i to tebi pred nosom. sorry i hvala
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara eto me kod tebe...Amarilis je stvarno prekrasan, boja je super...Krivo mi je da ga ja nisam kupila, ali mi je drago da si ti, a ne netko sasvim deseti....Pogledala sam i ostale slike...Kod tebe je prava prašuma, kućnih biljaka, koje se u tvojoj velikoj kući skoro i ne primjećuju....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala malo tvoje slike i priznajem da imaš zavidnu kolekciju!
Ovaj amarilis je uistinu poseban!
![]() |
|
![]() |
|
najprije još jednom isti glumac ali s dva otvorena cvijeta
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno je prekrasan u toj svojoj nježnosti
|
|
![]() |
|
a sad... danas sam bila u Bauhaus-u po nekom sasvim drugom poslu. Ali... ma tko bi odolio! Tako evo treći tanjur...
![]() i detalji...
![]() šafrani i jaglac
![]() u sredini 2X5 tulipaniča
|
|
![]() |
|
osim toga i ovo, koje je sad u sobi na prozoru dok ne smislim kuda
![]() rununkulić i
![]() mala narančasta ružica
ima još klinčeka, njih sadim sutra, to znam gdje
|
|
![]() |
|
ovo dvoje ču opet sliknuti sutra po danu, vidim da nije uspjelo
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga moja kod tebe je stvarno prekrasno,što unutra a što vani,ali onaj ficus elastica me je ostavio bez daha,koliko je star kad je toliki!!!?????
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nije mi jasno kako mi je sve ovo promaklo, pa to je prekrasan raj i u kući i vani.....ma kad ne stignem svuda, počnem s forumom, pa idem nešto drugo, i tako zanemarim nešto tako lijepo,,,,,,
![]() asparagusu, samo pošišaj suhe grančice i malo više vode i oporavit će se.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() citirat ću dio lorinig posta.......kod tebe sve pršti od boja......i drago mi je da je amarlis ipak ove boje..........
|
|
![]() |
|
pa ima sigurno desetak godina - ali zgodna je njegova povijest. meni su uvijek susjedi donosili umiruće biljke i životinje. recimo mačiče, ptiće ispale iz gnijezda i slično. i tako jednom zvoni susjeda s nečim maleckim, par korijenčića i dva majušna listića. ukratko, to je ležalo na cesti, ona pobrala, donijela i ravno k meni. to je taj fiki elastica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |