Ruže stablašice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Korisnik | |
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je moja mini stablašica koja je kasno okulirana pa sad cvate
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Blago vama sa lijepim vremenom. A ruza nadoknadjuje one ljetne vrucine, prekrasna je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Predivna je
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Budite sretni vi na moru,možete i zimi uživati u ovoj krasoti
|
|
![]() |
|
da se ne ponavljan sa slikom opet iste ruže ali ona je i danas,nakon 10 dana, još uvijek ovako lipa i rascvitana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
miraK evo slikica,danas sam je orezala malo,ima puno sitnih listica i cvijet je jako sitan ,al zablistat ce ona ovo ljeto ,ovaj cvjetic je proslogodisnji ,kad si je poslalla imala je pup,otvorio se cvijet davno,danas sam ga odrezala i slikala
![]() cvijet je vise roze boje nego crvene |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kamenjar pa baš ne sliči na onu koju su mi prodali ali vidjet ćemo i ja imam dvije takve...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
da,vidit cemo,ja se nadam da ce biti sve ok,za sad ima jako sitne listice i cvijet al ja mislim da je to od dugog stojanja omoran folijom..bit ce ona u redu ,ja se iskreno nadam
|
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da nije ovo ona pastelna iz benkovca? mislim da bi ona trebala biti boje breskve, mada je ovaj cvjetić narančasti
|
|
![]() |
|
nije natalija,onu iz benkovca sam isto iznijela i presadila ..ona je pocela pustat listice
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Natalija, to je trebala biti Osirija, i sebi sam je kupila pa i kamenjaru, od iste gospođe na Krku pa je doputovala do Vira...
Liči li ti na nju?
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Nije to osirija,ali ima u mene,pa će mo je prekalemiti.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
trava je u pravu....ovo nije osirija.....i jos jedna stvar kod ruza....one se ne mijenjaju, kakav je prvi cvijet, takvi su i ostali....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
ako se ne mijenjaju znaci li to da je ovo ruza sitnog cvjetica
|
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
e, onda to treba reklamirati
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
upravo tako...zao mi je sto ti to moram reci.... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
evo...kako smo jesenas bacali polemiku, zastititi stablasice ili ne, prvi put sam svoju umotala....moram priznati da je razlog tomu sto sam je masno platila....
stavljam ovu sliku jer ce zasigurno u jesen opet biti upita na istu temu... dakle unutar ove bijele vrece je slama, bitno je zastititi cijep, dok grane mogu ostati nezasticene...ovako je to kod mene izgledalo zimus.... ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Obavezno se moraju preko zime zaštititi bez obzira koliko su stare.
Mislim da je najbolji način s novinama, i npr. kokosovom korom. Novine se smežuraju i omataju ( kao cijev ) oko cijepljenog mjesta, tako dugo dok mislite da je potrebno, zavežu se špagom, omota se okolo naokolo s korom, opet se zaveže i to je to- još da sam slikala postupak ![]() E sad, ja sam svoje stablašice prije par dana odmotala, a vani je danas sve bijelo....da li da ih ponovno malo zaštitim ili ne????? |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |