Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 63> |
Korisnik | ||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
|
Zvrk već sam nekoliko puta bila i u tvom vrtu i šumi i jezeru, pa i u vrtiću. Kad gledam slike (ma same pohvale za sve, prekrasno) vidim nešto posebno a to je da je na takvom jednom imanju sve ukomponirano kao da je prirodno naraslo. Strahovito mi se sviđa što kuće kod vas samozatajne i to iz dva razloga.
Kao prvo, što priroda i cvijeće dominiraju, za razliku od naših krajeva gdje građevina biva u prvom planu (po veličini, pa sad i po bojama), a kod vas "kućica u cvijeću". Kao drugo, što me podsjeća na moje djetinjstvo i kuće kakve su nekad bile, ograde drvene, štaglji drveni....često puta gledam stare kuće i oduševljavaju me. Ovaj tvoj krajolik me potiče da poslikam nekoliko starih kuća u mojoj blizini prije nego li "nestanu". Tvoje cvijeće uživa kod tebe. Ma sve je prekrasno, spontano i ...nemam riječi da se izrazim. Zimski ugođaj me podsjeća na austrijski Schwarzwald koji sam nekad posjećivala, slabo nastanjen i sa dosta pašnjaka gdje su pasle "milke" (slični su bili prilazi i ograde), prelijepo... Poseban je i vrtić a posebno ona ideja s vrbama. |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
ja sam opet svratila u lijepu prirodnu sredinu...kad bi barem i kod nas sve bilo tako usklađeno
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Mozda 5 % ne uspije, ali je to vecinom moja krivica jer ih ne presadim odmah u zemlju, nego kad imam vremena , zna proci nekoliko dana.
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Hvala radosnica
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Svatko voli drugaciji stil, meni ovaj engleski bas pase
![]() |
||
![]() |
||
|
Na putu do mene bi se sigurno zaustavila uz druge vrtove pa te ne bih nikada vidjela
![]() |
||
![]() |
||
|
Wisteria (glicinija) ne cvjeta
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
cvetace sledece
![]() ostici su mrak ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Mogu se samo ponavljati!Divno. Ovi osteospermumi - nikad vidjela ni čula, a prekrasno i zanimljivo cvijeće!
|
||
![]() |
||
|
Danas sam si zaposlila sina u vrtu, nikad ga nisam vidjela da je tako uzivao
![]() Dok je on tako uzivao, primjetila sam da se nesto mice
Stavljam komadice posude (ili kamencice) na dno posude da se suvisna voda iz zemlje moze ocijediti
Sage (salvija)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Pakujci su ti zaista lijepi! |
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
predivno Zvrk!
![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Koliko cvijeća! Oni osteospermumi su posebni, a pakujci ništa ne zaostaju!
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Kod tebe svakim danom neka promjena - neću reći na bolje ili ljepše, jer je to nemoguće, jer je tvoj vrt naj, naj, i baš volim prošetati i gledati te predivne boje.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
|
..ja ove god prvi put posijala pakujac, do sad ga samo povreneo imala u vazi ( divljeg iz šume) ...više voli hlad ??...zbunjana.....
ali vrt ti je predivan :)) |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Aquilegia i hoste prekrasan spoj.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
stvarno kod tebe uvijek nešto novo kada navratim, ideje u vrtiću su za 5!, digresija-mislim da bi me ovdje blijedo gledali da im išta od ovoga predložim...i zato sam zaista
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |