Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:29
Ja i Smrčko ti davali podršku a ti nama ni hvalasmile43
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:57
hvala iris- ma svi smo mi više manje takvi (osim onih zloćestih izuzetaka)- nema koristi od ljutnje, živciranja ili opterećianja nepotrebnim sitnicama---ja se zato živciram ak mi se razrondaju čarape u ladiciWinkLOL- eto svako ima svoj falerBig%20smile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:30
pa tebi se stvarno svašta nasloži...ali super ti to podnosiš i boriš se...svaka čast
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 21:25
jesam...upravo sam ušla u kuću...pojeli me komarci....slike buš dobila sutra, sad je previše mračno za slikanjeSmileSmileSmileSmile baš sam sretna
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:12
mamaa jesi posadila sve što sam ti poslala?? vidiš da za ono treba jako puno mjesta.... samo molim te NEMOJ ostavljati za sutra jer ti se neće primiti.... šteta bilja....Cry  znaš da ja to jako osjećajno doživljavam..... 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 17:36
hvala bakoSmileSmile nažalost posušila mi se i zadnja palmicaCryCryCryCry a tako sam se nadala da će preživjeti barem jedna- mislim da smo pogriješile vrijemeWink
što se tiče čvrstoče karaktera, ponekad (ali zaista samo ponekad) poželim da budem cicimici i da se za sve brine netko drugi---iako taj zamor traje kratko- i poslije se opet smijem sama nad sobom- jer što se meni malera dešava to se rijetko kad na hrpi sretneConfusedConfused no valjda bog ima neki plan-znate kak se veli: bog ti nikad ne pošalje više nego što možeš iznijeti ili ona druga koju osobno obožavam- šta te ne ubije to te ojača--pa ja treniram za HerkulesaLOLLOLLOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:36
Bravo Mamaa. Ja sam odmah kad sam te ugledala na prvoj slici zaključila da izgledaš čvrsto, znam što hoću!Big%20smile
Al' ti je život zbilja raznolik!Confused
Poslala sam Triši pp. 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:31
meni jednostavno nije suđena monotonija- svako malo nekakva glupostWink -najgore od svega šta nije moja
danas imala šou u pošti- neda mi moj paket, neda mi da dam punomoć mužu za preuzimanje pošiljaka- jer pošta kod mene ne funkcionira na principu HPa nego kako gđa šefica kaže jer to je njena pošta Confusedpa ja njoj danas dam službenu prijavu na središnjicu pošte i sisak i zagreb na državnom nivou

netko lijepo reče- ljudskoj gluposti nema kraja- u svim oblicima ali ovakvi biseri su stvarno- biseri

jučer moja majka prokomentirala da mi se divi jer se ja ne živciram- imam super unutarnji obrambeni mehanizam- kad je zbilja gadno-promatram sve s komične strane - ali dosta mi više takvog smijehaWink

no dobra vijest. jučer jedna susjedica izjavila kako također podnosi prijavu protiv naše pošte- žena nemože od nove godine primiti poštu jer radi od 6-3- koji paradoks (a kod nas nema punomoćiShocked)
druga susjeda će sakupljati potpise za moju peticiju da elektra izmjenja transformator da nam se ustabili struja- jučer mi opet pregorio novi televizor- ja sam dobro prošla- susjedu izorilo sve osim 1 frižidera (2škrinje, mikrivalna, tv-i, pojačala, računalo...)

Još jedna dobra vijest- idem na posao a na nasip ulaze strojevi vodoprivrede- intervencija kod direktora je bila uspješna- da mi konačno maknu ono blato s nasipa i dvorištaLOL čovjek ćim čuje moje ime- samo pita kaj sad moram napraviti i ko je kaj z......i jel me opet bute tužiliLOLLOL

uz sve probleme stvari se polagano i rješavaju- strpljenja i bez živciranja
ali potpora je jako važna, zato svima vama ogromno hvala na podršci- jako puno mi značiSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 09:29

Za početak mislim da je kažnjivo paljenje. Pa bi po sili zakona dotični trebali odgovarati. A da ih još "rebneš" privatno za odštetu? Naravski počekaš prvo službeno rješenje, da ne trošiš badave.

Neće nitko nadoknaditi godine rasta oraha, ali ćeš se barem osigurati za budućnost od glupana.

Glede Triše, moram vidjeti od kud kreće. Iz Ri ili Skradnika.

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 07:20
MamaaCry! Stravično! Ljudskoj gluposti nema kraja!!! 
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:33
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:30
sta da kazem,naravno da mi je zao,ludaka ima svugde.
i kod nas su palili vrbe,nabacali i aut.gume,i sve to na preko 30 st.I sav dim i garez pravo u moje dvoriste.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:32
Trebalo bi njih . Paliti po ovoj žegismile39, to stvarno nema opravdanja.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:14
kako je kod tebe bilo vatreno ------------meni žao oraha --ništa od baklave . Izvini mama ali ja neznam šta da kažem . U muci se i nasmij -
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 19:42
dobro ženo pa kod tebe stvarno nema mira Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 18:18
hvala vam na riječima potpore, vratila sam se s uviđaja i napravila kompletan video zapis- bolji je od slikovnog.
vatru je palilo njih 3 još prije 2 dana- zapalili su nakupine granja i panjeva viskoe preko 2,5m- to je tinjalo (svako malo se pojavljivao dim) i moja svekrva ih je upozorila da to ugase- čovjek je rekao da ide odmah zaliti- ali nije- osim oraha (njih smo puštali kako bismo od njihove građe napravili namještaj) nije ništa nepopravljivo, ali najtragičnije je što nitko od okupljenih (svekrvina sestra i "najbolje" prijateljice) nije digao tel. slušalicu i nazvao ni nju ni nas.
A točno znam kad su vatrogasci išli jer kreču iz Lekenika i čula sam sirene (zračna linija do vatrogasne stanice od moje kuće 600m). A danas kak ti komentiraju svekrvi joj da si vidla koliko je visoka vatra bila- pa naravno da je bila- orasi su gorjeli.
Naravno oni koji su to prouzročili nisu se pojavili ni sipričati...nema veze, ja sam do sad bila dobrosusjedski nastrojena i nisam reagirala grubo, uvijek na finjaka- ako su mi išli na živce od ranog jutra s narodnjacima na najjače, samo sam stavila zvučnik na prozor i pustila klasikuLOLLOL i evo ti elegantan razlaz.
A sad mi se čini da će gospoda morati pod hitno kopati septičku i raditi odvod kak se spada- neželim više ništa na našem gruntu- sad mi je dosta.

Šmrcko iako kako ti kažeš- bitno da je život tu- za neljudsko ponašanje nema isprike- dođi ko čovjek, ispričaj se, reci da nije namjerno i pitaj možeš li što napraviti ipak si ti to prouzročio- ali ne-čak ni toAngryAngryAngry

jedini problem mi je sad što nemogu u rušenje i krčenje- sezona je zmija, a tamo ih ima- no polako ćemo sve opet urediti i izgleda da će muž dobiti ribnjak ranij eod planiranog- gledam pozitivno

Baka- triša putuje na floru
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:20
Došla sam na tvoj grunt da odgovorim za amarilis i zaprepastila se. Pa što je to namjerni ili nenamjerni palež? I hoće li se otkriti tko?
Je, filozofija: glavno da smo svi živi i zdravi" je o.k. i ja se nje držim, ali opet čovjeku teško što mu trud ode u času u dim. Ovaj put doslovce.

Glede amarilisa.Mamaa samo ti pamti i kad se pruži prva prilika da netko ide u tvom pravcu klikaj na p.p.Pa dobiješ u tegli. Ako ništa drugo, kad ih tamo na zimu izvadim iz zemlje da se odmore, šaljem u koverti! Jer imam 8 komada a na jesen će se sigurno neki još "poroditi"!Big%20smile   
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 07:21
Na žalost, loše se stvari događaju i dobrim ljudima. Bit će da, ipak, postoji neki smisao u svemu tome iako ga ponekad čovjek ne može dokućiti.. Želim ti mirnije dane koji dolaze..Puno mirnije. smile78
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 01:25
Toliko tema , kad krenem satima otvaram na G-mail-u , nikada završiti.

Tako mi je žao Mama što ti se to desilo, samo sravim sebe u tvoju poziciju i dosta mi bude.

Ima jedna poučna situacija kad su mojoj rodici novog golfa ukrali, a nisu još uplatili kasko. Moja mama joj je to javila jer se vozila sa rodicinim  mužem u Zagreb. Jedina reakcija moje rodice je bila " Jeste vi svi živi, i tad je sve uredu, ko šiša auto". M mama se skoro onesvjestila od straha prije zvanja, jer je baš ona bila razlog odlaska sa tim autom za Zagreb.
M rodica je tada imala 3 djece ( sada  četvero) , i njen komentar je bio da je to najmanja šteta u životu.

Auto se kupi, tako i vi ćete nadoknaditi sve, samo se život ne može mjeriti nisačim. Možda si s tim neku satisfakciju dala. Od nekih ljudi se traže žrtve, moja mama bi to lijepo izvalila " To su ti miljenici Božiji" ( ona ti je sva u vjeri, ali joj je to pomoglo da preživi smrt moga brata, inače bi uginula od tuge).

Budi nam jakasmile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:25
evo ja dana snisam zalila ništa gosti otišli malo prije, i upravo me zvala sveki zapalili su nam grunt br 2- pola je izgorjelo, orasi što smo uzgajali, došlo na 10m od štale- bila policija, vatrpogasci ja sutra moram na policijuAngryAngryAngryludaaaaaaaaaa
Kad li će mi biti dosadno više???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.