Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dea hvala ti, drago mi je da si opet navratila!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Imaš jako lijepih sempervivuma. Kraj njih sam se dulje zadržala, teško me odvući od njih.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Hvala ti draga Lucy, sempervivumi su jako zahvalne i lijepe biljčice, svakako bih ih željela još nabaviti u raznim bojama...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga gute Fee hvala ti puno! Vesele me tvoji posjeti mojem vrteku, navrati mi i opet!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Catalpa, dobrodošla u moj vrt, drago mi je da si navratila!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasne čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga temzi, u nekoliko sam navrata škicnula tvoj vrtek kada je bio u aktivnim temama, a jutros je baš lijepo svježe pa sam si dala truda da sve od početka detaljno pregledam i da obavim jednu vrstu predupoznavanja, haha
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da malo škicnem, dugo me nije bilo... aeonium je predivan, čuvarkućice za deset...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Bugice, ja sam u vrt posadila samo one obične zelene čuvarkuće i zemlju drenirala šljunkom, a ove meni posebnije čuvam pod budnim okom kod sebe u Zg na balkonu u dobro dreniranim vrtićima...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Evo mene opet po dozu botanike... raznoliko je kod tebe, nešto sam prepoznala, nešto naučila!
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mene konačno sam uhvatila malo vremena, malo izbacila sinčića s kompa
![]() Biti će mi zadovoljstvo šetati kroz njega i uživati zajedno s tobom |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Kako su ti lijepe čuvarkuće, vidi se da uživaš u njima i da su pažene i mažene baš kao i Mina :) Vrtek s puno pažljivo odabranih detalja, smiren i opuštajuć. Baš sam uživala uz prvu jutarnju kavicu.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Malo sam šetala i uživala u čuvarkučama, ali izdvajam vrtnu fuksiju kako lijepe zvončiče (trubice) ima.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga temzi, sad su i moje čuvarkuće, i to sve bez iznimke, na sigurnom u tegli na balkonu. Na greškama se uči, ali bilo bi mi jako žao da su mi nestale zbog previše kiša. Tim više što su sve koje imam poklon dragih cvjetnih prijateljica.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |