Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ono je ljiljan , baš sam htjela napisati i krasan je. Sve je krasno i boje očaravaju
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kana je fenomenalna!!!! A i tigrasti ljiljan!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ona žuta kana je stvarno prekrasna, ove crvene su mi nekako dojadile, valjda zato što ih kod nas ima puno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I meni se zuta kana najvise svidja,preslatka je:)
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
I ja bih bacila oko na nju svako malo da sam bliže! Odmakni što dalje od urokljivih očiju! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema nam Slavonke par dana, možda je stigla bebica?
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Evo slavonke natrag nakon kraće pauze.Otok je pogodila zašto me nije bilo.Hvala svima vama na šetnji mojim vrtom i balkonom.Stiže malo novih slikica
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
bugenvilija je podivljala
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
pasiflora konačno procvjetala
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
tu je i agapanthus
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ljiljani
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
zadnja gladiola koja je cvala ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kane
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivno cvijece al najljepsi je onaj mali sa smjeskom sa prve stranice
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...kane ,ljiljani ,pasiflora ,agapanthus ...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo Slavonko! Uz bebicu si uspjela i pokazati najnovije sličice iz tvog okružja. Cvijeće u kući i oko kuće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ovo je živa zaraza...šetam po vašim vrtovima i stalno govorim: "E još ovo si moram nabaviti", pa odem dalje i opet pomislim :"I ovo moram kupiti...
Nakon što sam prošetala tvojim vrtom, mislim da svakako moram nabaviti agapanthus, pa kane...eh da, i bugenviliju...postala sam megaloman! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |