Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svesa, hvala na posjeti.
evo nešto malo slikca onoga što je ostalo živo nakon ovog pakla : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kaktusi su ti za deset!
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A sad ono najbitnije u mom dvorištu :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Daj još malo lopatanja tu treba, napravi malo zakrivljeno jezerce, više bubrežasti oblik, i dio za lopoč produbi, ustvari, povečaj jamu u širinu za pedalj i lijevo i desno, ali i produlji !! Pola metra po dužini !!Lopoč će ti ubrzo zauzeti jezerce !! A jezerce i kaktus garden još nitko nema na forumu jedno pored drugoga !! Bit će interesantno pratiti radove !!
Sin kopa, a ti dimiš, da ga ne pojedu komarci!! Dobra podjela radova !! Ajd, ja vam donosim ![]() Ej, jesi ćula, u mom vrtu raste šamanski duhan, ako treba i njega ćemo popušiti !! Ajme na kaj će nas podsjećati svi kaktusi !! Ajme, mislim da moram na spavanje, oči mi se sklapaju, a još se cerekam od razgovora !! Ženo, gdje ti puniš svoje baterije !! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasni cvjetovi kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja se ponovo i ponovo vraćam na kaktuse, zadivljujuće kolika kolekcija, da se malo našalim jeli to zato što se malo zaljevaju ali ako se nastavi trebat će kap na kap
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, a i radna akcija traje
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GT, lijepo od tebe što s zavirila u moje dvorište, jel vidiš da ne bodu ? Al imam ja i sukulenata, budem h poslikala pa da vidiš.
Free, polako, bit će još dublje i širje i ludi oblik, bitno da sam ja sina dobila da jadničak lopata, najprije je mislo da ga zezam, a onda kad je skužio da ja zaozbiljno mislim da hoću baru, uvatio lopatu i kopao, sad i on ima ideje kako to treba izgledati. Aralija, vidim da si ti ozbiljan kandidat da postaneš kaktusar, baš mi je drago, pod uvjetom da imaš jako puno strpljenja, vjerujem da si na najboljem putu da to i postigneš. |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo najbitnije u tvom dvorištu je meni najljepše
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veseli je tvoj vrt draga Glikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monstra, yes, imam puuuuno kaktusa.
Anđelka, da, wowwwwwww......a ti imaš krizanteme.....volim ih ja jakoi volim njhov miris. MK, znam, i ja kod tebe najviše kaktuse gledim ! Štefica, da mi nema njh, ništa mi ne bi cvalo ! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Radna akcija kod tebe
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
|
A sad kod mene slijedi ovo :
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Šetam malo,divni su ti bodljikavci
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sva sreća pa je danas nedjelja, skoro sat vremena sam u tvome vrtu. Bravisimo. Dolazim svakako opet. A tebi dobrodošlica
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |