Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep vrt,zašto si ga dosad skrivala
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
i kaj ti je pobogu ovo???
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeee kaj tu svega imaaaaa!!!Sad te bum svako malo pitala za nekaj(kad nisi uz slike napisala kaj je kaj)
E di si ovu hostu nabavila???To bi jaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, prelijepo.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
goga-zg imas divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
A, jesmo te, a? Vidim da je "pranje" na kavi nekidan upalilo. A stvarno je šteta ovu ljepotu koju imaš čuvat samo za sebe, treba je podijelit.
A što se noćne šetnje s baterijama tiče, ima to svoju posebnu čar. I ak bude prilike, ja bi opet. Al ovaj put nosim malo jaču bateriju! ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Ivna,samo pitaj kaj te zanima.kad uspijem ja ću ti odgovoriti
![]() kad budeš sljedeći put u Zagrebu ,slobodno se javi i dođi do mene. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista imaš puno cvijeća! Sve je rascvjetano i krasno izgleda! Bravo za tvoje prijateljice!
![]() ![]() Kako imaš dobro klijalište?
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Frida,Bromi, Kontesaa i Medvjed34 hvala vam na posijeti.
![]() Konte drago mi je kaj ti se sviđa kod mene.možeš ti opet navratiti ,sada znaš gdje stanujem. ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo za Gogu! Sad bih ja išla redom a šta je ovo a šta je ono
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno Goga!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon vrtek naše goge
![]() baš sam guštala jučer u ovom predivnom ambijentu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljep vrt veselim se da si nam ga pokazala
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ovo su potočnice od Kat.ree.dobila sam ih prošlo ljeto.baš su mi se lijepo razrasle.
![]() ovo je malo čičak.ne znam mu pravo ime.jako se širi.
![]() Iberis sa potočnicama,nezaboravna kombinacija.
![]() Geum.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 11121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |