Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stefica.n, bravo za tvoje bebaće.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sijala sam ih 29.03. ali neki manji neki već se lijepo granaju
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ja sam kalemio po ovom linku. Bebolina, za ovu tehniku sa malim "valjčićima" koju si ti pokazala nisam znao. Spoj reznice i podloge je kod mene u obliku slova "V" . Sutra ću sve zaštititi najlon vrećicom da spriječim isušivanje.
ps. Sada sam u dilemi. Dali da pustim tako kako je ili da sutra probam sa valjčićima ? Što bi bilo bolje ? |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Ja sam isprobala oba modela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drugu turu probaš s valjčićima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustiti ću da stvar legne do sutra ujutro.
![]() ![]() ps. E, a što ako neće biti druge ture ? ![]() |
|
![]() |
|
Ne brini za reznice, poslat ću ti ih!!!
Znaš da sam od riječi kad nešto obečam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@bebolina, ti si ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bebolina, Pinus pa vi cuda radite od njih :-)
Bebolina, jesmo vidjeli tvoje kalemljene? Koliko moraju biti stari za kalemiti? |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Stefica prelijepi su i pravi kapitalci!!!
Koliko uopce adeniumi rastu preko zime? Bojim se cim zahladi da ce stat s rastom. |
|
![]() |
|
@marsha, niste vidjeli moje kalemljenje
![]() Sa godinu dana su oni već spremni za kalemljenje, ako su jaki i jedri, može i prije
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kao da su svi zanijemili nakon što su vidjeli što Bebolina i Pinus čine !!! Bome sam i ja, kad sam ovo vidjela oznojili su mi se dlanovi ! Ljudi moji, ovo je SF, bar za mene i za sada.
Ipak, pokušat ću i ja nešto , do sada mi je Maris poslala sjemenke ![]() Sad strepim nad svim tim, valda ću već jednom uspjeti. Cure, puse vam šaljem, neću zahvaljivati, neka se sami pohvale. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Glikice,uspjet ćeš,samo malo strpljenja.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Koji ste vi majstori
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Kalemila sam i ja nešto za probu na mojima rozikusima pa da podijelim iskustvo....
nije mi uspijela tehnika sa valjčićem jednostavno se osušio iako sam stavila vrečicu i sve radila kao na snimci ali mi je zato uspijelo sa zarezivanjem samo sam stavila jednu reznicu it o malo dužu možda i predugu ali je predivno krenula ...razmišljam da i nju skratim ali ću time odgodit cvijetanje pa planiram malo sačekati... budem sliknula da vidite Skoro sam zaboravila pohvalit vaše predivni su... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pinus, držim palčeve! Mora uspjeti. To si kalemnio na onog svog crvenog? Zanimljivo bi bilo vidjeti cvijet domaćina, cvijet biljke s kojeg je uzeta grančica za kalemljenje i cvijet koji je rezultat kalemljenja. Naravno da za to treba vremena, ali eto ... prijedlog za razmišljanje...
Bebolina, sa svakom sličicom nam daješ novi poticaj za uzgoj ovih krasnih biljčica. Do sada me uopće nije zanimalo kakvog će cvijeta biti moji, no sad postajem znatiželjna, a još ću se načekati do prvog cvijeta. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Tek sam jučer pronašla zadovoljavajuće teglice od terakote i presadila svoje sijance stare dva mjeseca.
Evo kako su izgledali prije presađivanja. ![]() A evo ih poslije. ![]() Jedan od njih se grana, a nisam ga pincirala. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |