Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I ja se igram...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I ja se igram...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 14:17

Odlično! Sve je super i daska i stalak baš sve!!!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 14:51
Preslatko!!! One kuhaće, pa tanjureki, ali moram priznati da me se najviše dojmio znak ne smetaj!!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 15:10
smile55
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 17:00

radovi su prekrasni! baš si lijepe motive odabrala Smile

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 21:48
Meni dopada kombinacija daske i saltka za nozheve...al zadnja strana daske mi je extra!!!! odlichno uradjeno :)
ja bih prednju stranu udarila malo boje... ne volim belo, ali to je samo moj ukus :)

U svakom sluchaju super super
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:53
Baš vam hvala svima. Lilian, daska nije bijela nego je ivory, neka svijetla žuta boja i kako to obično biva ljepše izgleda nego na slici. A na stražnjoj strani sam se baš poigrala, koristila motive sa tri salvete i dosta "mackala".
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:12

Photobucket

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 17:04
prekrasna,njezna,romantična,bas po mom gustu smile71
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:29

Jako, jako lijepo. Bravo!!!!
ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:32
Hvala rose, anđelka - baš sam se pitala gdje si ti, odavno nam nisi ništa pokazala...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:37
daska mi je super...ovo kombiniranje sa različitih salveta  (ili decoupagea) je savršeno dobro...i ove nijanse boja,prijelazi između motiva su ti baš dobro ispali...ja još uvijek sanjam o takvim prijelazima Cry
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 09:29
Nikako da mi dosade ove kašike...

Photobucket

Photobucket

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:54
ni nama neće dosaditi dok god su ovako lijepe
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 17:33
Originalno poslano od člana sanjam sanjam napisao:

Hvala rose, anđelka - baš sam se pitala gdje si ti, odavno nam nisi ništa pokazala...

Ne stignem, ali bit će uskoro nešto.
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 17:34

Kuhače su ti zaista prekrasne. Bravo!!!
ANĐELKA
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:51
Ona daska koja ide uz stalak za noževe...da li je plastična ili drvena? Jako lijepo! A onaj tvoj koferčić me podsjetio da sutra svratim u Kaufland...imaju nekakvu akciju...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 22:04
kašike su ti odlične,jako ljepo smile141
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 23:57

kako će ti kašike dosadit kad ih tako lijepo urediš smile55

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 10:58
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Ona daska koja ide uz stalak za noževe...da li je plastična ili drvena? Jako lijepo! A onaj tvoj koferčić me podsjetio da sutra svratim u Kaufland...imaju nekakvu akciju...

Daska je drvena, kupila u pola cijene 15 kn, i ostale dame hvala na pozitivnim kritikama.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:38
Prekrasan prekrasan koferčić baš po mom a kašike su mi preslatke baš tako u kompletu. Milina za oko
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.