Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedan mali galebić
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jednostavno i zato jako lijepo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala draga sara
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlična ti je i barčica i galeb, bravo Rose
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-galeb je simpa...
|
|
![]() |
|
hvala otok,kika.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Brodic i galeb su bas slatki
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...suuuuper, gdje ima brodica, ima i galebova...sladak je k'o i ti draga naša Rose
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana,Primavera hvala vam od srca,
![]() |
|
![]() |
|
Brodić i galeb zajedno slikano
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ovako ,galeb i brod mi izgledaju jos ljepse..krasan komplet.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
bit ću kratka - predivno!! |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala vam svima na pohvalama,drago mi je da vam se sviđa brodić i galeb. evo još jednog rada na maloj keramičkoj pločici sa motivima anđela
![]() |
|
![]() |
|
krasno rose,bas mi se svidja bravo draga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
preslatko
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-predivno,neka te čuvaju ovi maleni...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovi morski motivi su pravi pogodak...jednostavni a efektni...jako lijepo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Preslatkooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Rosice,pišem-brišem,htjela sam reći da su mi anđelići preslatki i da mi u ovom tmurnom kišnom danu baš pašu,lijepi su i ovi morski motiva ali su mi oni slađi.
![]() |
|
![]() |
|
Biljna,Slavice,hvala vam puno na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |