moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 38> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupila si super biljke
![]() Forzicija je stvarno predivna ovako lijepo pošišana..pravi proljetni ukras vrta
![]() Ovaj božur što je provirio, je to onaj famozni lani iz Decore što si mislila da nije preživio.....?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hamara, ti svoje lijepo cvijeće i vrt zapravo skrivaš, tako nas rijetko obraduješ slikama, a stvarno imaš što pokazati.
Ljepotice iz inozemstva su prekrasne. Mene je oduševila forzicija - stvarno se je rascvjetala. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej nemoj u vikendici sve posaditi, jer kad ti u 6. mj navalimo ostat ćeš bez svega, u stvari meni je svatko donio hrpu toga, pa će valjda nešto ostati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo mene kod tebe!
Koliko lijepog cvijeća imaš!
Sad kad si doma slikaj malo i panoramske, da nam bude jasnije gdje si tu ljepotu stavila!
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma hvala vam, ali sad kad se koliko-toliko rasčistilo zapravo vidim koliko bi tog zelenja još trebala! a vikendica... ma Triška jednom ču ti pokazati kakva je bila kad smo zbilja dugo boravili tamo! sad nema tko zalijevati... ali ocvali su kukurijeci, a otvaraju se narcise, tulipani, zumbuli, kerija se polako pridiže, još je nisam povezala (nije mi imao tko pomoći)... ma baš sam odlučila da ču saditi grmove, cvatuće, koji ne zahtjevaju puno vode... inače vrt je naravno prepun jaglaca, autohtonih žutih i raznobojnih koje sam nekad sadila pa se rasijali, i ljubičica
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a sad još malo...
![]() nešto što sam dobila od nekoga, u roza...
![]() i bijeloj boji
![]() i ovu nekad suhu grančicu sam dobila od nekoga... napreduje ko luda!
![]() cvijet najnovije kamelije
![]() tulipančeki već godinama tako izviruju ispod grma mirte
![]() male bijele narcise i roza klinčeki
![]() ono nešto-na vrh jezika mi je-raste iz živice
![]() ![]() cvjetnjak je opet postao - cvjetnjak (samo još malo prazan)
![]() tulipani usred trave
![]() ma puno krasnih starih i novih begonija ali ne znam koliko se vidi...
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ooo, vidi se vidi. Čak i ja polućorava vidim. Trešnja je stvarno ko mlada, usporedba za pet. A sve drugo za 100!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hamara srca su predivna, pogotovo bijela, ja ih nemam i dva puta sam kupila u Billi posadila i došla su roza..... ovaj put ću ih kupiti u Decori pa znam da neću fulat
![]() Prozor ti je divan ovako rascvaten
![]() Nema veze što je cvjetnjak još malo prazan...popunit ćemo mi to......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pogled kroz cvjetni prozor, ma palmu i zelenilo tvoga vrta je fantastičan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala vam. jako uživam! sutra i phylliopsis ide u cvjetnjak - kamelija u zemlju, a za cvjetnjak računam na moje riječke kavice
![]() |
|
![]() |
|
Hamara pa ti već imaš roza srčeka. Prva slika su roza a druga bijela srca....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
joj prekrasno sunce je kod tebe,a u slavoniji pada kiša
prekrasna su mi ona bijela srca a pogledom kroz prozor ostala sam bez riječi
ja bih malo topline, sun
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je divno,ali begonije
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
wooow!
Na sve ali posebno na ono na prozoru!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove slike su zaista lijepe, a pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
esperanza0905 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
proljeće je kod tebe uistinu divno!
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno svega po malo ,a za srdasca
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ona 'nešto' srdašca su prelijepa u onim posudama!!!!!!
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno Hamara, proljeće ulazi na velika vrata kod tebe
![]() ![]() ![]() Ono "nešto" srdašsca zove se "Dicentra spectabilis i bijela Dicentra spectabilis Alba".....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |