Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 14:08
Evo i ja sam malo prošetala ovim medenim novim lookom tvog dvorišta Thumbs Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:32
Eh,drage moje...vidim da me niste zaboravileHug
Ova zima mi beše tako bolna,najbolnija do sada da sam se morala udaljiti od vas,od kompjutera,od druženja...Bolesti su se samo nizale jedna za drugom ne dajući mi da predahnem.Ipak,nadam se da je to iza mene i da će mi proleće pomoći da povratim snaguSmile
Biljčice sam negovala najbolje što sam mogla...neke su me napustile,ali većina me i dalje "trpi"WinkLOL
Sa dolaskom proleća,u mom vrtu se blago zašarenelo,pa bih da podelim te cvetiće i radost koju su mi doneli i sa vama.
Nadam se da ćete uživati isto koliko i jaHeart

Svima smile79

The impossible is often the untried.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:32

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:33

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:34
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:35
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:37

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:38

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:46
Ovo je bio jedini cvetak koji mi je malecni zimski jasmin podario ove zimeBig smile slikano je mobilnim pa je slika loša,al' svejedno... 
Drag mi je do nebaHeart

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:51
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 17:53
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:10
Ove godine mi je MM za 8.mart napunio srce,a i rukeWink Svašta nešto novo sam dobila na poklonBig smile

Eno ih,već guraju van zemljice...

Ova hrizantemica mi se jako svidela,samo ne znam kako će mi cvetati u jesen kad je sad u cvetuWacko

Ranunkulus boje sunca

Ruža penjačica

Erica 

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:12
Nadam se da si ozdravila i da su brige iza tebe.Ovo lijepo cvijeće će ti sigurno pomoći u tome kao i svima nama.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:23
Zaboravih...
I ovaj maleni četinar je ušetao u moj život i moj vrt...

Ako mu ko zna ime i prezime bila bih mu jako zahvalna da to podeli sa mnomEmbarrassedSmile jer jedino što je prodavačica znala da mi kaže je bilo "...ne raste mnogo visoko..."Confused
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 18:38
Draga CamelliaHug 
Jesam,ozdravila sam...treba samo da nastavim da negujem sebe kao što negujem svoje drage biljčice i biće sve u redu.
Cvetna terapija je božanstvena...puno te pozdravljamsmile79
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 19:08
Betty drago mi je da si opet tu. Pazi na sebe i brzo će biti bolje. Sve drugo može čekati. Proljetne biljkice su ti prekrasne, a meni su najljepše presličice obožavam ih. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 19:23
Betty, drago mi je da si bolje! smile75 smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 19:34
Uživala sam u tvom vrtu, uz toliko rascvjetanog moraš ozdraviti, drago mi je da ti je bolje, u narednim mjesecima uz novo kupljeno cvijeće bit će još ljepše , što se tiće krizantemice imam isto takvu posadi ju u zemlju i na jesen će to biti prekrasan grm pun cvjetova smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 20:15
Pozdrav i nadam se da si ozdravila. jel mi mozes reci koji je to cvijet jel mi je fantastican.hvala.btw nova sam al se nadam da cemo se ubuduce druziti mislim na cvijet sa 4 i 5 slike
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2014 u 21:03
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Betty drago mi je da si opet tu. Pazi na sebe i brzo će biti bolje. Sve drugo može čekati. Proljetne biljkice su ti prekrasne, a meni su najljepše presličice obožavam ih. smile79

Draga KarliHug To mi i jeste najteže-da pazim na sebeOuch al' naučiću valjda s godinama...još sam mladaWinkLOL
U pravu si za preslice-preslatke su,a još i u boji koju obožavam.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.