Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 19:29
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ono što pitaš kamo van, unutra, hlad sunce - mislim da je gazanija-van naravno, pa voli sunce, ali neće joj smetat ni malo hladovine.
ali koje od toga troje je gazanija? smile43
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 19:30
jesam, u gro planu, ali ja imam... ma recimo jači zum Wink 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 19:34
Ja bi rekla da je to sve gazanije, jer nje imaš sa srebrnim lišćem i sa zelenim, ako i nije, slično je i sve ide van - moje su u teglama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:08
ma gazanije sam imala - ovo mi ne liči na njih, nešto je drvenasto, nešto - recimo - puzeće...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 21:13
odusevile me tvoje biljke,koliko ti toga imas,prekrasno...i vec ti svasta nice,bas super...jedva cekam da svratim kad bude u punom cvatu...
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 22:34
smile227
koliko predivnog cvijeća...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 22:41
Au Hamara pa tvoj stan je pravi botanički vrt, prekrasni primjerci, sve pohvale Clap. Za ono novo već znaš da ne ponavljam Wink
život je more
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 23:10
hvala curke na svemu - biljkama, savjetima, pohvalama... ma srećom ima mjesta, ali ipak ču morati uvesti "strop nad željama" da na kraju ja ne završim u vrtu Wink
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 15:41
Jagodice, ja sam dobro ubola - i to tebi pred nosom. sorry i hvala
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:52
Hamara eto me kod tebe...Amarilis je stvarno prekrasan, boja je super...Krivo mi je da ga ja nisam kupila, ali mi je drago da si ti, a ne netko sasvim deseti....Pogledala sam i ostale slike...Kod tebe je prava prašuma, kućnih biljaka, koje se u tvojoj velikoj kući skoro i ne primjećuju....smile71
sutra je novi dan
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 16:16
Pregledala malo tvoje slike i priznajem da imaš zavidnu kolekciju!
Ovaj amarilis je uistinu poseban!Wink
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:48
najprije još jednom isti glumac ali s dva otvorena cvijeta
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:52
Stvarno je prekrasan u toj svojoj nježnosti
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:52
a sad... danas sam bila u Bauhaus-u po nekom sasvim drugom poslu. Ali... ma tko bi odolio! Tako evo treći tanjur...
i detalji...
šafrani i jaglac
u sredini 2X5 tulipaniča

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:55
osim toga i ovo, koje je sad u sobi na prozoru dok ne smislim kuda
rununkulić i
mala narančasta ružica
ima još klinčeka, njih sadim sutra, to znam gdje

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:56
ovo dvoje ču opet sliknuti sutra po danu, vidim da nije uspjelo
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:42
Draga moja kod tebe je stvarno prekrasno,što unutra a što vani,ali onaj ficus elastica me je ostavio bez daha,koliko je star kad je toliki!!!?????smile71
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 21:57
nije mi jasno kako mi je sve ovo promaklo, pa to je prekrasan raj i u kući i vani.....ma kad ne stignem svuda, počnem s forumom, pa idem nešto drugo, i tako zanemarim nešto tako lijepo,,,,,,

asparagusu, samo pošišaj suhe grančice i malo više vode i oporavit će se.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:47
 citirat ću dio lorinig posta.......kod tebe sve pršti od boja......i drago mi je da je amarlis ipak ove boje..........
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:49
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Draga moja kod tebe je stvarno prekrasno,što unutra a što vani,ali onaj ficus elastica me je ostavio bez daha,koliko je star kad je toliki!!!?????smile71
pa ima sigurno desetak godina - ali zgodna je njegova povijest. meni su uvijek susjedi donosili umiruće biljke i životinje. recimo mačiče, ptiće ispale iz gnijezda i slično. i tako jednom zvoni susjeda s nečim maleckim, par korijenčića i dva majušna listića. ukratko, to je ležalo na cesti, ona pobrala, donijela i ravno k meni. to je taj fiki elastica Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.