I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlično! Sve je super i daska i stalak baš sve!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Preslatko!!! One kuhaće, pa tanjureki, ali moram priznati da me se najviše dojmio znak ne smetaj!!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su prekrasni! baš si lijepe motive odabrala |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Meni dopada kombinacija daske i saltka za nozheve...al zadnja strana daske mi je extra!!!! odlichno uradjeno :)
ja bih prednju stranu udarila malo boje... ne volim belo, ali to je samo moj ukus :) U svakom sluchaju super super |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš vam hvala svima. Lilian, daska nije bijela nego je ivory, neka svijetla žuta boja i kako to obično biva ljepše izgleda nego na slici. A na stražnjoj strani sam se baš poigrala, koristila motive sa tri salvete i dosta "mackala".
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna,njezna,romantična,bas po mom gustu
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo. Bravo!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala rose, anđelka - baš sam se pitala gdje si ti, odavno nam nisi ništa pokazala...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
daska mi je super...ovo kombiniranje sa različitih salveta (ili decoupagea) je savršeno dobro...i ove nijanse boja,prijelazi između motiva su ti baš dobro ispali...ja još uvijek sanjam o takvim prijelazima
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ni nama neće dosaditi dok god su ovako lijepe
|
|
![]() |
|
Ne stignem, ali bit će uskoro nešto.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kuhače su ti zaista prekrasne. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ona daska koja ide uz stalak za noževe...da li je plastična ili drvena? Jako lijepo! A onaj tvoj koferčić me podsjetio da sutra svratim u Kaufland...imaju nekakvu akciju...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kašike su ti odlične,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kako će ti kašike dosadit kad ih tako lijepo urediš |
|
![]() |
|
Daska je drvena, kupila u pola cijene 15 kn, i ostale dame hvala na pozitivnim kritikama.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasan prekrasan koferčić baš po mom a kašike su mi preslatke baš tako u kompletu. Milina za oko
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |