moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 89> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nedajbože da mi kaj odvezu na smetlište,ja sam ti ko hrčak,sve sakupljam i sve mi treba
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha i moja će najvjerojatnije završiti na vrtu, ali me pomalo strah da li će zimu preživjeti kada zapada snijeg i bude -15 stupnjeva???
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Pogledala sam kod Triše. Moj tip ženske,
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To što nema mog komentara ne znači da nisam tu ljepotu vidjela, nego nisam stigla ništa napisati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima tu nešto novog o kojima ništa ne znam ali su mi bile lijepe pa sam ih posadila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
malo plavih...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo vučjaka...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo žutog..
![]() i narančastog..
![]() njih sam uspjela sačuvati od prošle godine
![]() i rozo i crveno....
![]() i crveno i žuto
![]() i moj zeleni uradak
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a šta da kažem
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah, bolje ne reći ništa. Slike govore više od riječi! Uživajmo u tišini! |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, prelijepo! Reci mi, molim te, koje drvo si to oblikovala? Možda lovor višnja ili...?
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono prvo nepoznato je gonferna. Sve je prekrasno, ali suzana je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha predivno ovako po bojama - plavo bez konkurencije - o morat ću malo popričati s tobom o plavome - svemu plavome - obožavam plavu boju cvijeća, pa i inače.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Imaš delphiniuma - jednogodišnjeg (plavi), ostrugica ti i sto lijepo cvjetava, vidim i plumbago je predivan, moj se nije primio
![]() Plavog delphiniuma si i meni dala, sad čekam u andreinom kamenjaru da procvjeta!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sasha...da se ne ponavljam za ostalima,stvaro je sve prekrasno :)
ali bit će da je ljeti račun za vodu poduplan ;) mrak :) |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Prekrasno, shasha... I onaj moj što si mi poslala srebrnasti sa žutim cvijetićima je prepun tih žutih cvijetića... Ovo tvoje plavetnilo raznih oblika je nešto posebno... Jako lijepo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ok,Teić,nebum(sam da velim da sam si kupila žute i crvene begonije
![]() Katruža to je šimšir.Iz krivog kuta sam ga slikala,ljepše u živo izgleda.Ovako izgleda nekako čudno.To sam se malo igrala(utezima sam grane povijala
![]() Kako kod nas kiša rijetko padne,već mi se
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma daj shasha, ubijaš me! Više ni ne nalazim prikladne riječi za tvoj raj, a kad ja ostanem bez teksta, to je nešto...Lupinus mi je tiha patnja, nadam se da će moje mladice preživjeti i dogodine i cvjetati. Tvoj je predivan! Kakav ti je ono cvijet što si ga uspjela sačuvati od prošle godine?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |