Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 243> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša Triša kod tebe u vrtu kao da je već osmi mjesec sve buja i šareni se kako si mi samo vrijedna svaka čast draga.Diiiivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Triska super je!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara, još malo pa će i roza trubice.
Forzicija hvala ti puno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tri dana me nije bilo u dvorištu, jer sam bila u vikendici, pa sam se danas ugodno iznenadila zatečenim stanjem. Biljke iz dana u dan napreduju i to je nešto najljepše što nam priroda daje.
Vidim kod svih je procvjetala skimija, pa naravno i moja
![]() Kamelija lani kupljena - tek što nije
![]() Heucera, jedna od mnogih koje sam dobila od Bake bee, tako se brzo oporavlja od zime, zaista je čudesna
![]() Šeboj u žutoj nijansi
![]() Procvjetala i Jagodina kerija
![]() Hoyin jastučac, plavi naravno - tek je počeo
![]() Opet plavo - presličice
![]() Zacrvenio se karanfil
![]() Zabijelio se i iberis
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma genijalno samo što tu stvarno nije ništa tvoje -trebala si napisati svačiji vrt -a najmanje moj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bilo kako bilo dal je svaciji kako kaze nasa niho (majstor za šalu)il je samo tvoj prekrasan je a iz dana u dan bit ce jos ljepsi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa, ma hvala ti što si svrati.a.
Kažeš niho, što i ona je bila u mom dvorištu, pa nisam ni primjetila.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasno evo cvieća ko u priči ..eto vidiš triša sjevernije si od mene a moj šeboj nikako da da cveteke,onaj jastučac mi se čini super..ma ide kod tebe sve(sigurno potajice po noći stavljaš grijalicu )
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da očima ne povjeruješ što sve ima kod tebe...kod nas tek zumbuli, forzicije, jaglaci, narcisi, ljubičice...a kod tebe svega i svačega, kao da je svibanj...prekrasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
A već prošle jetrenke...gotovo za ovu godinu....nisam ih stigo ni pogledati. Znate ono kad sam se žalio kako mi je onaj dečkić počupao jetrenku.....možda nagodinu bude bolje.....
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, koliko u tebe energije ?! Rekla bi MPK : Sitna, ali dinamitna!
Kad se sad razraste, kad puzavice prekriju rubove, kad ti slapovi počnu silaziti niz vaze, kad ... kad vidimo da si posložila biljke po visinama rasta i redu, onako kako si obećavala - jedva čekam!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je lijepo, ali presličice su bonbončići!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Triša pa mi kao da smo na drugom kraju lijepe naše, a ne tako blizu. Kod mene je sve još pomalo uspavano, a kod tebe već cvjeta.
Zato moram svako malo luknuti kod tebe i uživati.
Baš mi drago da si kupila saxrifagu, to mi je krasna biljčica. Imala sam je prije jedno dvije godine, ali nije preživjela izravno sunce iako su me uvjeravali da je idealna za kamenjar. Ja sam odustala od nje, ali sad ću se diviti tvojoj
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Hvala svima, sada je zbilja uživancija biti u dvorištu, kud god pogledaš neki se pupoljak pretvara u cvijet.
Primorka dobro da si mi rekla za saxifragu, prvi put je imam, ne ide u kamenjar, neka ostane za sada va "važu" u polusjeni.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas je mm dovršio "kućicu za kaktuse", po ljeti će biti police,a po zimi staklenik.
Ovo je zaštićeno sunčano mjesto, na kojem se još ne planira raditi fasada
![]() Od nekog zidanja ostalo nekoliko bloketa siporeksa, pa smo sazidali "kućicu" za kaktuse. Prednja strana je naravno dimenzije po termopan staklima, koja sam lani dobila od Hoye - za staklenik
![]() MM napravio police od starih dasaka za šalovanje s mogućnosti pomicanja, kako bi se zimi mogle zgusnuti, a u cilju zimovanja što većeg broja kaktusa.
Naravno odmah sam ih posložila, pa sada to izgleda ovako. Još je priličan broj kaktusa u kući, ali oni će po ljeti biti na nekim drugim policama.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve ti cvijeta, uživancija prošetati..... a kaktusi
![]() Baš je bilo ugodno za šetnju, ali si zaboravila ostaviti mi stolicu da malo odmorim
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora samo ti dođi, dobiješ i ležaljku, a ne samo stolicu, jedini je problem što je baš nemamo kamo staviti.
Nakon riječke kavice uvijek donesem hrpu biljaka doma, iako stalno govorim kako neću, ali....
Kako sam mogla odbiti ove Jagodine perunike, koje već imaju cvjetove
![]() iako nije baš da ih nema - naravno isto Jagodine s neke prijašnje kavice
![]() Sve se spremaju cvjetati, valjda im neće premještanje štetiti
![]() Korijnko ne zna kud bi s niskim noćurkom, ja znam, da se ne bi jako širili biti će u ovoj posudi (to je isto polovica neke lampe od javne rasvjete)
![]() U szupu je bilo lamparantus, koji je smrznuo, pa sam odlučila staviti mu djetelinu, klasičnu rozu, ona sigurno neće smrznuti.
![]() Ovo je vjerojatno trava, ali meni na posudici piše "kineski jorgovan"
![]() Ovo bi pak trebala biti bakina vanilica - vjerojatno je isto korov, ali ništa drugo nije niknulo
![]() E sad vidite mene sretnice. Odnesem ja Rijeki 53 najlon biljaka koje joj je poslala Korijenko i dobijem na poklon ovu ljepoticu (sory Korijenko)
![]() I na kraju ne mogu a da ne stavim nekoliko panoramskih slikica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dakle Triša, ja natrpam, ali ti me šiješ!
A prekrasno ti je u tom tvom vrtiće. Baš sam uživala gledajući slike. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |