Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 184> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šmrčkice, pala naredba,/ a mene se mora sluašati/svi troje spavamo prekriženih ruku, nogu, prstiju, ma sve samo da bude OK
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Lorica, valjda će sve biti ok
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo jedna moja stara slika. Da bolje zaspem.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Negdje u susjedstvu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ostaci medvjeda ne tako daleko od mog terena.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tamo iza ograde do pruge pokušavamo kupiti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Baš mi je preslatka!!!
P.S. Čestitke bratu, mogu misliti kako ste svi ponosni!!!
Ja sam se skoro rasplakala kada je moja mlađa sestra imala promociju svoje diplome.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
daaaaaan! Ja se prijevljujem da sam bila u šetnji
![]() vidim da dosta novoga ima u tebe; novih odluka u životu (samo naprijed), lijepog poklona za V.d, eventualno proširenje vrta (držim fige)....kozica (sad u vrijeme krize kozijeg mlijeka, sve negdje do 4. mj., sam doista ljuta na gl. proizvođaća u hr. jer ga nema na policama a lokalne kozice su zauzete kozlićima, za astm. sina to mlijeko je prava ljekarija!)
...ove zadnje slikice su stvarno lijepe i osvježavajuće
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivne slikice kućica i okućnica u cvijeću,ali ona slika ostatka medvjeda mi je baš čudna,nisam baš skontala da li je to teleća lubanja ili.....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne slike,valjda ce uskoro stici proljece
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja vjerujem da će tvoja biti cvjetnija od susjedove
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E Proljećence i ja sam drhtala kao grančica i plakala kad je brat položio sve, a za diplomski i magisterij je veselje. Dao Bog da bude živ i zdrav, i malo više pameti i zrelosti mu nebi bilo na odmet. Ta kućica je par km od mene ( možda 3km). Vlasnik je to novo prodavao za 80 000 eu, zemlje ima par tisuća m2 uz kuću. Mi smo to gledali , ali smo siromašni pa nismo imali toliko, a ni mogli toliki kredit dići ![]() San mi je bila brvnara, ali su jako skupe i loše kvalitete kod nas. |
|
|
|
![]() |
|
Minim. i ja sam ljubitelj kozijeg mlijeka i tih egzotičnih sireva
![]() ![]() Lika našli smo je u šumi. MM je tvrdio da je od medvjeda, a MM je šumski čovjek. A nije mi jasno u dubini šume da netko donese tele. Teleća glava ipak nije tako velika, prije bi bio bizon. ![]() Gio, Lantana i sve curke hvala na lijepim željama i šetnji kroz moj vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo imam bolju sliku mog budućeg terena. Ovo iza prve ograde sve do pruge. Ona druga ograda uz prugu nije međa.
Ravan lijep i nema drveća i smeća ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovako na slici ne izgleda veliko, ali lijep je komad terena.
Znači, sad ćemo moći spremati sjemenke, sadnice ... bit će koji kvadratić slobodan kad se bude gradilo, sad možeš i privremenu kućicu napraviti, sad ... joooj, sad bi ja s tobom gore!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova lijepa zelena livada će biti tvoja?
|
|
![]() |
|
Da da
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
O Hojčeka ne vidje tvoju porukicu.
![]() Taj teren je veći od mog trenutnog po međama 16 *21 ( duži je od mog terena za 3,5 metra a uži je za 3 metra), ne izgleda jer je jedan dio iza one starinske ograde pa sve do pruge. Uz to Hojčeka dobijamo plus i pristupni put u cijelosti koji je 3.5 * 19 metara, to ti je 66. 5 metara i to je samo put za moje dvije parcele ![]() Samo da sve dođe do kraja kako treba ![]() Ma imam privremenu kućicu, sve košta. Vrtna kućica je koštala i 1000 eura što smo sklepali, bolje je bilo da smoje kupili, bar bi imala pravi kućerak. Što je najvažnije sada će se imati gdje staviti građevinski materijal, to nam je zadavalo velike glavobolje i bez problema će kamion moći operirati ![]() I sad mogu mirnije spavati di ću sa ružama, jupiii. A čuj sad ću se morati učiti kontrolirati u kupovanju biljčica na sniženjima ![]() Pa valjda ćeš navraćati kod mene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Smrcko,ovo mjesto za tvoj budući dom je predivno,svaršeno!Sad vizualiziraj svoju kućicu,stavi je u zlatni balon i i okruži sa svojom velikom željom i voljom.Kad k tome dodaš marljivost tvoju i tm,sigurno će postati stvarnost.Ja ti to od sveg srca želim!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |