Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | ||
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Predivno!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Emily dejice su predivne...zelena je
![]() Jall, i tvoje su krasne |
||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
meni su mooje ok.al bojim se kad ovi cvjeteki odpadnu da neće više rasti novi.imam nekoliko izdanaka ali se bojim da bu me razočarala i bijela i roza.hm..živi bili pa vidjeli
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Hvala cure, čekam još par vandi da otvore pupove. Onda će tek biti
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
absynthe dobro nam došla
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Ima svega... Crvena, ljubičasta, narančasta sa točkicama... Vidjet ćeš uskoro ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Anastazija, prekrasne orhideje, posebno ona, valjda, u kupaonici
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Hvala. Ta je stvarno posebne boje, čak se i MM ta najviše sviđa, jedino ju nisam na vrijeme slikala pa su joj četiri cvijeta već otpala. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Predivne su ti orhidejice Anastazija!
|
||
![]() |
||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|
jel ko zna možda gdje trenutno ima akcija na orhidejice????
|
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Anastazija jako mi se svidaju tvoje dejice.
![]() |
||
![]() |
||
|
Bilo ih je par jučer u mbm-u po 30 kn ![]() |
||
![]() |
||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|
uuuuuuu.....odmah sa mužem.....
![]() |
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
Anastazija predivnoo, al ja bi i tvoju kupaonicu
![]() |
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Anastazija
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
|
uzivan s vama..i čekam novi pup na dejici..pusek svima.al dal znate di ima forum o kalama?
|
||
![]() |
||
|
Pogledaj pod lukovice i gomolji ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |