Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da nebude sve bijelo.... crvene hortenhije su sada najljepše
![]() ![]() ![]() i budleja ....svaki dan krcata leptirima
![]() Do novih slika sunčani i topli pozdrav
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je bijelo
polje, brijeg...............
Lijep ti je "beli vrt", ali drago mi je da cvijeće i priroda postavlja svoje granice i uneredi nam zamišljeni sklad!
Ove cinije i cosmosi baš su cakani, a nisu bijeli!
Ups, žao mi je što sam upala usred postavljanja slika!
![]() |
|
![]() |
|
bleky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bergi...hvala ti na posjeti
![]() ![]() I znaš i meni se sve više sviđa da je dodano malo boje. Na početku sam zamišljala dodati samo par onih šatiranih bijelo-crvenih cinija, ali i ovako je fora
![]() Bleky... hvala na posjeti.... svrati opet
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe su crvene hortenzije i ljiljani i sve.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasan ti je bijeli vrt mada me i ova hortenzija oduševila. A u bijeli bi se uklopio anthemis (jarmen). ![]() |
|
![]() |
|
Već sam mu našla mjesto
![]() A još malo pa će procvjetati isto tvoja biljka, da me ubiješ ne znam ime (zapisano mi je u bloku), ali znaš ona koja ima sivkaste ko samt špikaste listiće i iste takve nježne bijele cvjetiće, rekla si mi da neka ju stavim više u sjenu a stigla mi je prvim tvojim paketom.
Stvarno znam objašnjavat...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Milice......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivan ti je bijeli vrt! sviđaju mi se i greškice u njemu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala sam na miru po tvom bijelom vrtu,a baš je zgodno što nije potpuno bijeli
![]() Hortentije su ti velike i prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bijeli vrt je fora zamišljen i iznenađujuće brzo se napunio. Ali, ne zamjeri: Meni je ova slika najljepša:
![]() pogotovo jer je list jak i zdrav. Danas prži i ja bi najrađe plakala. Moje budleje su kao vrelom vodom ofurene! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
osim onoga bijeloga i ovo drugoje prelijepo |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ti je krenuo bijeli vrt, moglo bi se dogoditi da i ljetni jorgovan bude - plavi umjesto bijeli. Kod mene su svi bijeli, a bio je jedan plavi ali sad ga nema
![]() Kod tebe je ponovno krasno, sve. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Antonija, MKaktus, Moon
![]() Otok.....budjela se je počela otvarati iiiiiiii BIJELA JE !!!!!
![]() Hoya...... i moja budleja jako trpi sušu samo ja sam ju ogradila kamenjem i ispod nje su neveni tako da skoro svaki dan dobije vode. Svejedno ima ponekoji žuti list..
Sara.... hvala na simpa Jagodici-bobici
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
meni se kao i misty-da najviše sviđa slika ljiljana pokraj lavande, no bijeli vrt ti je lijpo upio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bijeli vrt ti se prekrasno popunil, krasan je ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
korijenko odusevljava me ovaj tvoj bijeli dio vrta... daje inspiraciju.... oduvijek sam si razmisljala kako zelim imati raznoliko cvijece.... ali obavezno zelim jedan komadic vrta ostaviti i pokusati ga zasaditi samo bijelim cvijecem.... tvoj me odusevio i ostavio bez daha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Korijenko što reči nego ...prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je kod tebe lijepo, draga susjedica!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |