dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 139> |
Korisnik | ||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Otok, Tivić, hvala na posjeti!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Prije tri godine mi se izleglo preko 100 , dijelila sam ih šakom i kapom, a od onda mi se patke porađaju, 1, 2. Ove godine je prvo pravo leglo od 8 kom. Loši klimatski uvjeti utječu i na to.
|
||
![]() |
||
|
Pa muški k'o muški!
|
||
![]() |
||
|
Hoću Aralija, obećajem. Iskreno sam iznenađena čitajući da su skupi. Moji su bili 10 kn komad, bar mislim. Zajedno sam ih kupila sa visećim begonijama, jedne su bile 7, a jedne 10. Kupljeni pod ljetnice i da se ne mogu sačuvati za slijedeću godinu. Vidjet čemo!
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Anđelka
![]() Nisam ti ja nikakva superžena, samo jedna obična koja voli svašta imati. |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Dadinice sad sam se pravo nasmijala!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Baš su zgodne patkice.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
|
Hvala draga!
|
||
![]() |
||
|
Monstera, a šta drugo mogu reći, kad izlegnu jedno ili dva pačeta, baš kao da se porađaju.
E a kad smo kod toga, MS je dok je bio mali obožavao pačiće. Jednom im je bilo hladno i zavukli su se pod mamu, samo su im repići virili. MS je sav zajapuren uletao u kuču i počeo me vući van vičući na sav glas: Mama, odi vidi, pačaći šišaju (pačići sisaju)! |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
E pa patkice su preslatke, čestitam a zmajevo krilo mene oduševljava ovo ljeto
. Imam ih 8 komada i pokušat ću ih sačuvati za iduće jer stvarno su neumorni u cvjwranju a toliko su nezahtjevni da se svaka kunica izdvojena za njih isplatila. Ja ih pratim na svakom forumu jer o njima se malo zna. Tek kad sam neki dan pomno pogledala moje slike s posjeta Azurnoj obali (Monaco) vidjela sam na slikama da su posađeni uz šetnicu i da su cvjetali u studenom na otvorenom. Stavi fotke kako se razvijju
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
preslatke male patkice
![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Preslatki su!!!
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ja baš u posljednje vrijeme i nemam sreće s malim patkicama.......
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga nona, hvala vam na posjeti! Nekako sam propustila Vaš post, oprostite. I moje male aždaje uživaju u tome, da samo vidite kako ne daju pilićima ni blizu. Voljice im budu pune da jedva hodaju, ali i dalje ležećki jedu. Kako samo ćekaju da dođem iz povrtnjaka i donesem im salatu!
|
||
![]() |
||
|
![]() Kako su lijepi ovi cvjetići! Volim patkice ,još tako malecke ,malecke! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Alad, hvala na posjeti!
![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Bože dragi dadinica pa ti si superžena: podstanar a vrt samo takav,povrtnjak a još i patkice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
predivne patkice
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |