Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:19
Da ono je ljiljan , baš sam htjela napisati i krasan je. Sve je krasno i boje očaravaju
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:47
Kana je fenomenalna!!!! A i tigrasti ljiljan!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 23:59
Ona žuta kana je stvarno prekrasna, ove crvene su mi nekako dojadile, valjda zato što ih kod nas ima puno.
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 22:05
I meni se zuta kana najvise svidja,preslatka je:)
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:26
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

bugenvilija me svaki tj.iznova očara,cvjeta li cvjeta,pretvorila se u pravu ljepoticu i baš mi je drago što ju imam.Moja susjeda je bacila oko na nju i srećom pa je na balkonu pa nemože do nje,samo nikako da joj objasnim da ne može prezimiti vani.

I ja bih bacila oko na nju svako malo da sam bliže! Odmakni što dalje od urokljivih očiju! LOLLOLLOLLOL Prekrasno! ClapClapClap
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 20:57
Nema nam Slavonke par dana, možda je stigla bebica?
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:43
Evo slavonke natrag nakon kraće pauze.Otok je pogodila zašto me nije bilo.Hvala svima vama na šetnji mojim vrtom i balkonom.Stiže malo novih slikicaWink
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:44
bugenvilija je podivljala

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:45
pasiflora konačno procvjetala

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:46
tu je i agapanthus

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:46
ljiljani

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:47

zadnja gladiola koja je cvala

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 15:48
kane

čovjek uči dok je živ
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 16:16
predivno cvijece al najljepsi je onaj mali sa smjeskom sa prve straniceClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:48
Predivno cvijeće...kane ,ljiljani ,pasiflora ,agapanthus ...
Clap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 19:20
Bravo Slavonko! Uz bebicu si uspjela i pokazati najnovije sličice iz tvog okružja. Cvijeće u kući i oko kuće!Big%20smilesmile57
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 21:41
Ovo je živa zaraza...šetam po vašim vrtovima i stalno govorim: "E još ovo si moram nabaviti", pa odem dalje i opet pomislim :"I ovo moram kupiti...
Nakon što sam prošetala tvojim vrtom, mislim da svakako moram nabaviti agapanthus, pa kane...eh da, i bugenviliju...postala sam megaloman!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 11:04
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

predivno cvijece al najljepsi je onaj mali sa smjeskom sa prve straniceClap
Hvala Rosa2
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 11:08
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Predivno cvijeće...kane ,ljiljani ,pasiflora ,agapanthus ...
Clap
Hvala Željka.Iduće godine planiram nabaviti još kana i ljiljana u svim bojama a pasifloru posaditi vani u zemlju ali mi je žao,bojim se da nebi preživjela zimu.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 11:10
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Bravo Slavonko! Uz bebicu si uspjela i pokazati najnovije sličice iz tvog okružja. Cvijeće u kući i oko kuće!Big%20smilesmile57
Hvala Bako.Bebica je dobra,samo jede i spava pa imam vremena i za sebe i cvijeće a najstarija mi pomaže zaljevati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.