Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 184>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:42
Šmrčkice, pala naredba,/ a mene se mora sluašati/svi troje spavamo prekriženih ruku, nogu, prstiju, ma sve samo da bude OKWinkWinkWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 22:59
Hvala Lorica, valjda će sve biti oksmile79  Kad smo država sa čudnim zakonima i samo se šokiramo od posljedicaCry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:47
Evo jedna moja stara slika. Da bolje zaspem.Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:48
Negdje u susjedstvuTongue

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:51
Ostaci medvjeda ne tako daleko od mog terena.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:54
Tongue
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 01:59
Tamo iza ograde do pruge pokušavamo kupitiTongue.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 09:35
A čija je ovo kućica?
Baš mi je preslatka!!!

P.S. Čestitke bratu, mogu misliti kako ste svi ponosni!!!

Ja sam se skoro rasplakala kada je moja mlađa sestra imala promociju svoje diplome.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 10:13
daaaaaan! Ja se prijevljujem da sam bila u šetnjiWink.....
vidim da dosta novoga ima u tebe; novih odluka u životu (samo naprijed), lijepog poklona za V.d, eventualno proširenje vrta (držim fige)....kozica (sad u vrijeme krize kozijeg mlijeka, sve negdje do 4. mj., sam doista ljuta na gl. proizvođaća u hr. jer ga nema na policama a lokalne kozice su zauzete kozlićima, za astm. sina to mlijeko je prava ljekarija!)
...ove zadnje slikice su stvarno lijepe i osvježavajućeSmile
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:53
Predivne slikice kućica i okućnica u cvijeću,ali ona slika ostatka medvjeda mi je baš čudna,nisam baš skontala da li je to teleća lubanja ili.....Confused
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 22:22
divne slike,valjda ce uskoro stici proljece
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 23:18
Ja vjerujem da će tvoja biti cvjetnija od susjedove Smile
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 23:51
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

A čija je ovo kućica?
Baš mi je preslatka!!!

P.S. Čestitke bratu, mogu misliti kako ste svi ponosni!!!

E Proljećence i ja sam drhtala kao grančica i plakala kad je brat položio sve, a za diplomski i magisterij je veselje. Dao Bog da bude živ i zdrav, i malo više pameti i zrelosti mu nebi bilo na odmet.

Ta kućica je par km od mene ( možda 3km). Vlasnik je to novo prodavao za 80 000 eu, zemlje ima par tisuća m2 uz kuću. Mi smo to gledali , ali smo siromašni pa nismo imali toliko, a ni mogli toliki kredit dićismiley4392.gif

San mi je bila brvnara, ali su jako skupe i loše kvalitete kod nas.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:07
Minim. i ja sam ljubitelj kozijeg mlijeka i tih egzotičnih sirevasmiley2579.gif Hvala na podršciHug

Lika našli smo je u šumi. MM je tvrdio da je od medvjeda, a MM je šumski čovjek. A nije mi jasno u dubini šume da netko donese tele. Teleća glava ipak nije tako velika, prije bi bio bizon.Wink

Gio, Lantana i sve curke hvala na lijepim željama i šetnji kroz moj vrtsmile79.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 13:08
Evo imam bolju sliku mog budućeg terena. Ovo iza prve ograde sve do pruge. Ona druga ograda uz prugu nije međa.
Ravan lijep i nema drveća i smećaHug

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 13:31
Ovako na slici ne izgleda veliko, ali lijep je komad terena.
Znači, sad ćemo moći spremati sjemenke, sadnice ... bit će koji kvadratić slobodan kad se bude gradilo, sad možeš i privremenu kućicu napraviti, sad ... joooj, sad bi ja s tobom gore!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 13:34
Ova lijepa zelena livada će biti tvoja?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 14:14
Da da Zar nije lijepa i zelena?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 15:16
O Hojčeka ne vidje tvoju porukicu.Shocked
Taj teren je veći od mog trenutnog po međama 16 *21 ( duži je od mog terena za 3,5 metra a uži je za 3 metra), ne izgleda jer je jedan dio iza one starinske ograde pa sve do pruge.

Uz to Hojčeka dobijamo plus i pristupni put u cijelosti koji je 3.5 * 19 metara, to ti je 66. 5 metara i to je samo put za moje dvije parceleTongue

Samo da sve dođe do kraja kako trebaThumbs%20Up To nam je ostvaren san koji smo silno željeli. Ne treba mi sada poljoprivredno zemljište kupovati.

Ma imam privremenu kućicu, sve košta. Vrtna kućica je koštala  i  1000 eura što smo sklepali, bolje je bilo da smoje kupili, bar bi imala pravi kućerak.

Što je najvažnije sada će se imati gdje staviti građevinski materijal, to nam je zadavalo velike glavobolje i bez problema će kamion moći operiratiClap

I sad mogu mirnije spavati di ću sa ružama, jupiii.
A čuj sad ću se morati učiti kontrolirati u kupovanju biljčica na sniženjimaWink

Pa valjda ćeš navraćati kod meneHug

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 15:41
Smrcko,ovo mjesto za tvoj budući dom je predivno,svaršeno!Sad vizualiziraj svoju kućicu,stavi je u zlatni balon i i okruži sa svojom velikom željom i voljom.Kad k tome dodaš marljivost tvoju i tm,sigurno će postati stvarnost.Ja ti to od sveg srca želim!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 163164165166167 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.