Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 152>
Korisnik
Poruka
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2013 u 00:09
Popela sam se ja na tvoj balkon i divljenju nema kraja ! Divna raznolikost , divne boje !
Susjedi bi trebali tvoj balkon uzeti za primmjer ako to vec i nisu !
                                                                                                                  blumenkoerbe-0003.gif von 123gif.de Download &amp; Grußkartenversand
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 19:10
zahvaljujem svima na posjeti i komentarimaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 08:04
Vidim da moram u kontrolu. Zadnji put sam zbrisal od tebe ko dame neko tera... Krasno ti je na balkonima!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2013 u 08:28
Biljke su živi organizmi koji najbolje uzvraćaju pruženu ljubav... Tvoje biljke to samo potvrđuju!!!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 17:01
zahvaljujem svima na lijepim komentarimaSmile!

moje pelargonije, običnjače moje, moja ih je pokojna mama najviše voljela:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 17:07
malo jesenskih fotki iz senjskog vrta u kojem je glavna Pyracantha, Vatreni grm:

gredica s oleanderima koji se se lijepo oporavili nakon smrzavanja zimi 2012.:

među njima je Caesalpina i Perovskia:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 17:12

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 17:15
s obzirom da Luka voli ovu crvenu koru morali smo urediti jedan kutić po njegovoj želji:

zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 17:51
Krasne slike iz Senja, vatreni trn mi je prekrasan, prava raskoš !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 19:55
Sara lijepo  ti je i na balkonu i u vrtu Clap

Ovaj Lukin kutak je baš sladak a  i ja volim crvenu koru, baš je krasna u vrtu.
smile79
Rijeka

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 20:39
Vidiš kak Lukica ima oko za komplementarni kontrast - meni to super izgleda! Naravno, i vatreni trn, i pelargonije i sve ostalo. Vidi se da si opet bila vrijedna i sve lijepo uredila, a vrt ti je sve ljepši i ljepši.
A sad jedno pitanje: Onaj grmić sa zvjezdastim listovima na zadnjoj i predzadnjoj slici, tamno-sivo-plavi, je li to neki šeboj ili nešto drugo? Vrlo je efektan!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 09:11
Sara prekrasno si to uredila,tek sad vidim koliko ti je lijep vrt.Oleandri su ti se lijepo oporavili,a Lukina gredica i mene je oduševila.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 19:00
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Vidiš kak Lukica ima oko za komplementarni kontrast - meni to super izgleda! Naravno, i vatreni trn, i pelargonije i sve ostalo. Vidi se da si opet bila vrijedna i sve lijepo uredila, a vrt ti je sve ljepši i ljepši.
A sad jedno pitanje: Onaj grmić sa zvjezdastim listovima na zadnjoj i predzadnjoj slici, tamno-sivo-plavi, je li to neki šeboj ili nešto drugo? Vrlo je efektan!

...Andina, to je EuphorbiaWink

zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2013 u 20:08
Draga sara balkončić je smile170 ali sensjki vrt me oduševio, kolika preobrazba od početka do kraja, ima pravo Luka, crvena boja daje takav kontrast da je nemoguće ne primjetiti ljepotu koja je koja je posađena. A Andini jedna porukica, kad svrati ponovo(ako se ne ljutiš) euphprbija koja je stvarno preljepa samoniklo raste na našim otocima . Neznam da li se može održati na kntinentu, ali ako može, može je dobiti od kolegica iz iz škole "Valentin Klarin" iz Preka, tamo ih ima u izobilju ili od nekih od nas koji imamo veza s otokom. Nadam se draga da se ne ljutiš na dužinu  posta i što sam uzurpirala tvoju temu, ali željela sam pomoći mravekima. Ps ako smeta zamoli admine da izbriše post. Koka jedna velika smile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 10:08
...ma daj koka, pa kaj bi me od tebe ili od bilo koga drugoga ovdje smetalo...vjerujem da bu Andina zadovoljna kada ovo pročita, ja joj već danas na kavicu nosim jednu reznicu Euphorbie koja mi se iščupala bez korijena, a ako se ne primi ima ponudaWink...hvala ti, draga moja!

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 10:10
A što se tiče ukrasne kore, to je Luka pronašao u spremištu jednu vrećicu i navalio da stavim...nije da mi se ne sviđa, ali mi nekako ne paše u primorski vrt, a bome bih je trebala tone i tone da popunim sve gredice kada bih to htjela, heheWink...

zagreb
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 15:15
Stvarno su ti lijepe Euphorbie, dobro kaže Andina! Iako nemaju cvjetova vrlo su efektne. Molim te, da li je ono isto neka Euphorbia, na istoj toj gredici ali u drugom redu, isto nekako sivo-plava? I prezimljuju li vani?
Uh, danas sam neka puna pitanja! (Pa kad sam vidjela svašta zanimljivoga!) LOL
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 15:42
draga Sara, vrt u Senju je sve ljepši i bujnij.
uz vatreni trn, posebno su mi lijepe tvoje zvjezdice-kadulja i euphorbia.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 22:25
Lijepo ste ti i Luka uredili primorski vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2013 u 19:14
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Stvarno su ti lijepe Euphorbie, dobro kaže Andina! Iako nemaju cvjetova vrlo su efektne. Molim te, da li je ono isto neka Euphorbia, na istoj toj gredici ali u drugom redu, isto nekako sivo-plava? I prezimljuju li vani?
Uh, danas sam neka puna pitanja! (Pa kad sam vidjela svašta zanimljivoga!) LOL

...Euphorbie su cvale u lipnju ali su lijepe i bez cvjetova i prezimljuju vani bez problema...na gredici su još uz lavandu i busenići sivkaste divlje kaduljeWink

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.