Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 63>
Korisnik
Poruka
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 20:54
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Osteospermum x 3 (posadenoThumbs%20Up)

Prvi puta vidim ovu biljku. Preeeeekrasno. WinkWinkWink Kao i sve ostalo.

Nego, ovo što naručuješ izvana, primi li ti se sve?
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2009 u 21:34
Zvrk već sam nekoliko puta bila i u tvom vrtu i šumi i jezeru, pa i u vrtiću. Kad gledam slike (ma same pohvale za sve, prekrasno) vidim nešto posebno a to je da je na takvom jednom imanju sve ukomponirano kao da je prirodno naraslo. Strahovito mi se sviđa što kuće kod vas samozatajne i to iz dva razloga.
Kao prvo, što priroda i cvijeće dominiraju, za razliku od naših krajeva gdje građevina biva u prvom planu (po veličini, pa sad i po bojama), a kod vas
"kućica u cvijeću".
Kao drugo, što me podsjeća na moje djetinjstvo i kuće kakve su nekad bile, ograde drvene, štaglji drveni....često puta gledam stare kuće i oduševljavaju me. Ovaj tvoj krajolik me potiče da poslikam nekoliko starih kuća u mojoj blizini prije nego li "nestanu".
Tvoje cvijeće uživa kod tebe. Ma sve je prekrasno, spontano i ...nemam riječi da se izrazim. Zimski ugođaj me podsjeća na austrijski Schwarzwald koji sam nekad posjećivala, slabo nastanjen i sa dosta pašnjaka gdje su pasle "milke" (slični su bili prilazi i ograde), prelijepo...
Poseban je i vrtić a posebno ona ideja s vrbama.

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 01:44
ja sam opet svratila u lijepu prirodnu sredinu...kad bi barem i kod nas sve bilo tako usklađenoSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 20:18
smile120kako je divno smile115eto mene

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana pozvana pozvana napisao:

Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Osteospermum x 3 (posadenoThumbs%20Up)

Prvi puta vidim ovu biljku. Preeeeekrasno. WinkWinkWink Kao i sve ostalo.

Nego, ovo što naručuješ izvana, primi li ti se sve?

Mozda 5 % ne uspije, ali je to vecinom moja krivica jer ih ne presadim odmah u zemlju, nego kad imam vremena , zna proci nekoliko dana.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:45
Originalno poslano od člana radosnica radosnica napisao:

Zvrk već sam nekoliko puta bila i u tvom vrtu i šumi i jezeru, pa i u vrtiću. Kad gledam slike (ma same pohvale za sve, prekrasno) vidim nešto posebno a to je da je na takvom jednom imanju sve ukomponirano kao da je prirodno naraslo. Strahovito mi se sviđa što kuće kod vas samozatajne i to iz dva razloga.
Kao prvo, što priroda i cvijeće dominiraju, za razliku od naših krajeva gdje građevina biva u prvom planu (po veličini, pa sad i po bojama), a kod vas
"kućica u cvijeću".
Kao drugo, što me podsjeća na moje djetinjstvo i kuće kakve su nekad bile, ograde drvene, štaglji drveni....često puta gledam stare kuće i oduševljavaju me. Ovaj tvoj krajolik me potiče da poslikam nekoliko starih kuća u mojoj blizini prije nego li "nestanu".
Tvoje cvijeće uživa kod tebe. Ma sve je prekrasno, spontano i ...nemam riječi da se izrazim. Zimski ugođaj me podsjeća na austrijski Schwarzwald koji sam nekad posjećivala, slabo nastanjen i sa dosta pašnjaka gdje su pasle "milke" (slični su bili prilazi i ograde), prelijepo...
Poseban je i vrtić a posebno ona ideja s vrbama.

Hvala radosnicaTongue. Kuce u mojoj okolici su divne, nasa je medu manjima, ali prevladava stara cigla ili drvo,tako da sve izgleda jako skladno. Isto tako puno kuca ima jako lijepe vrtove tako da je cjelokupni dojam Star.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

ja sam opet svratila u lijepu prirodnu sredinu...kad bi barem i kod nas sve bilo tako usklađenoSmile

Svatko voli drugaciji stil, meni ovaj engleski bas pase Wink.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 22:47
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile120kako je divno smile115eto mene

Na putu do mene bi se sigurno zaustavila uz druge vrtove pa te ne bih nikada vidjelaLOL.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 08:39
Wisteria (glicinija) ne cvjeta smile43ima samo lisce, izgleda da sam nesto krivo odrezala prosle godine.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 11:01
cvetace sledece
ostici su mrak
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 17:25
Mogu se samo ponavljati!Divno. Ovi osteospermumi - nikad vidjela ni čula, a prekrasno i zanimljivo cvijeće!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 17:33
Danas sam si zaposlila sina u vrtu, nikad ga nisam vidjela da je tako uzivao LOL, naime imala sam neke posude koje su popucale od mraza pa sam mu dala cekic da ih razlomi ,  da mogu komadice posude staviti na dno velike posude u koju sam posadila nove salvije

Dok je on tako uzivao, primjetila sam da se nesto mice

Stavljam komadice posude (ili kamencice) na dno posude da se suvisna voda iz zemlje moze ocijediti

Sage (salvija)

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 17:47
Jutros sam skocila do vrtnog centra pokupiti besplatne plasticne posude za presaditi sadnice povrca koje su sve vece,

+ 3 for L10 za zemlju

Aquilegia

Aquilegia + u pozadini dicentra

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 18:19

Pakujci su ti zaista lijepi!

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 18:50
predivno Zvrk!
pozdrav iz Norveske
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 19:31
Koliko cvijeća! Oni osteospermumi su posebni, a pakujci ništa ne zaostaju!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:05
Kod tebe svakim danom neka promjena - neću reći na bolje ili ljepše, jer je to nemoguće, jer je tvoj vrt naj, naj, i baš volim prošetati i gledati te predivne boje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:30
..ja ove god prvi put posijala pakujac, do sad ga samo povreneo imala u vazi ( divljeg iz šume) ...više voli hlad ??...zbunjana.....

ali vrt ti je predivan :))
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:34
Aquilegia i hoste prekrasan spoj.
život je more
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:16
stvarno kod tebe uvijek nešto novo kada navratim, ideje u vrtiću su za 5!, digresija-mislim da bi me ovdje blijedo gledali da im išta od ovoga predložim...i zato sam zaistaCry, ------.....xxxx!!!!
predivno!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.