Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 152>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:38
Prilaz u zgradu je savršen .Stanari moraju biti ponosni na tebe.
A šta da kažem na Lantanin poklon,veliko nam veselje poklanja .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:33
draga Lantana, toliko si pažljiva i brižna prema svima nama, toliko nas uveseljavaš svojim paketima, i ne postoje riječima kojima bih izrazila tvoju divnu osobnost i u svoje ime, a usuđujem se reći, i ostalih forumaša.
Hvala ti ,draga ,od sveg srca!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:29

još malo prekrasne pacifike:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:27
 gore, malo karanfilića,

a ovo je lantana:

pogledajte ove prekrasne primjerke za moju kolekciju (ukrasne tegle u izradi):

gazanija je već procvala na balkonu:

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:27
Divni darovi naše Lantane, a i lijepo si uredila ulaz u zgradu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:24
 ovo iznad je čepljez,
 ovo ispod je možda santolina, drugo ne znam:

ovo je svima poznato, prelijepa pacifička krizantema:

aloa

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:21
kao i mnogi drugi, od Lantane sam dobila veliki uskrsni paket čiji sadržaj me oduševio:
 malo četnjača, mladih, vrlo mladih;

manjiga

pinjol

bijeli borić

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:01
hvala na pohvalama cure, baš mi gode, ponosna sam na sebe, isto kao i kad mi susjedi kažu kak je sada lijepo. Prije nego što sam ih počela uređivati, u njima su bili posađeni čempresi, koje su pametnjakovići ispilili zbog, navodno, velikog korijenja. Dugo je bilo prazno, puno raznoraznog smeća, čikova, papira od bombona. sada je svima lijepo i nitko više ne baca smeće.
Ova ljepotica koja vam se svima tako sviđa je margareta.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 16:57
smile227-ma svaka čast-draga
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 16:32
super sređene žardinjere i mene zanima koja je ono rascvijetana žuto-crvena biljka....preljepa je..smile64
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 16:15

Eh RSara da nam je više takvih kao ti. Malo truda i želje za ljepšom okolinom i  toliki bi zapušteni vrtovi i javne površine bljesnuli.

A uredila si ove žardinjere za pet!Prelijepo!Clap

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:36
Našetala sam se konačno i po tvom vrtu, pažljivo razgledam sve po redu jer uvijek nešto novo i prelijepo otkrijem, najviše ipak, u svim vrtovima koje sam vidjela ima ljubavi! I tvoj je takav!
Žardinjere su krasne, a cijelo vrijeme vraćam se pokušavajući ustanoviti koji je ono grmić što me tako asocira na nježno lila vatromet?
Ma znala sam da je uz more sve već zabeharilo, a eto ti nam pokazala i slike, prekrasno! smile94
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 10:34
divno si sredila
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 10:00
Bravo RS! Pa nisam niti znala da u Zg imaš svoj vrtek!!!  Krasno si ga uredila. To ti je očito ispunjenje tvoje ljubavi prema cvjetekima dok si ovdje, dok ne možeš u svoj senjski vrt.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 09:54
Predivno, i meni je procvao onaj mini narcis!
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:33
Kako je sve slatko i šareno bravo bravo!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:55
Vrijednice, ne možeš ti bez čeprkanja po zemlji Wink
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 21:25
Sara pa tebi nikad dosta posla Smile.

Žardinjere su prva liga. A onaj crveno-žuti cvjetić me oborio s nogu.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 20:55
kad već nema boja u Senju, neka bar bude ispred zgrade, kad dođem na balkon da uživam, dok su još moji balkoni prazni.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 19:59
Bravo majstorice, prekrasne su žardinjere.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 130131132133134 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.