Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 243>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:11
Triša Triša kod tebe u vrtu kao da je već osmi mjesec sve buja i šareni se kako si mi samo vrijedna svaka čast draga.Diiiivan vrt smile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:08
Triska super je!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:15
Hamara, još malo pa će i roza trubice.
Forzicija hvala ti puno.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:33
smile232.tebe treba dobro izlemati--ne čataj mi po sstranici--e sad ti nećeš dobiti više ništa a vidjećeš šta sam kaktusa posadila a tebismile52-pa ima bonsai -pa aspidistra-sad ti nedam ništa 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:09
Tri dana me nije bilo u dvorištu, jer sam bila u vikendici, pa sam se danas ugodno iznenadila zatečenim stanjem. Biljke iz dana u dan napreduju i to je nešto najljepše što nam priroda daje.
Vidim kod svih je procvjetala skimija, pa naravno i moja
Kamelija lani kupljena - tek što nije

Heucera, jedna od mnogih koje sam dobila od Bake bee, tako se brzo oporavlja od zime, zaista je čudesna

Šeboj u žutoj nijansi

Procvjetala i Jagodina kerija

Hoyin jastučac, plavi naravno - tek je počeo

Opet plavo - presličice

Zacrvenio se karanfil

Zabijelio se i iberis

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:12
ma genijalno samo što tu stvarno nije ništa tvoje -trebala si napisati svačiji vrt -a najmanje mojsmile96-i onda bi bilo pravo hahahaha
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:16
bilo kako bilo dal je svaciji kako kaze nasa niho (majstor za šalu)il je samo tvoj prekrasan je a iz dana u dan bit ce jos ljepsi
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:21
rosa, ma hvala ti što si svrati.a.

Kažeš niho, što i ona je bila u mom dvorištu, pa nisam ni primjetila.
RIJEKA

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:26
krasno evo cvieća ko u priči ..eto vidiš triša sjevernije si od mene a moj šeboj nikako da da cveteke,onaj jastučac mi se čini super..ma ide kod tebe sve(sigurno potajice po noći stavljaš grijalicu ) LOL
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:35
Da očima ne povjeruješ što sve ima kod tebe...kod nas tek zumbuli, forzicije, jaglaci, narcisi, ljubičice...a kod tebe svega i svačega, kao da je svibanj...prekrasno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:57
A već prošle jetrenke...gotovo za ovu godinu....nisam ih stigo ni pogledati. Znate ono kad sam se žalio kako mi je onaj dečkić počupao jetrenku.....možda nagodinu bude bolje.....
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 11:54
Triša, koliko u tebe energije ?! Rekla bi MPK : Sitna, ali dinamitna!
Kad se sad razraste, kad puzavice prekriju rubove, kad ti slapovi počnu silaziti niz vaze, kad ... kad vidimo da si posložila biljke po visinama rasta i redu, onako kako si obećavala - jedva čekam!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 14:28
Sve je lijepo, ali presličice su bonbončići!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:22
Triša pa mi kao da smo na drugom kraju lijepe naše, a ne tako blizu. Kod mene je sve još pomalo uspavano, a kod tebe već cvjeta.
Zato moram svako malo luknuti kod tebe i uživati.

Baš mi drago da si kupila saxrifagu, to mi je krasna biljčica. Imala sam je prije jedno dvije godine, ali nije preživjela izravno sunce iako su me uvjeravali da je idealna za kamenjar. Ja sam odustala od nje, ali sad ću se diviti tvojoj Smile
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:27
Hvala svima, sada je zbilja uživancija biti u dvorištu, kud god pogledaš neki se pupoljak pretvara u cvijet.
Primorka dobro da si mi rekla za saxifragu, prvi put je imam, ne ide u kamenjar, neka ostane za sada va "važu" u polusjeni.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:36
Danas je mm dovršio  "kućicu za kaktuse", po ljeti će biti police,a po zimi staklenik.

Ovo je zaštićeno sunčano mjesto, na kojem se još ne planira raditi fasada

Od nekog zidanja ostalo nekoliko bloketa siporeksa, pa smo sazidali "kućicu" za kaktuse. Prednja strana je naravno dimenzije po termopan staklima, koja sam lani dobila od Hoye - za staklenik

MM napravio police od starih dasaka za šalovanje s mogućnosti pomicanja, kako bi se zimi mogle zgusnuti, a u cilju zimovanja što većeg broja kaktusa.
Naravno odmah sam ih posložila, pa sada to izgleda ovako. Još je priličan broj kaktusa u kući, ali oni će po ljeti biti na nekim drugim policama.

RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 21:49
sve ti cvijeta, uživancija prošetati..... a kaktusismile227

Baš je bilo ugodno za šetnju, ali si zaboravila ostaviti  mi stolicu da malo odmorimWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 18:12
Lora samo ti dođi, dobiješ i ležaljku, a ne samo stolicu, jedini je problem što je baš nemamo kamo staviti.

Nakon riječke kavice uvijek donesem hrpu biljaka doma, iako stalno govorim kako neću, ali....

Kako sam mogla odbiti ove Jagodine perunike, koje već imaju cvjetove

iako nije baš da ih nema - naravno isto Jagodine s neke prijašnje kavice

Sve se spremaju cvjetati, valjda im neće premještanje štetiti

Korijnko ne zna kud bi s niskim noćurkom, ja znam, da se ne bi jako širili biti će u ovoj posudi (to je isto polovica neke lampe od javne rasvjete)

U szupu je bilo lamparantus, koji je smrznuo, pa sam odlučila staviti mu djetelinu, klasičnu rozu, ona sigurno neće smrznuti.

Ovo je vjerojatno trava, ali meni na posudici piše "kineski jorgovan"

Ovo bi pak trebala biti bakina vanilica - vjerojatno je isto korov, ali ništa drugo nije niknulo

E sad vidite mene sretnice. Odnesem ja Rijeki 53 najlon biljaka koje joj je poslala Korijenko i dobijem na poklon ovu ljepoticu (sory Korijenko)

I na kraju ne mogu a da ne stavim nekoliko panoramskih slikica

RIJEKA

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 18:20
koliko kod tebe lijepih biljčica.Divim se i tebi i tvojim biljkama
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 18:27
Dakle Triša, ja natrpam, ali ti me šiješ!
A prekrasno ti je u tom tvom vrtiće. Baš sam uživala gledajući slike.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.