Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 370> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantanči, neka ti uživaje s unukom bude najljepši događaj ljeta. A nama će slikice povremene dočaravati tvoju ljepotu i zadovoljstvo vrtom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divota!!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uživaj draga u najljepšem cvijetku koji ti je došao u goste dok mi šetamo tvojim vrtom, divimo se i pazimo ga!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemoj im dat za noge i obloge ako boga znaš, mene bole pljuvače žlijezde, ja bi malo za dezinfekciju
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam šetnju ovim morsko-cvjetnim rajem ostavila za kraj, za lijepe snove i nauživala se propisno. Ona slika padine sa pogledom na tvoju kuću je vrhunska, baš za kataloge turističke ponude, a žuto plava/ljubičasta kombinacija cvijeća osvaja. Ja dok nisam bila na CIF-u nekako nisam voljela žuto cvijeće, ali sada ga je sve više u mome vrtu i baš, kako je netko rekao na tvojim stranicama, i kada nema sunca ono sija iz žutoga cvijeća ![]() ![]() ![]()
Korijenko, to sam ga ja ispraznila, baš mi trebalo malo za obloge
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako je prekrasno cvijeće u prekrasnim bojama ,a još more i duga iza. Čovijek to može samo sanjati
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pretpostavljam koja je kod tebe gužva,turisti okupiraju 24 sata na dan,ali svaka čast ti uvijek nađeš malo vremena da nas počastiš slikama tvoga lipoga cvića i vrta
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svaka tebi cast kad sve stizes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ova ruža je i meni predivna! Ali zagledala se ja i u tvoga gospara, zgodan je, zgodan...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kad bi kiša znala mjeru, ja bih voljela da padne svaki dan, a i tvoje ruže bi to voljele
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, samo lijepi pozdrav. Lako za nas, uvijek je od nas netko tu. Mi ćemo sličice lako gledati kad budeš slobodna, a ti se sad nauživaj sa unukom.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ruže cvatu od siječnja do Nove Godine!
lijepo ti je kiša zalila, nadam se da nema komarica, Zephirantes rosan ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me dragi moji forumaši i forumašice, hvala što šećete mojim vrtom dok mene nema
![]() ![]() A doma, kuća puna gostiju, a najvažnije od svega došao moj mali unuk, Danas smo išli na šišanje, MPS ga vodi ujutro na kupanje, a ja ga čuvam popodne, svi smo u ful gasu. Otok dobro si pogodila kod nas je FASHION.HR, dobila sam i pozivnice, ali ja sam toliko umorna da samo čekam postelju. Dala sam ulaznice nekim mladim Njemicama što su kod mene gosti. U vrtu ima novosti, ali zbog bure i ove vrućine treba puno zaljevati, ali svejedno trava je izgorila, a drugo se bori. Evo nekilko slika iz vrta tekoma ![]() ![]() Ruže su od onih kiša ponovno krenule ![]() ![]() ![]() Dubrovački gospar je stvarno gospar ![]() Prva dalija ![]() ![]() Gaura dugo već cvate ![]() ... i pogled iz gornjeg vrta ![]() Pozdrav svima do slijedećeg javljanja, poseban pozdrav Kat.rei od koje sam dobila prekrasan clematis ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
niho, bona jesi ponorela, šta klečiš tu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
haloooooooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa dobro ženo, di si?
Čini mi se da si uvijek zaposlena kad se nešto u Bolu događa.Što je sad, nekakva modna događanja? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A sad kad sam opet prošetala tvojim vrtom, mogu ugasiti komp i početi kuhati ručak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Lantana, evo i ja jutros popila kavicu kod tebe.
![]() Potpisujem sve već navedeno u svezi tvoga vrta!!!
Jednostavno, najljepši vrt na forumu!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |